Toufas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 ή παιρνεις μεζουρες ή το ψαχνεις, ειναι μαλακια το ξερω αλλα δεν μπορω να κανω κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 http://www.tartineandapronstrings.com/2012/12/18/chocolate-chip-cookie-a-la-jacques-torres/ εδω την εχει με ανθρωπινες μετρησεις Ωραίος, αυτές ταιριάζουν σχεδόν απόλυτα με τις μετατροπές που είχα κάνει, οπότε θα πάιξω με αυτές τις τιμές. edit: Κθούλου εδω βρηκα λεει για τα αλευρια και ποσοστό γλουτένης http://www.nyx.net/~dgreenw/whatistheproteinorglutenco.html Cake Flour : 7-9% All-purpose: 10-12% Bread Flour: 12.5-13.5% Γράφουν πάνω αυτά που πηρες ποσο εχουν ; Εμεις θέλουμε ενα cake και ενα bread, υποθέτω μπορεις να βαλεις το all-purpose αντι και για τα δύο επειδη ειναι καπου στην μεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Από μύλους αγ. γεωργίου που πήρα δεν γράφει, όχι. Και μια φαριναπ μάρκας γιώτης που κοίταξα, ούτε αυτή έγραφε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μηπως ειναι οι πρωτείνες που λεει; Κοιταξα ενα σκληρό που έχουμε απο Αγ. Γεωργίου και λεει 10,6%. Τα αλλα τι λενε που πηρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μύλοι αγ: Σκληρό: 10,6g Γενικής: 11,8g Δεν πήρα άλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 τo 00 ειναι με την πιο χαμηλη πρωτεινη και ειναι πιο ψιλοκομμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Αρα τούφα για να τελειώνουμε θελουμε ενα με χαμηλή(<9%) και ενα με υψηλή(>12%); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μηπως ειναι οι πρωτείνες που λεει; Κοιταξα ενα σκληρό που έχουμε απο Αγ. Γεωργίου και λεει 10,6%. Τα αλλα τι λενε που πηρες; πρωτεινη ειναι η γλουτενη οποτε μαλλον αυτο εννοει. αν αναγουμε το ποσοστο γλουτενης στο τυπου σιταριου που προερχεται το αλευρι, τη μεγιστη περιεκτικοτητα την εχουν οι ποικιλιες του δικοκου σιταριου. το σκληρο δηλαδη. το μονοκοκο σιταρι το μαλακο δηλαδη εχει ελαχιστη γλουτενη. με αναμιξη αλευρων πετυχαινουμε τις ιδιοτητες που θελουμε και στη γλουτενη αλλα και στις αλλες φυσικες ιδιοτητες αναλογως τι επιθυμουμε. αυτες οι ολιγες ψιλοαχρηστες πληροφοριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Και το σκληρό και το μαλακό παντως του Αγ.Γεωργιου ειναι από μαλακό σιτάρι συμφωνα με την σελίδα τους. Απο σκληρό σιτάρι ειναι αυτο που λενε ζυμωτό http://alevri.com/htmlv/product.aspx?id=21439 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Και το σκληρό και το μαλακό παντως του Αγ.Γεωργιου ειναι από μαλακό σιτάρι συμφωνα με την σελίδα τους. Απο σκληρό σιτάρι ειναι αυτο που λενε ζυμωτό http://alevri.com/htmlv/product.aspx?id=21439 το ειχα και εγω απορια και καλα που το εθιξες με το συγκεκριμενο αλευρι. απο μπρος γραφει σκληρο και στα πλαγια με μικρα γραμματα αλευρι τυπου μ απο μαλακο σιταρι...ισως και εδω το ειχα επισημανει παλιοτερα. αντιθετα πχ στη 5κιλη συσκευασια των μυλων κρητης με σκληρο σιταρι γραφει στα πλαγια παραγεται κανονικα απο σκληρα σιταρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Οπότε αφού τα cookies θελουν μισό σκληρό και μισο μαλακό περνουμε απο Αγ.Γεωργίου το Ζυμωτό και είτε το σκληρό είτε το μαλακό τους(μιας και τα δύο ειναι απο μαλακό). cthulhucarbide τι εκανες τελικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Είναι στο ψυγείο η ζύμη εδώ και 12 ώρες. Σε λίγο θα ψήσω κανα δυο να δω πως θα γίνουν και τα άλλα άλλη μέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 ωμη η ζυμη τι λεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Σαν γεύση και άρωμα καλή αλλά κάνει λίγο κριτς κριτς από την ζάχαρη 2 που έψησα δεν εντυπωσιάστηκα αλλά φταίει και ο φούρνος που είναι μπουρδέλο, θα κάνω και άλλες προσπάθειες γιατί στο ψήσιμο γίναν μαλακίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Οταν τα φτιαξετε, πειτε και ποσα μπισκοτα βγαζει αυτη η συνταγη για να ξερουμε να κινηθουμε αναλογως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα