Hamurabi Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Νικολακη τα σεβη μου. Για αυτη τη συνταγη για ζυμη πιτσας τι λες? www.sintagespareas.gr/sintages/zimi-gia-pizza-apo-ton-jamie-oliver.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Εσυ λες την σαλτσα του εμποριου. Χαλια τιγκα στον καπνο http://aht.seriouseats.com/archives/2008/05/the-blumenburger-the-most-laborintensive-hamburger-in-the-world.html για τα ψωμια Ναι του εμποριου λεω εχω δει βεβαια κανα δυο καλες συνταγες αλλα ακομα δεν τις εχω δοκιμασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Νικολακη τα σεβη μου. Για αυτη τη συνταγη για ζυμη πιτσας τι λες? www.sintagespareas.gr/sintages/zimi-gia-pizza-apo-ton-jamie-oliver.html Καλη συνταγη. δεν θα δεις καποια τρομερη διαφορα με αυτη τη συνταγη εκτος το σιμιγδαλι που μετα που θα γινει το ζυμαρι ε δε το περνεις και πολυ χαμπαρι γευστικα. ουσιαστικα πιστευω μπαινει για να ενισχυσει σε γλουτενη το μιγμα αλευριου δυστυχως παιδια και επειδη ασχολουμε χρονια με την σπιτικη πιτσα μην περιμενετε οτι θα βρειτε τη μαγικη συνταγη που θα κανει την σπιτικη πιτσα καλυτερη απο αυτην του εστιατοριου. υπαρχει ενα ταβανι στο τι μπορουμε να πετυχουμε που μας φτανει μεχρι περιπου του 40-50% και το υπολοιπο επιτυγχανεται μονο με το ιδανικο ψησιμο που δυσκολα μπορει να γινει με τους συμβατικους μας φουρνους. ο βασικος λογος ειναι οτι στους φουρνους μας ο χρονος ψησιματος ειναι δυσκολο να πεσει κατω απο τα 15-20 λεπτα. Κατι που αφυδατωνει το τυρι και το ζυμαρι εως οτου ροδισει η πιτσα και να θεωρειτε ετοιμη. Σε ενα ξυλοφουρνο ο χρονος ψησιματος δεν ξεπερναει τα 3-4 λεπτα και αυτο κανει τη διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 http://www.seriouseats.com/recipes/the-pizza-lab/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 ακυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Τουφα μια τελευταία ερώτηση για τα μπισκότα(απο crepes of wrath) Είχα δει τις ποσότητες στο metric που εδωσες, αλλα πήγα να κανω μετατροπή της συνταγής απο περιέργεια, και ενώ τα περισσότερα ήταν πολύ κοντά 3 υλικά είχαν μεγάλη απόκλιση: 1) Βούτυρο 250γρ ενώ 285γρ στο cw 2) Καφέ Ζάχαρη 185γρ ενώ 265γρ στο cw 3) Chocolate chips 100γρ ενώ 600γρ στο cw Κάνω κατι λαθος; Ειδικά το 3ο μου φαινεται ακυρο το 600γρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Τουφα μια τελευταία ερώτηση για τα μπισκότα(απο crepes of wrath) Είχα δει τις ποσότητες στο metric που εδωσες, αλλα πήγα να κανω μετατροπή της συνταγής απο περιέργεια, και ενώ τα περισσότερα ήταν πολύ κοντά 3 υλικά είχαν μεγάλη απόκλιση: 1) Βούτυρο 250γρ ενώ 285γρ στο cw 2) Καφέ Ζάχαρη 185γρ ενώ 265γρ στο cw 3) Chocolate chips 100γρ ενώ 600γρ στο cw Κάνω κατι λαθος; Ειδικά το 3ο μου φαινεται ακυρο το 600γρ. Εμένα πάλι τα 100γρ μου φαίνονται πολύ λίγα. Και τα 600 πάρα πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Και μένα. Αλλα λεει 1 1/3 pounds. 200-250 μου φαινεται πιο νορμαλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 http://www.convert-me.com/en/convert/cooking/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Βάζοντας 1,33 στο pounds, βγάζει 600 γραμμάρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Ρε μηπως κανανε λαθος και ηθελαν να γραψουν 1 1/3 cups; cthulhucarbide τα εφτιαξες; πως βγήκαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Τώρα λέω να ξεκινήσω αλλά περιμένω απάντηση για τα υλικά, μην γίνει καμιά μαλακία και πάει ολόκληρη φουρνιά τζάμπα, πήγαν και ακριβά τα υλικά. Σοκολάτα πήρα κιάλλη και έχω τώρα 200g. Επίσης αλεύρια υπάρχουν, σκληρό, μαλακό και γενικής χρήσης από την ίδια εταιρία(μύλοι αγίου γεωργίου) οπότε μάλλον δεν είναι το ίδιο το μαλακό με το γενικής. Αν βάλουμε και αυτό στο λινκ που έδωσες χθες έχουμε 4 διαφορετικά αλεύρια... Με σκληρό και γενικής θα τα κάνω και βλέπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Τι μπερδεμα αυτα τα αλευρια. Νταξει την σοκολάτα την βλέπεις ποσο να βαλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Γιατι βαζετε pounds ενω ειναι cups? :Z ακυρο http://www.tartineandapronstrings.com/2012/12/18/chocolate-chip-cookie-a-la-jacques-torres/ εδω την εχει με ανθρωπινες μετρησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 "1 1/3 pounds bittersweet chocolate" Επίσης στο site με τις μετατροπές που έβαλες βάζοντας 1,25cup για sugar brown βγάζει 251 γραμμάρια αντί για 185 που έδωσες, που είναι πολύ μεγάλη διαφορά... Δεν μπορώ να τα φτιάξω αν δεν αποσαφηνιστούν πρώτα αυτές οι διαφορές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα