Toufas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Φτιαχνω φρικασε και τωρα συνειδητοποιησα οτι ξεχασα να παρω ανηθο. Απο τετοια εχω μονο μεντα σε μια γλαστρα, να βαλω; δεν υπαρχει κανονας που λεει οτι πρεπει να εχει ανηθο in other news σημερα πηγα σε ενα καινουριο μαγαζι εδω, εφαγα επιτελους τηγανιτα στρειδια (σε κουρκουτι, deep fried) μερικες φωτος απο τα αλλα που φαγαμε (δεν ειναι δικες μου οι φωτος, απο αλλο site ειναι) pork crackling & crab raw beef, pear, sesame Grilled salad δεν βρισκω φωτο απο τις τελειες πατατε με kimchi, pulled pork και τυρι και τον τελειο μπακαλιαρο με foie και σανγκουινι 1
sabpaxa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 τουφα αυτο που βαζουν στα λουκανικα ή στα αλλαντικα για να κρατανε ζωηρο χρωμα,πως λεγετε ρε;
Toufas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 pink salt? (αλατι, νιτρωδες νατριο και μερικες φορες νιτρικο νατριο) 1
sabpaxa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 ναι αυτο. το ξερεις οτι το ριχνουμε στα χωραφια για λιπανση; αηδια με επιασε οταν σκεφτομαι οτι ασχετοι κομπογιανητες ριχνουν οσο τους καπνισει... μαλακια ειπα... αυτο που ριχνουμε στα χωραφια ειναι το νιτρικο νατριο
Toufas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 τωρα βαζουν αυτο: http://en.wikipedia.org/wiki/Potassium_nitrite αλλα οχι και τοσο συχναοσο για το αλλο, για αυτο δεν παιρνεις οτι και οτι
siracos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 ναι αυτο. το ξερεις οτι το ριχνουμε στα χωραφια για λιπανση; αηδια με επιασε οταν σκεφτομαι οτι ασχετοι κομπογιανητες ριχνουν οσο τους καπνισει... μαλακια ειπα... αυτο που ριχνουμε στα χωραφια ειναι το νιτρικο νατριο Νιτρική αμμωνία είναι το λίπασμα και είναι επίσης βασικό στοιχείο για την κατασκευή http://www.eltek.com.gr/wwwgr/anfo.html
sabpaxa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Νιτρική αμμωνία είναι το λίπασμα και είναι επίσης βασικό στοιχείο για την κατασκευή http://www.eltek.com.gr/wwwgr/anfo.html δεν ειναι μονο η νιτρικη αμμωνια λιπασμα...απλα η νιτρικη αμμωνια εχει μεγαλυτερη περιεκτικοτητα σε αζωτο. τερμα τα οφτοπικ
REDODIN7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Αλλο ρυζι εκτος απο το αρμποριο ή το καρναρολι μπορεις να χρησιμοποιησεις ??? Εγω αρκετες φορες εχω χρησιμοποησει γλασσε και μου φανηκε καλο.
Toufas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Αλλο ρυζι εκτος απο το αρμποριο ή το καρναρολι μπορεις να χρησιμοποιησεις ??? Εγω αρκετες φορες εχω χρησιμοποησει γλασσε και μου φανηκε καλο. θα δουλεψει, αλλα οχι τοσο καλα μιας και το ρυζι που λες δεν κραταει στο δοντι μετα το μαγειρεμα οπως πρεπει να κραταει
REDODIN7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 θα δουλεψει, αλλα οχι τοσο καλα μιας και το ρυζι που λες δεν κραταει στο δοντι μετα το μαγειρεμα οπως πρεπει να κραταει Οκ επισης εχω βαζω παντα κρεμα γαλακτος και παρμεζανα για πιο ωραια υφη, λες να υπερβαλω ?
Toufas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 H παρμεζανα μπαινει, η κρεμα γαλακτος οχι τοσο. Δεν ειναι τρομερα κακο, αλλα πρεπει να μπαινει για την γευση της, οχι για την υφη της
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Τούφα προσπαθώ να βρω ένα αξιόπιστο site για μετατροπες cups σε γραμμάρια, λίτρα, κλπ και τελικά δεν είναι καθόλου ευκολο, γιατί από ότι κατάλαβα πάει με το υλικό και τη...χώρα. Ο παρακάτω πίνακας από το allrecipes πως σου φαίνεται; Είναι σχετικά αξιόπιστες η μετατροπές που κάνει;http://allrecipes.com/HowTo/Cup-to-Gram-Conversions/Detail.aspx
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Λέω να τολμήσω τα περιβόητα μπισκότα και έχω κάποιες απορίες για τα υλικά. CHOCOLATE CHIP COOKIES IN METRIC adapted from smitten kitchen's leite's consummare chocolate chip cookie (but see also The Guardian's recent summary; both reference Jacques Torres) Ingredients: 185 grams light brown sugar Όταν λέει light τι εννοεί; Υπάρχει πακετάκι που γράφει έτσι απάνω; 2 teaspoons vanilla extract (or 10 ml) Τι είναι αυτό, υγρό απόσταγμα; Θα έχει το σούπερ μάρκετ ή πάπαλα; Και αν δεν έχει τι βάζω; 1½ teaspoon salt or 9 grams Στο λινκ λέει για χοντρόκοκκο, παίζει κανα ρόλο; Επίσης, λέει αυτός ότι είναι μακράν η καλύτερη συνταγή και όλοι έπαθαν πλάκα που δοκίμασαν. Υπάρχει καμιά διαφορά στα συστατικά ή στην εκτέλεση που να δικαιολογεί την υπεροχή έναντι των υπόλοιπων μπισκότων; Η 24ωρη ξεκούραση είναι που κάνει όλη την διαφορά;
Toufas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Λέω να τολμήσω τα περιβόητα μπισκότα και έχω κάποιες απορίες για τα υλικά. Επίσης, λέει αυτός ότι είναι μακράν η καλύτερη συνταγή και όλοι έπαθαν πλάκα που δοκίμασαν. Υπάρχει καμιά διαφορά στα συστατικά ή στην εκτέλεση που να δικαιολογεί την υπεροχή έναντι των υπόλοιπων μπισκότων; Η 24ωρη ξεκούραση είναι που κάνει όλη την διαφορά; 1: εννοει οχι την σκουρα καφε, αλλα την χρυση σε χρωμα 2: θα βρεις ή ακομα πιο καλα θα φτιαξεις μονος σου με την βανιλια που θα παρεις απο το ebay και θα σου βγει πιο φθηνα (επενδυση!) 3:το θαλασσινο αλατι (σε νιφαδες) το βαζεις στο τελος πανω στο μπισκοτο, αυτο που εβαλα με το conversion ειναι για την ζυμη Το ξεκουρασμα παιζει μεγαλο ρολο. Δημιουργια γλουτενης, παντρεμα υλικων. Τούφα προσπαθώ να βρω ένα αξιόπιστο site για μετατροπες cups σε γραμμάρια, λίτρα, κλπ και τελικά δεν είναι καθόλου ευκολο, γιατί από ότι κατάλαβα πάει με το υλικό και τη...χώρα. Ο παρακάτω πίνακας από το allrecipes πως σου φαίνεται; Είναι σχετικά αξιόπιστες η μετατροπές που κάνει; http://allrecipes.com/HowTo/Cup-to-Gram-Conversions/Detail.aspx στα πιο πολλα ναι, το αλευρι ειναι το πιο μεγαλο προβλημα λογω υλικου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα