Muchacho Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ποιος ειναι ο σωστος τροπος να ξεπαγωνεις το κρεας?Σε ζεστο ή κρυο νερο?Η καθολου νερο και το αφηνεις απλα εξω?Μπορεις να τα πεταξεις κατευθειαν στην κατσαρολα και να αρχισεις να μαγειρευεις?(το εχω δει να το κανουν σε κιμα) Στα λαχανικα υπαρχει κανενα προβλημα με το ξεπαγωμα?Μπορεις να τα πεταξεις κατευθειαν στην κατσαρολα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 toufa αυτη η συνταγη για καρμποναρα πως σου φαινεται; http://www.youtube.com/watch?v=9c00Emu5a84 δοκιμαστηκε , πολυ καλη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Ποιος ειναι ο σωστος τροπος να ξεπαγωνεις το κρεας?Σε ζεστο ή κρυο νερο?Η καθολου νερο και το αφηνεις απλα εξω?Μπορεις να τα πεταξεις κατευθειαν στην κατσαρολα και να αρχισεις να μαγειρευεις?(το εχω δει να το κανουν σε κιμα) Στα λαχανικα υπαρχει κανενα προβλημα με το ξεπαγωμα?Μπορεις να τα πεταξεις κατευθειαν στην κατσαρολα? Έχω την εντύπωση, ότι καθαρά από την σκοπιά της υγιεινής να το δεις, στο ξεπάγωμα είναι the quicker the better... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Ποιος ειναι ο σωστος τροπος να ξεπαγωνεις το κρεας?Σε ζεστο ή κρυο νερο?Η καθολου νερο και το αφηνεις απλα εξω?Μπορεις να τα πεταξεις κατευθειαν στην κατσαρολα και να αρχισεις να μαγειρευεις?(το εχω δει να το κανουν σε κιμα) Στα λαχανικα υπαρχει κανενα προβλημα με το ξεπαγωμα?Μπορεις να τα πεταξεις κατευθειαν στην κατσαρολα? Ξερω απο τη μαμα μου και απο τη θεια μου που ηταν μαγειρισα οτι υπαρχει κινδυνος αλλειωσεις με την αποτομη αλλαγη θερμοκρασιας. Για τα λαχανικα ξερω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 http://www.realsimple.com/food-recipes/shopping-storing/freezing/3-ways-defrost-food-10000001700453/index.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Ας πούμε πως μια συνταγή αναφέρει Cheddar. Με ποιο Ελληνικό τυρί μπορούμε να το αντικαταστήσουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Με κανα κασερι? Εξαρταται και τι θες να το κανεις, αλλα κατι αντιστοιχο του cheddar (ημισκληρο απο γαλα αγελαδας) δεν μου ερχεται. Αν δεν ηθελες ελληνικο ισως να σου εκανε και κανα εμενταλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Ούτε θυμάμαι τι γεύση είχε τω καιρώ εκείνω που έτρωγα τέτοια τυριά στην Αγγλία, θα πάω να δω μήπως έχει κανένας Βασιλόπουλος, αλλιώς κανένα κασέρι θα δοκιμάσω, λίγο πιο πικάντικο. Άτιμη Ναϊτζέλα :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Αν το θες για σκετο, παρε λιγο μετσοβονε να γουσταρεις. Τοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Ναι, πολύ καλό είναι το άτιμο, αρκεί να βρεις από μικρό-μεσαίο μπατσούνι, γιατί κάτι γομάρια ίσα με γουρουνοκέφαλα που έχω δει κατά καιρούς στην Αθήνα, χάνουν στο κάπνισμα το κέντρο. Και να έχει τραβήξει λίγο, μην είναι τελείως φρέσκο. Κάπου διάβαζα πως έχουν θέμα με το Π.Ο.Π. λόγω έλλειψης ντόπιου γάλακτος, ελπίζω να καταφέρουν να το κρατήσουν, είναι πολύ καλό τυρί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Ποια συνταγη ειδες απο την υπερτατη γυναικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δεν είμαι σίγουρος, για αύριο είμαι επί του εφοδιασμού/μεταφορών Νομίζω για στρώσιμο πάνω σε μακαρόνια φούρνου, αλλά όρκο δεν παίρνω. Βολευτήκαμε πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 ο γαστρονομος του δεκεμβριου ειχε ενα πολυ καλο αφιερωμα σε ελληνικα τυρια και σαλαμια. Δες αν το εχει στα περιπτερα να το παρεις. Εγω το πηρα απο το αεροδρομιο οταν εφευγα, λογικα θα το βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demosdem Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 ο γαστρονομος του δεκεμβριου ειχε ενα πολυ καλο αφιερωμα σε ελληνικα τυρια και σαλαμια. Δες αν το εχει στα περιπτερα να το παρεις. Εγω το πηρα απο το αεροδρομιο οταν εφευγα, λογικα θα το βρεις. Το αφιέρωμα του γαστρονομου με τα τυριά πρέπει να ειναι αυτό http://www.gastronomos.gr/volta_stin_agora/3014/Grabieres-ladoturi-kopanisti http://www.gastronomos.gr/volta_stin_agora/3040/Kitrina-ap-ta-liga Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 ειχε και πιο πολλα, 32 τυρια συνολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα