Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πως τρως ωμο το φαγητο?!

Ωμο οχι αλλα τουλαχιστον μοιαζει με φαγητο, αυτες οι παπαριες μοιαζουν σαν γλυκο και ειναι και μικρες ποσοτητες.

 

Δεν εχω παει ποτε σε τετοιο εστιατοριο ουτε ψηνομαι αμα θελω να φαω κατι καλο εκτος απο βρωμια παω ή σε ενα καλο ιταλικο ή σε ενα καλο steak house :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αρα δεν εχεις φαει ποτε, αλλα νομιζεις πως δεν θα σου αρεσει... ενδιαφερον

Υπαρχουν καποια πραγματα που σε αποθουν να τα δοκιμασεις οπως πχ το καπνισμα.

Μπορει και και να ειναι καλο αλλα δεν με ψηνει.

 

Υ.Γ

Επιτελους ξεκινησε το Master Chef :)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λες ακυρα πραγματα. Το οτι ειναι μικρες μεριδες δεν παιζει ρολο οταν τρως 10-14 πιατα. Απλα, επειδη στην ελλαδα τωρα μαθανε τα modernist και τις "μοριακες" το κανουν ολοι χωρις να ξερουν τι κανουν. Γνωριζω τον κεντρικο προμηθευτη στην ελλαδα μιας μεγαλης εταιριας με πρωτες υλες για αυτον τον τροπο μαγειρεματος και μου τα εχει πει. Οι μικροι νομιζουν οτι πιασαν τον παπα απ'τα @@ και θελουν να δειξουν τι νομιζουν οτι μπορουν να κανουν, και οι μεγαλοι εχουν μεινει στην μαγειρικη που κανανε οταν ξεκιναγανε την δουλεια τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λες ακυρα πραγματα. Το οτι ειναι μικρες μεριδες δεν παιζει ρολο οταν τρως 10-14 πιατα. Απλα, επειδη στην ελλαδα τωρα μαθανε τα modernist και τις "μοριακες" το κανουν ολοι χωρις να ξερουν τι κανουν. Γνωριζω τον κεντρικο προμηθευτη στην ελλαδα μιας μεγαλης εταιριας με πρωτες υλες για αυτον τον τροπο μαγειρεματος και μου τα εχει πει. Οι μικροι νομιζουν οτι πιασαν τον παπα απ'τα @@ και θελουν να δειξουν τι νομιζουν οτι μπορουν να κανουν, και οι μεγαλοι εχουν μεινει στην μαγειρικη που κανανε οταν ξεκιναγανε την δουλεια τους.

Δεν ειναι μονο το μεγεθος ειναι και η εμφανιση και το κοστος, ναι ειναι πολυ ομορφα για φωτογραφηση περιοδικου ή βιβλιου μαγειρικης αλλα στο να το φαω δεν με τραβαει και οπως ξερεις στη μαγειρικη παιζει και η εμφανιση πολυ σημαντικο ρολο.

 

Επισης τα 14 πιατα που λες θα εχουν 60 ευρω στη καλυτερη πραγμα που για τους περισοτερους ειναι ασυμφορο ασε που δεν θελω 14 πιατα ενα καλο ορεκτικα, ενα κυριος, μια σαλατα και ενα καλο γλυκο στο τελος ειναι υπεραρκετα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταλαβαινεις οτι αυτο που λες δεν στεκει? Ειναι σαν να λες, οτι σου αρεσουν τα blockbusters γεματα εκρηξεις και βυζια, αρα ολα τα αλλα εργα ειναι χαλια, επειδη θελουν να σκεφτεις. Ο κοσμος χωραει και τα 2.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταλαβαινεις οτι αυτο που λες δεν στεκει? Ειναι σαν να λες, οτι σου αρεσουν τα blockbusters γεματα εκρηξεις και βυζια, αρα ολα τα αλλα εργα ειναι χαλια, επειδη θελουν να σκεφτεις. Ο κοσμος χωραει και τα 2.

Ναι δεν διαφωνώ αλλά άλλο το κοινό που βλέπει το american pie και άλλο αυτό που βλέπε Kieślowski.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι γιαουρτι χρησιμοποιουνε σε συνταγες μαγειρικης? Φανταζομαι οχι τα συνηθισμενα, που τρωμε με το κουταλι?

 

Επισης παντα ειχα την απορια, γιατι οι συσκευασμενες τροφες και υγρα ληγουν 3-4 μερες μετα το ανοιγμα της συσκευασιας. Τοσο γρηγορα εξαπλωνονται τα μικροβια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...