..MementoMori.. Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Zr3Rrzrv8vU Απλα και νοικοκυρεμενα. Οταν λεει κατι ο Heston, καθομαστε και ακουμε. Δεν ξερω βεβαια αν εχει ανεβασει καμια συνταγη στο συγκεκριμενο site, και τι βαθμολογιες εχει. Νομιζω ομως οτι ο λογος του εχει περισσοτερη βαρυτητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saya Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Για τον Χεστον οπως τον βλεπω τον εμπιστευομαι και εγω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 αλλος ενας ασχετος που δεν εχει βαλει συνταγη στο allrecipes: http://www.youtube.com/watch?v=-ORd4EBliqw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saya Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Ωραια ποσο θα μας κοστισει να τον φερουμε στο σαιτ να μας συμβουλευει;Αυτος φαινεται καλος..τουφα , τριζει η θεση σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Θα ήθελα μια συνταγή για πουρέ για να συνοδέψω το γεμιστό ρολό χοιρινό που φτιάχνω. Κάτι παραπάνω από τον απλό πουρέ-στόκο όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 6.87 mb (κουνημενη) photo αλλα κλαιν: http://i.imgur.com/Y4voL.jpg Και Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saya Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Εγω παντως θα προτιμουσα να λεγαμε ολοι την αποψη μας και να μην ρωτουσατε ολοι συνταγες απο τον τουφα εδω..δεν θεωρω οτι ξερει καλυτερα απο τους υοπολοιπους και τον κανετε και ψωνιζεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Συμφωνώ. Η συνταγή για τον γαμάτο πουρέ να ΜΗΝ είναι από το μέλος Toufas παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saya Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 ας ειναι απο οποιον θελει . Απλα αν ξαναβαλω κατι και μου πει καποιος , ο οποιοσδηποτε, την αποψη του για αυτο που εβαλα ως ο μονος ειδημονας .Γιατι μονο αυτος ξερει. Θα τον δαγκωσω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Θα ήθελα μια συνταγή για πουρέ για να συνοδέψω το γεμιστό ρολό χοιρινό που φτιάχνω. Κάτι παραπάνω από τον απλό πουρέ-στόκο όμως. http://www.youtube.com/watch?v=Fe4tO5vW9_E Σε περιπτωση που δεν θες τον απλο παραδοσιακο πουρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Για καθε κιλο πατατες 400γρ αναλατο βουτυρο και 250γρ κρεμα γαλακτος. Το περνας απο μυλο, αν εχεις και σήτα το περνας και απο αυτη. Βαζεις το λιωμενο βουτυρο και το 60% απο την ζεστη κρεμα γαλακτος σιγα σιγα στις πατατες και ανακατευεις. Βαζεις παραπανω κρεμα μεχρι να φτασεις στο επιπεδο που θες. Αλλα τι ξερω εγω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Toufas newfag can't triforce... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Για καθε κιλο πατατες 400γρ αναλατο βουτυρο και 250γρ κρεμα γαλακτος.Το περνας απο μυλο, αν εχεις και σήτα το περνας και απο αυτη. Βαζεις το λιωμενο βουτυρο και το 60% απο την ζεστη κρεμα γαλακτος σιγα σιγα στις πατατες και ανακατευεις. Βαζεις παραπανω κρεμα μεχρι να φτασεις στο επιπεδο που θες. Αλλα τι ξερω εγω Λιγότερο ξίγκι-περισσότερο άρωμα γίνεται; "πουρέ-στόκο" εννοούσα αυτό ακριβώς το λιπαρό πράγμα τίγκα στο βούτυρο και στα λιωμένα τυριά. Νόστιμο είναι δηλαδή, αλλά θα συνοδέψει ρολό πανσέτα γεμιστό με τυριά και μπέηκον, μην το κάνω epic meal time το δείπνο. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2012 από freedubus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 6.87 mb (κουνημενη) photo αλλα κλαιν:http://i.imgur.com/Y4voL.jpg Και Καλά και εγώ σου βάζω 5 φωτό απο την βιβλιοθήκη μου. Δεν πάει να πεί οτι τα έχω ξεκοκαλίσει όλα τα books. Απλά σε αυτό το thread ισχύει οτι στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Οπότε και χάλια μάστορας να ήσουν, σε σύγκριση με αυτούς που βάζουν βιτάμ για βούτυρο είσαι 10 βήματα πιο μπροστά. That's it. To γαμάτο θα ήταν να υπήρχαν 2-3 ακόμα sef να υπάρχει καμια κόντρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μιας και μιλαμε για συνταγες απο ατομα που ξερουν τελαιταια ανακαλυψα τη Laura Vitale. Δεν ειναι η τοπ chef αλλα για μαγιρισα μια χαρα τα λεει και ειναι και τρελο μωρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα