Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τουφ, Τουφ, Τουφ! Πες καμιά καλή ιδέα τι να μαγειρέψω για την αυριανή κατάνυξη. Κρεατικό. Και κάναν μεζέ, φινγκερφουντ φάση ξερωγώ. Κάτι που να μπορείς να το φτιάξεις από νωρίς απόγιομα και να το σερβίρεις βράδυ. Έχω μπλοκάρει. Προς το παρόν το πλάνο έχει μια ταψάρα μουσακά, μια ταψάρα ρεβύθια με μελιτζάνες, 4 κιλά κοκαλάκια (είναι τα κόκαλα από την πανσέτα, τα πλευρά του γουρουνιού ασπούμε, ξεκοκαλίζει και τα αφήνει λίγο κρεατωμένα, γίνονται γαμάτα στον φούρνο, για πολλλλλή ρετσίνα λέμε), και λέω και μερικά μπουτάκια κοτόπουλο ή φτερούγες στον φούρνο. Και πατάται, πολλαί πατάται. Θέλω καναδυό ακόμα.

  • Like 1
Δημοσ.

ψηφιζω κεφτεδακια κι εγω, εχω μια ωραια συνταγουλα για παναρισμενα κεφτεδακια αν θες. τα φτιαχνεις και μετα τα ζεσταινεις στον φουρνο.

Δημοσ.

λοιπόν, θα φκιάσω τις φτερούγες όπως δείχνει ο Τουφ, καλή μου τύχη, και επιπλέον, εμπνευσμένος από τα κεφτεδάκια που είπε ο Κρις και η Εύα, θα φκιάσω κάτι που έφκιανε η πεθερούλα μου και γαμούσε: ζυμώνεις κιμά για μπιφτέκια, φτιάχνεις σαν-μικρά-σουτζουκάκια (μακρουλά, αλλά μικρότερα από τα σουτζουκάκια, το μισό ασπούμε, και πιο λεπτά, κόβεις φέτες λεπτές μελιτζάνα κατά μήκος, τηγανίζεις λίγο, τυλίγεις τον κιμά μέσα στην μελιτζάνα, και ψήνεις κάνα 15λεπτο. Σούπερ.

 

Θενξ εβρυμπάντυ. Θα ποστάρω εντυπώσεις από φτερούγες (σάλτσα δεν κάνω, σκέτες).

  • Like 1
Δημοσ.

σαγια, πιο χαλια συνταγη δεν μπορουσες να βρεις?

Συνταγη για κουρκουτι που σου λεει να το ανακατεψεις καλα, και δεν εχει κατι με φυσαλιδες (μπυρα/σοδα), ειναι λαθος.

Δημοσ.

Εφτιαξα Brownies πριν καποιες μερες ακουλουθώντας αυτή την συνταγή που βρήκα στο google

http://www.instructables.com/id/Brownie-Recipe/

 

Αρκετά ευκολη(δεν εχω φτιαξει ποτέ ξανα γλυκό στην ζωή μου και δεν δυσκολευτηκα), ακολουθησα τις οδηγίες κατά γράμμα με διαφορά οτι εβαλα σκόνη βανίλιας και 400gr ζάχαρης.

 

Δεν έχω ιδέα αν ειναι η ιδανική συνταγή για να φτιάξεις σωστά brownies οπότε αν εχετε συμβουλές για βελτίωση της, πείτε. Το αποτέλεσμα παντως ηταν αρκετά καλο, και μαλιστα οταν κρύωσε μου θύμιζε αρκετά τα Soft Kings με την σοκολάτα.

Δημοσ.

Τις προάλλες είχα λειώσει σοκολάτα σε bain marie, και πήγα να βάλω μέσα λικέρ. Ε, με το που έβαλα μία κουταλιά της σούπας το μείγμα άρχισε να στερεοποιήται πάρα πολύ γρήγορα και σαν αποτέλεσμα να μην μπορέσω να μορφοποιήσω τα σοκολατάκια και βγήκαν τελειώς κατσαρά.

 

Γιατί έγινε αυτό, και κυρίως πως το παρακάμπτουμε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...