Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τουφ, Τουφ, Τουφ! Πες καμιά καλή ιδέα τι να μαγειρέψω για την αυριανή κατάνυξη. Κρεατικό. Και κάναν μεζέ, φινγκερφουντ φάση ξερωγώ. Κάτι που να μπορείς να το φτιάξεις από νωρίς απόγιομα και να το σερβίρεις βράδυ. Έχω μπλοκάρει. Προς το παρόν το πλάνο έχει μια ταψάρα μουσακά, μια ταψάρα ρεβύθια με μελιτζάνες, 4 κιλά κοκαλάκια (είναι τα κόκαλα από την πανσέτα, τα πλευρά του γουρουνιού ασπούμε, ξεκοκαλίζει και τα αφήνει λίγο κρεατωμένα, γίνονται γαμάτα στον φούρνο, για πολλλλλή ρετσίνα λέμε), και λέω και μερικά μπουτάκια κοτόπουλο ή φτερούγες στον φούρνο. Και πατάται, πολλαί πατάται. Θέλω καναδυό ακόμα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπόν, θα φκιάσω τις φτερούγες όπως δείχνει ο Τουφ, καλή μου τύχη, και επιπλέον, εμπνευσμένος από τα κεφτεδάκια που είπε ο Κρις και η Εύα, θα φκιάσω κάτι που έφκιανε η πεθερούλα μου και γαμούσε: ζυμώνεις κιμά για μπιφτέκια, φτιάχνεις σαν-μικρά-σουτζουκάκια (μακρουλά, αλλά μικρότερα από τα σουτζουκάκια, το μισό ασπούμε, και πιο λεπτά, κόβεις φέτες λεπτές μελιτζάνα κατά μήκος, τηγανίζεις λίγο, τυλίγεις τον κιμά μέσα στην μελιτζάνα, και ψήνεις κάνα 15λεπτο. Σούπερ.

Θενξ εβρυμπάντυ. Θα ποστάρω εντυπώσεις από φτερούγες (σάλτσα δεν κάνω, σκέτες).

• Like 1

Και μια συνταγουλα που βρηκα για το πολυδιαφημισμενο εδω fish and chips

http://allrecipes.com/Recipe/Classic-Fish-and-Chips/Detail.aspx?ms=1&prop25=100970012&prop26=DailyDish&prop27=2012-12-17&prop28=DailyRecipe&prop29=FullRecipe&me=1

σαγια, πιο χαλια συνταγη δεν μπορουσες να βρεις?

Συνταγη για κουρκουτι που σου λεει να το ανακατεψεις καλα, και δεν εχει κατι με φυσαλιδες (μπυρα/σοδα), ειναι λαθος.

Εφτιαξα Brownies πριν καποιες μερες ακουλουθώντας αυτή την συνταγή που βρήκα στο google

http://www.instructables.com/id/Brownie-Recipe/

Αρκετά ευκολη(δεν εχω φτιαξει ποτέ ξανα γλυκό στην ζωή μου και δεν δυσκολευτηκα), ακολουθησα τις οδηγίες κατά γράμμα με διαφορά οτι εβαλα σκόνη βανίλιας και 400gr ζάχαρης.

Δεν έχω ιδέα αν ειναι η ιδανική συνταγή για να φτιάξεις σωστά brownies οπότε αν εχετε συμβουλές για βελτίωση της, πείτε. Το αποτέλεσμα παντως ηταν αρκετά καλο, και μαλιστα οταν κρύωσε μου θύμιζε αρκετά τα Soft Kings με την σοκολάτα.

Τις προάλλες είχα λειώσει σοκολάτα σε bain marie, και πήγα να βάλω μέσα λικέρ. Ε, με το που έβαλα μία κουταλιά της σούπας το μείγμα άρχισε να στερεοποιήται πάρα πολύ γρήγορα και σαν αποτέλεσμα να μην μπορέσω να μορφοποιήσω τα σοκολατάκια και βγήκαν τελειώς κατσαρά.

Γιατί έγινε αυτό, και κυρίως πως το παρακάμπτουμε;

Ωραίος, θα την δοκιμάσω την επομενη φορά. Το εκχύλισμα βανίλιας εχει διαφορά απο την σκόνη; Αν ναι ξερεις που θα βρω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...