Toufas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Χαλια μαγειρεμα στο grill :| Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Τουφ, Τουφ, Τουφ! Πες καμιά καλή ιδέα τι να μαγειρέψω για την αυριανή κατάνυξη. Κρεατικό. Και κάναν μεζέ, φινγκερφουντ φάση ξερωγώ. Κάτι που να μπορείς να το φτιάξεις από νωρίς απόγιομα και να το σερβίρεις βράδυ. Έχω μπλοκάρει. Προς το παρόν το πλάνο έχει μια ταψάρα μουσακά, μια ταψάρα ρεβύθια με μελιτζάνες, 4 κιλά κοκαλάκια (είναι τα κόκαλα από την πανσέτα, τα πλευρά του γουρουνιού ασπούμε, ξεκοκαλίζει και τα αφήνει λίγο κρεατωμένα, γίνονται γαμάτα στον φούρνο, για πολλλλλή ρετσίνα λέμε), και λέω και μερικά μπουτάκια κοτόπουλο ή φτερούγες στον φούρνο. Και πατάται, πολλαί πατάται. Θέλω καναδυό ακόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Φτερουγες μαστορα. http://foodwishes.blogspot.co.uk/2008/05/clifton-springs-chicken-wings-oven.html#uds-search-results Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 ψηφιζω κεφτεδακια κι εγω, εχω μια ωραια συνταγουλα για παναρισμενα κεφτεδακια αν θες. τα φτιαχνεις και μετα τα ζεσταινεις στον φουρνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 λοιπόν, θα φκιάσω τις φτερούγες όπως δείχνει ο Τουφ, καλή μου τύχη, και επιπλέον, εμπνευσμένος από τα κεφτεδάκια που είπε ο Κρις και η Εύα, θα φκιάσω κάτι που έφκιανε η πεθερούλα μου και γαμούσε: ζυμώνεις κιμά για μπιφτέκια, φτιάχνεις σαν-μικρά-σουτζουκάκια (μακρουλά, αλλά μικρότερα από τα σουτζουκάκια, το μισό ασπούμε, και πιο λεπτά, κόβεις φέτες λεπτές μελιτζάνα κατά μήκος, τηγανίζεις λίγο, τυλίγεις τον κιμά μέσα στην μελιτζάνα, και ψήνεις κάνα 15λεπτο. Σούπερ. Θενξ εβρυμπάντυ. Θα ποστάρω εντυπώσεις από φτερούγες (σάλτσα δεν κάνω, σκέτες). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Γαμω το αυγολεμονο, γαμω και την πεινα μου που με εκανε να βιαστω. Αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saya Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Και μια συνταγουλα που βρηκα για το πολυδιαφημισμενο εδω fish and chips http://allrecipes.com/Recipe/Classic-Fish-and-Chips/Detail.aspx?ms=1&prop25=100970012&prop26=DailyDish&prop27=2012-12-17&prop28=DailyRecipe&prop29=FullRecipe&me=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 σαγια, πιο χαλια συνταγη δεν μπορουσες να βρεις? Συνταγη για κουρκουτι που σου λεει να το ανακατεψεις καλα, και δεν εχει κατι με φυσαλιδες (μπυρα/σοδα), ειναι λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=eovuIfeH2k4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 https://www.youtube.com/watch?v=-VJrb0eGYSY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Εφτιαξα Brownies πριν καποιες μερες ακουλουθώντας αυτή την συνταγή που βρήκα στο google http://www.instructables.com/id/Brownie-Recipe/ Αρκετά ευκολη(δεν εχω φτιαξει ποτέ ξανα γλυκό στην ζωή μου και δεν δυσκολευτηκα), ακολουθησα τις οδηγίες κατά γράμμα με διαφορά οτι εβαλα σκόνη βανίλιας και 400gr ζάχαρης. Δεν έχω ιδέα αν ειναι η ιδανική συνταγή για να φτιάξεις σωστά brownies οπότε αν εχετε συμβουλές για βελτίωση της, πείτε. Το αποτέλεσμα παντως ηταν αρκετά καλο, και μαλιστα οταν κρύωσε μου θύμιζε αρκετά τα Soft Kings με την σοκολάτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 εδω: http://www.joyofbaking.com/brownies.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Τις προάλλες είχα λειώσει σοκολάτα σε bain marie, και πήγα να βάλω μέσα λικέρ. Ε, με το που έβαλα μία κουταλιά της σούπας το μείγμα άρχισε να στερεοποιήται πάρα πολύ γρήγορα και σαν αποτέλεσμα να μην μπορέσω να μορφοποιήσω τα σοκολατάκια και βγήκαν τελειώς κατσαρά. Γιατί έγινε αυτό, και κυρίως πως το παρακάμπτουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 εδω: http://www.joyofbaking.com/brownies.html Ωραίος, θα την δοκιμάσω την επομενη φορά. Το εκχύλισμα βανίλιας εχει διαφορά απο την σκόνη; Αν ναι ξερεις που θα βρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα