billkost Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Beef_aging δες εδω. Δεν σου ειπα σιτεμενη χωρις λιπος! Σου ειπα οτι η ρατσα απο μονη της δεν λεει κατι. Το σιτεμα και η διατροφη του ρολου παιζουν πιο σημαντικο ρολο απο την ρατσα. Σαφέστατα αν είναι και σιτεμένη και λιπαρή θα είναι πιο νόστιμη! ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑ (ΠΙΤΑ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ) ==================================== Δε δίνω συνταγή καθώς υπάρχουν πολλές στο δίκτυο. Έχω όμως μερικές ιδέες και απορίες. Σκέφτομαι να βάλω και μια λεπτή στρώση από μελιτζάνα, είτε σε φέτες είτε λιωμένη. Είχα δοκιμάσει μελιτζάνα με παστουρμά και ταιριάζει και σκέφτομαι μήπως ταιριάζει και στην πίτα. Επίσης, λένε για γκούντα, και εγώ προσανατολίζομαι σε μείγμα λιπαρών τυριών αλλά δε θέλω να είναι πολύ δυνατά στη γεύση (δηλαδή η φέτα αποκλείεται) καθώς ο παστουρμάς είναι η τελείως κυρίαρχη γεύση και αν προσθέσω και άλλες δυνατές γεύσεις θα γίνει χάλια. Συμφωνίες/διαφωνίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Βασικά μη βάλεις αλμυρά τυριά, όπως φέτα, διότι θα είναι πολυ αλμυρό το αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 εγω με απλο κασερι (οχι παλαιωμενο) την ειχα κανει τελευταια φορα. Και ειχα βγαλει το τσιμενι απο τον παστουρμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 τούφα καμία proper συνταγή για φακή έχουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Ενα blog που προσφατα βρηκα. http://cretangastronomy.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) τούφα καμία proper συνταγή για φακή έχουμε; για απλες: κοβεις καροτο, σελερι, κρεμμυδι σε ισα κυβακια, σοταρεις, βαζεις και λιγο σκορδο. μολις μαλακωσουν, βαλε 3 κουπες υγρο 1 κουπα φακες. Αν εχεις σπιτικο ζωμο, βαλε απο αυτο. Οταν παρει βραση, χαμηλωνεις και τα αφηνεις να βρασουν με καπακι για 45 λεπτα περιπου. Αν θες στραγγιζεις και τις κανεις σαν σαλατα ή τις τρως με το υγρο σαν σουπα. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2012 από Toufas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 για απλες: κοβεις καροτο, σελερι, κρεμμυδι σε ισα κυβακια, σοταρεις, βαζεις και λιγο σκορδο. μολις μαλακωσουν, βαλε 3 κουπες υγρο 1 κουπα νερο. Αν εχεις σπιτικο ζωμο, βαλε απο αυτο. Οταν παρει βραση, χαμηλωνεις και τα αφηνεις να βρασουν με καπακι για 45 λεπτα περιπου. Αν θες στραγγιζεις και τις κανεις σαν σαλατα ή τις τρως με το υγρο σαν σουπα. είδα σήμερα απλώς ένα βίντεο στο foodwishes ένα στρώμα απο φακή και μου ήρθε να κάνω τη δευτέρα. βαλε 3 κουπες υγρο 1 κουπα νερο τι εννωας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 φακες ηθελα να γραψω sorry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Θέλω να φτιάξω πουρέ. Έχει σημασία αν βράσω τις πατάτες ολόκληρες ή αν τις κόψω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 θα βρασουν πιο γρηγορα σιγουρα, τωρα για την γευση δεν νομιζω να κανει καμια διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Οκ. Τις έβαλα ήδη κομμένες στα 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 γαλατάκι βουτυράκι (γενναίωδορος) λεμόνι φρέσκο πιπέρι και είσαι σπέσιαλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 γαλατάκι κρεμα γαλακτος βουτυράκι (γενναίωδορος) λεμόνι φρέσκο ασπρο πιπέρι αλατι και είσαι σπέσιαλ μοσχοκαρυδο fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 pure butter shortbread with chocolate chips συνταγη http://www.joyofbaking.com/shortbreads/shortbreadcookies.html και http://bletsas.gr/mpiskota/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Ρε εύα βάλε μια φορα φώτο με γεμάτο στόμα. Καημό το χω... Η στειλε πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα