arxaggelos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Το update για τα μπισκότα με τη μαύρη ζάχαρη Κατ'αρχήν, όπως είχε πει και ο ίδιος ο Π στην εκπομπή, δεν είναι ακριβώς μπισκότα αλλά κάτι ανάμεσα σε μπισκότο και brownie. Στο δια ταύτα, θέλει ΠΟΛΥ καλό χτύπημα με το μίξερ και αν το βούτυρο δεν έχει μαλακώσει λίγο ετοιμαστείτε για μπράτσα, εκτός αν το μίξερ σας γ@μ@ει μάνες. Όσο για το ψήσιμο...13-14' ήταν απλά ΑΣΤΕΙΟ, δεν ξέρω τί φούρνο έχει ο Π αλλά εγώ το ξαναέβαλα και έμεινε στάνταρ 20 (δεν κράτησα χρόνο) αλλιώς θα έβγαινε ένα μισο-άψητο blob. Πολύ ωραία και γεμάτη γεύση (βούτυρο ftw) αλλά κάποιοι θα τα βρουν πολύ γλυκά. Η αναλογία της σοκολάτας, ακολουθώντας πιστά τη συνταγή, ήταν παραπάνω από όσο θα ήθελα. Θα τα ξανακάνω αλλά με χακεριά στα νούμερα.
evabb Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 αφου λεει οτι πρεπει να μοιαζει με brownie τοτε λογικο ειναι να ειναι μισοαψητα! ολα τα μπισκοτα θελουν 10-20 λεπτα το πολυ ψησιμο.
arxaggelos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δεν κατάλαβες...Όταν λέμε blob, εννοούμε blob. Χυλός, πώς το λένε, το έκοψα με το μαχαίρι και δεν άφηνε κοψιά (εκτός από το πάνω μέρος που έκανε σύντομα κρούστα). Όχι απλά "κάπως mushy" μέσα, όπως είναι τα brownies. Και αυτό αφού το άφησα να "κάτσει" και να κρυώσει για να δέσει η ζάχαρη, πράγμα που δεν έγινε. Τα ξαναέβαλα με την βεβαιότητα ότι θα είναι καταστροφή (είπα από το άψητα, καλύτερα) και ευτυχώς δεν καταστράφηκαν. Το 20'΄περίπου ήταν το σύνολο, αν και τώρα που το σκέφτομαι ήταν σίγουρα παραπάνω. Ωραία γεύση πάντως, αν και είπαμε, αρκετά γλυκά.
arianos16 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Εχω κατι κοτσομουρες ωρε παιδια. Ριχτε κανα τροπο πως να τις κανω.
leftermann Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 τηγανητές εννοείται. Λίγο αλεύρι σε μια πλαστική σακουλίτσα, βάζεις μέσα όσες πουτσομούρες χωράνε σε μια τηγανιά, χτυπάς την σακούλα να αλευρωθούν οι πουτσομούρες, έχεις βάλει ήδη λάδι (ελαιόλαδο ε, όχι φλωριές με σπορέλαια κλπ) στο τηγάνι να ζεσταθεί καλά, πετάς τις πουτσομούρες μέσα, λίγα λεπτά από δω, λίγα από κει, έτοιμες. Λεμόνι και τσίπουρο, μαζί με μια αγγουροντομάτα με μπόλικο κρεμμύδι. α, δεν τις καθαρίζεις, μόνο τις πλένεις και τις στεγνώνεις καλά. Αν σε ενοχλούν τα λέπια, ξύστα λίγο με ένα μαχαίρι.
evabb Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δεν κατάλαβες...Όταν λέμε blob, εννοούμε blob. Χυλός, πώς το λένε, το έκοψα με το μαχαίρι και δεν άφηνε κοψιά (εκτός από το πάνω μέρος που έκανε σύντομα κρούστα). Όχι απλά "κάπως mushy" μέσα, όπως είναι τα brownies. Και αυτό αφού το άφησα να "κάτσει" και να κρυώσει για να δέσει η ζάχαρη, πράγμα που δεν έγινε. Τα ξαναέβαλα με την βεβαιότητα ότι θα είναι καταστροφή (είπα από το άψητα, καλύτερα) και ευτυχώς δεν καταστράφηκαν. Το 20'΄περίπου ήταν το σύνολο, αν και τώρα που το σκέφτομαι ήταν σίγουρα παραπάνω. Ωραία γεύση πάντως, αν και είπαμε, αρκετά γλυκά. αν ο φουρνος σου ειναι παλιος ή μικρος ή υποψιαζεσαι οτι δεν λειτουργει σωστα τοτε αυτο εξηγει γτ ηθελαν παραπανω ωρα. εγω πλεον εχω παρετηθει απο την παρασκευη κεικ και γενικα ογκωδων γλυκων γτ ο φουρνος μου ειναι γτπκ.
arianos16 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 τηγανητές εννοείται. Λίγο αλεύρι σε μια πλαστική σακουλίτσα, βάζεις μέσα όσες πουτσομούρες χωράνε σε μια τηγανιά, χτυπάς την σακούλα να αλευρωθούν οι πουτσομούρες, έχεις βάλει ήδη λάδι (ελαιόλαδο ε, όχι φλωριές με σπορέλαια κλπ) στο τηγάνι να ζεσταθεί καλά, πετάς τις πουτσομούρες μέσα, λίγα λεπτά από δω, λίγα από κει, έτοιμες. Λεμόνι και τσίπουρο, μαζί με μια αγγουροντομάτα με μπόλικο κρεμμύδι. α, δεν τις καθαρίζεις, μόνο τις πλένεις και τις στεγνώνεις καλά. Αν σε ενοχλούν τα λέπια, ξύστα λίγο με ένα μαχαίρι. Κομπλε... Μονο το τσιπουρο λειπει αλλα θα ερθουν συντομα οι προμηθιες θελω να πιστευω
traganeus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 αν ο φουρνος σου ειναι παλιος ή μικρος ή υποψιαζεσαι οτι δεν λειτουργει σωστα τοτε αυτο εξηγει γτ ηθελαν παραπανω ωρα. εγω πλεον εχω παρετηθει απο την παρασκευη κεικ και γενικα ογκωδων γλυκων γτ ο φουρνος μου ειναι γτπκ. αυτό φταίει
arianos16 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Ετοιμα τα ψαρακια Τα ψαρια μαζι με την σαλατα και μισο ψωμι αποτελουν παρελθον.
evabb Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 σημερα εφτιαξα Sloppy Joes οι φωτογραφιες ειναι χαλια γιατι πειναγα και δεν μπορουσα να κρατηθω με τπτ! http://thepioneerwoman.com/cooking/2010/04/sloppy-joes/ η συνταγη 1
arxaggelos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 αν ο φουρνος σου ειναι παλιος ή μικρος ή υποψιαζεσαι οτι δεν λειτουργει σωστα τοτε αυτο εξηγει γτ ηθελαν παραπανω ωρα. εγω πλεον εχω παρετηθει απο την παρασκευη κεικ και γενικα ογκωδων γλυκων γτ ο φουρνος μου ειναι γτπκ. Μικρός δεν είναι, καλά δουλεύει, αλλά είναι παλιός. Κι εγώ εκεί την ψυλλιάστηκα τη δουλειά.
traganeus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Εδώ στην Χίο είναι ένα σουβλατζίδικο που αν φας 2 δίπιτες απόλα, το αποτέλεσμα είναι ίδιο με τις φωτό τις έυας. 1
UpToDate_ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Σημερα το μενού είχε ογκρατεν ζυμαρικών. Επειδή η μπεσαμελ βγήκε λίγη έβαλα και για βάση κρέμα γάλακτος. Έβαλα και λίγο μπέικον μέσα. [ATTACH]201595[/ATTACH] Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App 1
Toufas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Εμενα μου ρθε τις προαλλες το sodim citrate και θα κανω την σαλτσα τυριου απο το modernist cuisine: https://www.youtube.com/watch?v=gOLgLi5ZJOY Για τους 4 υπολοιπους καμενους εδω μεσα: https://www.youtube.com/watch?v=HNqeSzH6qY8 Aν και εδω και 10 μερες οτι μαγειρευω το κανω στην χυτρα που αγορασα.Πιο πολυ εχω δουλεψει την χυτρα σε αυτον τον καιρο, παρα το sous vide το τελευταιο 3 μηνο
evabb Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 φοβαμαι οτι ειμαι η μια απο τους 4 καμενους... μιλαμε για χυτρα ταχυτητος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα