UpToDate_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 οταν εχεις γκαζι φαινονται ολα πιο ομορφα
Toufas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Τελικα μετα απο τοσα χρονια, εμαθα γιατι κοβουν τα μπουτια απο το κοτοπουλοι οι ελλην χασαπηδες... με τον ιδιο τροπο το κανουν και οι μουσουλμανοι χασαπηδες. Βαζουν ενα μερος απο την σπονδυλικη στηλη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 and the correct way?
REDODIN7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) οταν εχεις γκαζι φαινονται ολα πιο ομορφα ποτε δεν το εχω καταλαβει γιατι γυνετε αυτο στους ιδιους βαθμους θερμοκρασιας δεν ψυνονται με το ηλεκτρικο ματι ? Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2012 από REDODIN7
Toufas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Επειδη δεν τρως την σπονδυλική στηλ, οτι δεν προσφερει τιποτα, αλλαζει χρονους ψησηματος κλπ κλπ. Μπουτι αγοραζεις, οχι πλαταρια.
athlios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 ποτε δεν το εχω καταλαβει γιατι γυνετε αυτο στους ιδιους βαθμους θερμοκρασιας δεν ξυνονται με το ηλεκτρικο ματι ? http://www.youtube.com/watch?v=FGfwkouxtxQ ΨΕΝΥΧΤΗΣ? 1
eSATA Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Θέλω να ψήσω μπιφτέκια στην τοστιέρα σε αλουμινόχαρτο. Τι να κάνω για να μην κολλήσουν;
tehAllantin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Επειδη δεν τρως την σπονδυλική στηλ, οτι δεν προσφερει τιποτα, αλλαζει χρονους ψησηματος κλπ κλπ. Μπουτι αγοραζεις, οχι πλαταρια. γιατί την βάζουν βρε παλικάριμ, φυσικά και δεν γουστάρω κ εγώ να μπαίνει αυτή η μαλακία. Μόνο βρωμιά βγάζει στο ψήσιμο. (μόνο στη μητέρα μου αρέσουν αυτά τα κομμάτια του κοτόπουλου, στον αδερφό το στήθος. Μένουν σε μένα τα ινμπα μπούτχια και φτερούγες.!!
Toufas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Γιατι ετσι κανουν και οι τουρκοι? Δεν ξερω για ποιο λογο το κανουν αυτοι.
παπι Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μπορουμε να φτιαξουμε φετα με αγελαδισιο γαλα; (αυτο του σουπερμαρκετ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα