tehAllantin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΑΙΤ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Γιατί έχει 50% λιγότερα λιπαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Πριν από λίγες μέρες δοκίμασα Cup Griye στο Baylan στο Kadiköy. Σώστε με. Πεθαίνω. Λιώνω. Πως φτιάχνεται αυτό το πράγμα; Πρέπει οπωσδήποτε να το ξαναφάω! Στο Google δε βγάζω άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 skiabox, διαβασε τι λεει πανω στην συσκευασια αυτο το πραμα. Δεν ειναι βουτυρο. Ελεος δηλαδη. Επισης για το τι σε κανει να παθαινεις καρδιες κλπ, ας μην το συζηταμε αλλο. Οποιος θελει ας ψαχτει λιγο, και ας μην εχει μονο πορισματα απο επιτροπες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά σήμερα ο Πετρετζίκης έφτιαξε κάτι μπισκότα που φαίνονταν πολύ νόστιμα και σκέφτομαι να τα δοκιμάσω. Χρησιμοποίησε καστανή ζάχαρη, αλλά τη μαλακή (σε εμφάνιση ήταν σαν την κλασική καστανή αλλά να έχει πάρει υγρασία. Αυτό επειδή έχει περισσότερη μελάσα μέσα). Πού μπορώ να τη βρω; Σε σούπερ μάρκετ έχει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά σήμερα ο Πετρετζίκης έφτιαξε κάτι μπισκότα που φαίνονταν πολύ νόστιμα και σκέφτομαι να τα δοκιμάσω. Χρησιμοποίησε καστανή ζάχαρη, αλλά τη μαλακή (σε εμφάνιση ήταν σαν την κλασική καστανή αλλά να έχει πάρει υγρασία. Αυτό επειδή έχει περισσότερη μελάσα μέσα). Πού μπορώ να τη βρω; Σε σούπερ μάρκετ έχει; Ναι θα τη βρεις μαζι με την κλασική μαύρη στο σουπερ μαρκετ. Αυτο που λες "υγρή" ειναι στην ουσία η επιπλέον μελάσα που εχει η συγκεκριμένη. Επισης αν κάποιος μπορει να το επιβεβαιώσει, η διατροφική αξία μεταξυ λευκής-καστανής ειναι σχεδον η ίδια (στα 100 γραμμάρια απο οσο θυμάμαι, η διαφορα τους ειναι μόλις 7 θερμίδες!). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Thanx. Στον Μασούτη κοντά στο σπίτι μου δεν νομίζω να έχει πάντως, με βλέπω να τρέχω Καρφούρ ή Βασιλόπουλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά σήμερα ο Πετρετζίκης έφτιαξε κάτι μπισκότα που φαίνονταν πολύ νόστιμα και σκέφτομαι να τα δοκιμάσω. Χρησιμοποίησε καστανή ζάχαρη, αλλά τη μαλακή (σε εμφάνιση ήταν σαν την κλασική καστανή αλλά να έχει πάρει υγρασία. Αυτό επειδή έχει περισσότερη μελάσα μέσα). Πού μπορώ να τη βρω; Σε σούπερ μάρκετ έχει; Ναι θα τη βρεις μαζι με την κλασική μαύρη στο σουπερ μαρκετ. Αυτο που λες "υγρή" ειναι στην ουσία η επιπλέον μελάσα που εχει η συγκεκριμένη. Επισης αν κάποιος μπορει να το επιβεβαιώσει, η διατροφική αξία μεταξυ λευκής-καστανής ειναι σχεδον η ίδια (στα 100 γραμμάρια απο οσο θυμάμαι, η διαφορα τους ειναι μόλις 7 θερμίδες!). η ζαχαρη που λες εχει ονομα και λεγεται cassonade brune (υπαρχει και blonde) και ειναι σε οψη ετσι και δεν εχει καμια σχεση με την λευκη ζαχαρη. εχει ενα πολυ εντονο και ομορφο αρωμα που κανει τρομερη διαφορα οταν την βαλεις σε μπισκοτα αλλα μαυριζει την ζυμη. και μερικες φωτος απο το διαδικτυο καστανη και ξανθια και η συσκευασια της (εδω κοστιζει κατι λιγοτερο απο 2 ευρω το κιλο) και μερικες φωτος απο μπισκοτα που εχω φτιαξει χρησιμοποιοντας αυτη την ζαχαρη http://imageshack.us/a/img685/5371/p1030428b.jpg http://imageshack.us/a/img210/7845/p1030429t.jpg http://imageshack.us/a/img843/7751/p1030430z.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 2 ευρώ το κιλό. Θα πάω αύριο στο σουπερμάρκετς από περιέργια να δω πόσο έχει την "καστανή" ζάχαρη εδώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Πολύ παραπάνω. Μπδγ, απ'όσο θυμάμαι ό,τι καστανή ζάχαρη έχω πάρει εδώ ήταν στεγνή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ναι, λάθος μου. Έχουμε και τη "μαύρη", αυτή την υγρή μελασώδη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ναι' date=' λάθος μου. Έχουμε και τη "μαύρη", αυτή την υγρή μελασώδη![/quote'] Την έχουμε ευρέως, ή θα την πληρώσουμε «ντελικατέσσεν» σε κανένα χάι μαγαζί/σούπερ μάρκετ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 2 ευρώ το κιλό.Θα πάω αύριο στο σουπερμάρκετς από περιέργια να δω πόσο έχει την "καστανή" ζάχαρη εδώ.. ακριβα σου φαινεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Update στη ζάχαρη: ο Μασούτης της γειτονιάς δεν είχε (δεν ξέρω αν φέρνει σε άλλα καταστήματά του). Ψέμματα, είχε στο ράφι με τα βιολογικά με 3+ ευρώ τα 350γρ . Δεν νομίζω (Μασου)Τάκη. Βρήκα στο Καρφούρ, είχε 2.10 τα 450γρ. Δεν πιάνει μία μπροστά στην τιμή της Εύας, αλλά από το ολότελα...Όσο για τα μπισκότα, θα επανέλθω με εμπεριστατωμένη γευσιγνωσία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 https://www.youtube.com/watch?v=7KkcQECGJqc&feature=player_detailpage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα