tehAllantin Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ωραίος ο τούφας Σιχαίνομαι να μπλανσάρω τα κρέατα, προτιμώ το θωράκισμα σε τηγάνι ή σχάρα. Γενικά χρειάζομαι διάβασμα πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxilari Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μια λίγο πιό γενική ερώτηση. Μου αρέσει πάρα πολύ να μαγειρέυω και συνήθως δεν ακολουθώ τις συμβουλές κατά γράμμα. Το πρόβλημά μου είναι οτι συχνά μου λείπει η πρώτη έμπνευση. Τι να μαγειρέψω δηλαδή... Εσείς από που παίρνετε ιδέες; Στα διάφορα σάιτ συνήθως έχει τόσες πολλές συνταγές που τελικά για μάνα παρα είναι πολύ και χάνομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μια λίγο πιό γενική ερώτηση. Μου αρέσει πάρα πολύ να μαγειρέυω και συνήθως δεν ακολουθώ τις συμβουλές κατά γράμμα. Το πρόβλημά μου είναι οτι συχνά μου λείπει η πρώτη έμπνευση. Τι να μαγειρέψω δηλαδή... Εσείς από που παίρνετε ιδέες; Στα διάφορα σάιτ συνήθως έχει τόσες πολλές συνταγές που τελικά για μάνα παρα είναι πολύ και χάνομαι... βιβλια μαγειρικης, αγοραζω βιβλια και τα κοιταω και λεω αυτο εδω θα μαγειρεψω επισης δες αυτο http://punchfork.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μια λίγο πιό γενική ερώτηση. Μου αρέσει πάρα πολύ να μαγειρέυω και συνήθως δεν ακολουθώ τις συμβουλές κατά γράμμα. Το πρόβλημά μου είναι οτι συχνά μου λείπει η πρώτη έμπνευση. Τι να μαγειρέψω δηλαδή... Εσείς από που παίρνετε ιδέες; Στα διάφορα σάιτ συνήθως έχει τόσες πολλές συνταγές που τελικά για μάνα παρα είναι πολύ και χάνομαι... Βλέπω βιντεακια και όταν αρχίζω να έχω σιελόρροια λέω αυτό θα κάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά, μπορεί να μου κάποιος που θα βρω φρέσκα φασολάκια σόγιας (ενταμάμε) στην Αθήνα; Σε μερικά μανάβικα με κινέζικα προϊόντα στο Κέντρο (πλατεία Θεάτρου και γύρω) που κοίταξα, δεν έχουν. Ξέρει κανείς να μου πει σίγουρα ένα μαγαζί που θα βρω; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Φρεσκα δεν θα βρεις, και εδω στο λονδινο βρισκεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δυσκολα. Κατεψυγμενα πολυ πιο ευκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Φρεσκα δεν θα βρεις, και εδω στο λονδινο βρισκεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δυσκολα. Κατεψυγμενα πολυ πιο ευκολα. Ευχαριστώ. Κρίμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Γιατί να κάθεσαι να παιδεύεσαι μωρέ με φωτιές κλπ; Πάρε εκεί το στιγμής!! Λοιπον πηρα σημερα στιγμης φραουλα και θα το φτιαξω αυριο. Το κριμα στο λαιμο σου! Παντως απο γευσεις βρηκα μονο βανιλια, σοκολατα, φραουλα. Ουτε λογος για την πολυσυσκευασια με τις διαφορες γευσεις. Ελπιζω να ηταν θεμα σουπερ-μαρκετ και να μην εχουν σταματησει να τις βγαζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Παστουρμάς. Ακούω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Τι ακούς. Βγάζεις το αυτό-που-είναι-γύρω-γύρω, βγάζεις το τσίπουρο από το ντουλάπι, πράσο ωμό και ντομάτα, και τσακίζεις. Μια φορά δοκίμασα ορίτζιναλ παστουρμά από καμήλα, με είχε δώσει ένας Αιγύπτιος που δούλευε στην ανεμότρατα στο χωριό. Καμία σχέση με αυτό που τρώμε εμείς εδώ, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με άρεσε περισσότερο. Μάλλον σίχαμα θα έλεγα ότι ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Καμιά συνταγή, καμιά πίτα, κανένα σαγανάκι, καμιά γκουρμέ ανάδειξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 πίτα, γες! Έχω βάλει παστουρμά σε κρεατόπιτα (κιμαδόπιτα στην ουσία) μαζί με ολίγη πατάτα. Γάμησε. Λίγη ποσότητα, έχει πολύ έντονη γεύση και τα καπακώνει όλα. Κατατάλλα, σαγανάκι με παστουρμά δεν μπορώ να φανταστώ κάτι καλό, και επίσης δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα πιο γκουρμέ για τον παστουρμά από ΚΑΛΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ, μια ωραία φρέσκια ντομάτα, και ένα μικρό τρυφερό πράσο. Μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Από τη μια μου αρέσει η τρουίλα σου, από την άλλη όμως χρειάζομαι κάτι παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Κάτι παραπάνω; Να, πάρε κάτι παραπάνω για να συνοδέψεις την τρου γκουρμεδιά που σου πρότεινα. http://www.youtube.com/watch?v=31HS9aS-7ic Τι θες μωρέ κουλέ, την συνταγή για την πίτα; Σε λίγο, τώρα μαγειρεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Κατατάλλα, σαγανάκι με παστουρμά δεν μπορώ να φανταστώ κάτι καλό 1. Παίρνουμε το πήλινο που είχαμε φυλάξει από εκείνο το πρόβειο γιαούρτι 2. Βάζουμε στον πάτο του κασέρι. 3. Απλώνουμε φέτες παστουρμά 4. Καλύπτουμε με φέτες ντομάτα 5. Ρίχνουμε και ελάχιστο λάδι 6. Ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να λιώσει το μίγμα 7. Περιμένουμε λίγο να κρυώσει γιατί θα μας κάψει τη γλώσσα 8. Τσακίζουμε βουτώντας μπόλικη ψωμούρα 9. Συνοδεία κόκκινου κράσου μαλαντρενιώτικου 9. Απωθούμε όσες δοκίμασαν και ζητούν επίμονα να γίνουμε ο πατέρας του παιδιού τους 10. Απωθούμε επίσης όσες αρνήθηκαν να δοκιμάσουν, φωνάζοντας "ΙΟΥΥΥΥΥ ΒΡΩΜΑΕΙΙΙ" Προσεχώς: παστουρμαδόπιτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα