Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί το έγραψαν έτσι αλλά σωστό είναι. Αυτό είναι τα βούτυρα.

Παίζει ίσως το προϊόν να μην πληρεί κάποιες προϋποθέσεις που χρειάζονται για να λέγεται βούτυρο, ή κάτι τέτοιο

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/8/2023 στις 1:54 ΠΜ, cthulhucarbide είπε

Δεν ξέρω γιατί το έγραψαν έτσι αλλά σωστό είναι. Αυτό είναι τα βούτυρα.

Παίζει ίσως το προϊόν να μην πληρεί κάποιες προϋποθέσεις που χρειάζονται για να λέγεται βούτυρο, ή κάτι τέτοιο

αυτό εδώ είναι

https://www.thanopoulos.gr/el/margarini/48067-super-fresco-lipari-uli-gia-epaleipsi-klasiko-xamili-timi-200g-5208069003115.html

δεδομένου ότι τρόμαξα όταν έμαθα για την  μαργαρίνη δε ρισκάρω να μάθω τι είναι αυτό 

η τιμή του υποδηλώνει ότι είναι υποδεέστερο 

Επεξ/σία από Ptolemaios1
  • Like 1
Δημοσ.

Το ίδιο είναι και αυτό και όλα τα άλλα που χαρακτηρίζονται σαν μαργαρίνες, είναι μείγμα από φοινηκέλαιo, κραμβέλαιο, σογιέλαιο κλπ μαζί με χρωστικές και αρωματικές ύλες.

Το βούτυρο είναι προϊόν από 100% γάλα και για αυτό έχει και 4πλάσια τιμή.

  • Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω συνταγές για το καινούριο εργαλείο, Croner cr-3001, γραμμένες στα ελληνικά. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω; Ή αν το έχει ήδη κανείς στην κατοχή του και θέλει να μας πει μερικές για αεροτηγάνισμα παραδείγματος χάριν;

 

Επεξ/σία από UnusualAthlete92
  • 4 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν θα κινηθώ συντηρητικά

 

*τομές κατά μήκος του κρέατος και θα βάλω μια σκελίδα σκόρδο

*δεντρολίβανο και θυμάρι

*ελαιόλαδο με λίγο νερό + χυμό λεμόνι +αλάτι/πιπέρι/ρίγανη

 

στους 170 βαθμούς για 2 ώρες σκεπασμένο με αλουμινόχαρτό

και 30 λεπτά στους 190 χωρίς αλουμινόχαρτο για να ροδίσει

Επεξ/σία από PtolemaiosUltraChad
Δημοσ.
Στις 4/5/2024 στις 2:33 ΜΜ, PtolemaiosUltraChad είπε

Λοιπόν θα κινηθώ συντηρητικά

 

*τομές κατά μήκος του κρέατος και θα βάλω μια σκελίδα σκόρδο

*δεντρολίβανο και θυμάρι

*ελαιόλαδο με λίγο νερό + χυμό λεμόνι +αλάτι/πιπέρι/ρίγανη

 

στους 170 βαθμούς για 2 ώρες σκεπασμένο με αλουμινόχαρτό

και 30 λεπτά στους 190 χωρίς αλουμινόχαρτο για να ροδίσει

 

 

άγγιξε την τελειότητα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/4/2024 στις 10:05 ΜΜ, PtolemaiosUltraChad είπε

αυτό είναι τίμιο μπέργκερ

 

 

που τα πουλάνε να ξερα

Γνωστός yuutuber με εκατομύρια προβολές. Βίντεο για λαικ είναι φίλε και όχι καθημερινές πραγματοποιήσιμες συνταγές. Δεν τον έχεις ξαναδεί όλο παράξενες και υπερμεγέθεις συνταγές ανεβάζει. Διαφημίζει κάτι μαχαίρια  ταίζει και και καμιά 15αρια παιδια μερικές φορές (δεν ξέρω ειναι δικά του μουλουλμάνος θα είναι)  και σε αυτό ταίζει πέντε μετά το είδα 😋να βγάζει τα προς το ζειν.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,

Προσωπικά από μαγειρική δε ξέρω τίποτα και προσπαθώ να μάθω. Από έτοιμες μού αρέσει η Barilla pesto alla genovese και η pesto alla Calabrese. Πήρα σήμερα την basilico και τη βρήκα πάρα πολύ γλυκιά, ακόμα και μετά από τη προσθήκη αλατιού. Την πέταξα εν τέλει.

Εσάς ποια ρίναι η αγαπημένη σας σάλτσα για μακαρόνια; Προτιμάτε να παίρνετε έτοιμες ή να φτιάχνετε τις δικές σας; Αν παίρνετε έτοιμες ποια μάρκα προτιμάτε;

 

Δημοσ.

Εγω εχω κολλησει με του Lidl τις combino , δοκιμασε τις γευσεις ( με ελιες , καυτερη , βασιλικο , κρεμμυδι )

Spoiler


23404_offer_alternative.jpg

Go to full screen view: Combino Σάλτσα ζυμαρικών | Pasta Sauce - Image 1

 

  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...