Ptolemaios1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 στον ψυγείο με τα βούτηρα σήμερα πρόσεξα ένα προιον που έγραφε "λιπαρή ύλη" τι διάλο μας ταιζουν ...!!!
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δεν ξέρω γιατί το έγραψαν έτσι αλλά σωστό είναι. Αυτό είναι τα βούτυρα. Παίζει ίσως το προϊόν να μην πληρεί κάποιες προϋποθέσεις που χρειάζονται για να λέγεται βούτυρο, ή κάτι τέτοιο
Ptolemaios1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 10/8/2023 στις 1:54 ΠΜ, cthulhucarbide είπε Δεν ξέρω γιατί το έγραψαν έτσι αλλά σωστό είναι. Αυτό είναι τα βούτυρα. Παίζει ίσως το προϊόν να μην πληρεί κάποιες προϋποθέσεις που χρειάζονται για να λέγεται βούτυρο, ή κάτι τέτοιο αυτό εδώ είναι https://www.thanopoulos.gr/el/margarini/48067-super-fresco-lipari-uli-gia-epaleipsi-klasiko-xamili-timi-200g-5208069003115.html δεδομένου ότι τρόμαξα όταν έμαθα για την μαργαρίνη δε ρισκάρω να μάθω τι είναι αυτό η τιμή του υποδηλώνει ότι είναι υποδεέστερο Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2023 από Ptolemaios1 1
shodan Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Το ίδιο είναι και αυτό και όλα τα άλλα που χαρακτηρίζονται σαν μαργαρίνες, είναι μείγμα από φοινηκέλαιo, κραμβέλαιο, σογιέλαιο κλπ μαζί με χρωστικές και αρωματικές ύλες. Το βούτυρο είναι προϊόν από 100% γάλα και για αυτό έχει και 4πλάσια τιμή. 2
Kapetanakos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Παίδες ψάχνω μια συνταγή για ψητά κρέατα με (κινέζικο αλάτι) η αλλιώς νοστιμιά. Υπάρχει κάποια συνταγή?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ψάχνω συνταγές για το καινούριο εργαλείο, Croner cr-3001, γραμμένες στα ελληνικά. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω; Ή αν το έχει ήδη κανείς στην κατοχή του και θέλει να μας πει μερικές για αεροτηγάνισμα παραδείγματος χάριν; Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2023 από UnusualAthlete92
PtolemaiosUltraChad Δημοσ. 18 Απριλίου 2024 Δημοσ. 18 Απριλίου 2024 αυτό είναι τίμιο μπέργκερ που τα πουλάνε να ξερα
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Απριλίου 2024 Δημοσ. 18 Απριλίου 2024 57 λεπτά πριν, PtolemaiosUltraChad είπε αυτό είναι τίμιο μπέργκερ που τα πουλάνε να ξερα Αζερμπαϊτζάν. 1
PtolemaiosUltraChad Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 ανεβάστε συνταγές για αρνάκι μέρες που είναι
PtolemaiosUltraChad Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Λοιπόν θα κινηθώ συντηρητικά *τομές κατά μήκος του κρέατος και θα βάλω μια σκελίδα σκόρδο *δεντρολίβανο και θυμάρι *ελαιόλαδο με λίγο νερό + χυμό λεμόνι +αλάτι/πιπέρι/ρίγανη στους 170 βαθμούς για 2 ώρες σκεπασμένο με αλουμινόχαρτό και 30 λεπτά στους 190 χωρίς αλουμινόχαρτο για να ροδίσει Επεξ/σία 4 Μαΐου 2024 από PtolemaiosUltraChad
PtolemaiosUltraChad Δημοσ. 5 Μαΐου 2024 Δημοσ. 5 Μαΐου 2024 Στις 4/5/2024 στις 2:33 ΜΜ, PtolemaiosUltraChad είπε Λοιπόν θα κινηθώ συντηρητικά *τομές κατά μήκος του κρέατος και θα βάλω μια σκελίδα σκόρδο *δεντρολίβανο και θυμάρι *ελαιόλαδο με λίγο νερό + χυμό λεμόνι +αλάτι/πιπέρι/ρίγανη στους 170 βαθμούς για 2 ώρες σκεπασμένο με αλουμινόχαρτό και 30 λεπτά στους 190 χωρίς αλουμινόχαρτο για να ροδίσει άγγιξε την τελειότητα
papoys1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 18/4/2024 στις 10:05 ΜΜ, PtolemaiosUltraChad είπε αυτό είναι τίμιο μπέργκερ που τα πουλάνε να ξερα Γνωστός yuutuber με εκατομύρια προβολές. Βίντεο για λαικ είναι φίλε και όχι καθημερινές πραγματοποιήσιμες συνταγές. Δεν τον έχεις ξαναδεί όλο παράξενες και υπερμεγέθεις συνταγές ανεβάζει. Διαφημίζει κάτι μαχαίρια ταίζει και και καμιά 15αρια παιδια μερικές φορές (δεν ξέρω ειναι δικά του μουλουλμάνος θα είναι) και σε αυτό ταίζει πέντε μετά το είδα 😋να βγάζει τα προς το ζειν. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2024 από papoys1
Mhdenistis Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Οι τηγανητές πατάτες είναι προτιμότερες σε μένα από αυτές του φούρνου.
ifollowrivers Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Γειά σας παιδιά, Προσωπικά από μαγειρική δε ξέρω τίποτα και προσπαθώ να μάθω. Από έτοιμες μού αρέσει η Barilla pesto alla genovese και η pesto alla Calabrese. Πήρα σήμερα την basilico και τη βρήκα πάρα πολύ γλυκιά, ακόμα και μετά από τη προσθήκη αλατιού. Την πέταξα εν τέλει. Εσάς ποια ρίναι η αγαπημένη σας σάλτσα για μακαρόνια; Προτιμάτε να παίρνετε έτοιμες ή να φτιάχνετε τις δικές σας; Αν παίρνετε έτοιμες ποια μάρκα προτιμάτε;
villasg Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Εγω εχω κολλησει με του Lidl τις combino , δοκιμασε τις γευσεις ( με ελιες , καυτερη , βασιλικο , κρεμμυδι ) Spoiler 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα