Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε ωραίο βγήκε η μουστάρδα, που φοβόμουν περισσότερο, έδεσε με το ζυμαρικό στο βράσιμο Mετά ήρθε και η μαγιονέζα και το απογείωσε!!
Menelaos83 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Εγω εφτιαξα προσφατα, μιας και η γευση γλυκο ξινο μαζι μου αρεσει, κεικ λεμονι απο συνταγη του Ακη. Τα τα αυγα και η ζαχαρη εκρινα οτι ηταν υπερβολικα για τα γραμμαρια που εδινε τα υπολοιπα υλικα, οποτε αντι για 6 εβαλα 3 και μειωσα κατα 1/4 και την ζαχαρη και βγηκε πολυ ωραιο. Σιγουρα το αυγο βοηθαει ωστε να γινει πιο μαλακο και αφρατο αλλα βαραινει και παραπανω θεωρω. Στο γλασο που ειχε θελει προσοχη γτ οντως λιγο να σου ξεφυγει το λεμονι γινεται τελειως ρευστο, οποτε εκει θελει λιγο παραπανω εμπειρια χωρις να ειναι ομως ιδιαιτερα δυσκολο.
Ptolemaios1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Mετά ήρθε και η μαγιονέζα και το απογείωσε!! είναι αυτά τα μικρά μυστικά που κάνουν τη διαφορά που ξεχωρίζουν τους μύστες απ τους πληβείους τους γκουρμετ απ τους φαστ φουνταδες τους άντρες απ του έφηβους
Adon1s Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Το λοιπόν. Αγόρασα air fryer. Το θέμα είναι ότι ναι μεν βάζω τα κρέατα είτε κατεψυγμένα είτε φρέσκα, στο αντίστοιχο πρόγραμμα, ωστόσο όταν το κρέας φτάνει σε ικανοποιητικό βαθμό ψησίματος (οκ, υποκειμενικό, εννοώ πχ. Μια μπριζόλα να ροδίσει και να μην είναι «άσπρη» πλέον), στο σύνολο του το κρέας είναι ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟ. Το ίδιο μου συμβαίνει τόσο σε κόκκινο κρέας όσο και σε κοτόπουλο. Ενδεχομένως να είναι λόγω του τύπου μαγειρέματος, οκ. Υπαρχει κάποιος να βοηθήσει με κάποιο τιπ για να έχω λίγο κάπως πιο ζουμερά ψησίματα; ps σορρυ,και θενξ για τη μεταφορά του ποστ μου. Είχα ξεχάσει την ύπαρξη του θέματος. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2023 από Adon1s
gsisr Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 αναλόγως πως ψήνεις. ψήσιμο με αέρα είναι οπότε μη περιμένεις να έχει το αποτέλεσμα ενός τηγανιού. για μπριζόλες μέχρι και 2 δαχτυλα πάχος και ανάλογα ψησίματα θα πρέπει να το βάζεις εξαρχής φούλ τη θερμοκρασία μη περιμένεις αλλιώς να κάνεις δουλειά
Ptolemaios1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 τι μπορώ να βάλω στις πατάτες φούρνου για να ανεβεί λίγο σε γεύση? δοκιμασα μουσταρδα σκορδο α/π λαδι και ριγανη
Menelaos83 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Λεμονι οπωσδηποτε οπως ειπε και ο φιλος απλα εχει υποψη σου οτι ετσι αργουν παραπανω να ψηθουν μεσα.Επισης εξαρταται αν ειναι συνοδευτικες πχ αν τις βαλεις μαζι με αρνι η κατσικι θα βαλεις οπωσδηποτε δενδρολιβανο.Βεβαια και σκετες να τις φτιαξεις παλι μπορεις να βαλεις, θα δεις τεραστια διαφορα στην γευση. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Μια εκδοχή μπορεί να είναι και με κρεμμύδι, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, κουρκουμά και κάρυ. Γενικά, μπορείς να κάνεις πολλές εκδοχές, για να μη βαριέσαι.
gsisr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 βαλε κυβο(υς) και μαγειρεψε τες σε κρασι λευκο αντι για νερο. μπχαρικ;ά οτι σου αρεσει
Ptolemaios1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Στις 6/6/2023 στις 8:01 ΠΜ, gsisr είπε βαλε κυβο(υς) και μαγειρεψε τες σε κρασι λευκο αντι για νερο. μπχαρικ;ά οτι σου αρεσει μιλάμε για φούρνο πάντα?
Lilith19 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Στις 4/6/2023 στις 10:25 ΜΜ, Ptolemaios1 είπε τι μπορώ να βάλω στις πατάτες φούρνου για να ανεβεί λίγο σε γεύση? δοκιμασα μουσταρδα σκορδο α/π λαδι και ριγανη Αυτά βάζω κι εγώ, συν χυμό πορτοκάλι και θυμάρι και γίνονται τέλειες. Συμπληρώνεις με νερό μέχρι να καλυφθούν και τις ψήνεις καμιά ώρα - ανάλογα τον φούρνο - σκεπασμένες. Αφαιρείς σκέπασμα και συνεχίζεις το ψήσιμο για κανένα μισάωρο ακόμα.
gsisr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Στις 7/6/2023 στις 3:08 ΜΜ, Ptolemaios1 είπε μιλάμε για φούρνο πάντα? Ναι για φούρνο. Μη σε τρομάζει το κρασί
Ptolemaios1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 θα δοκιμάσω αυτό https://www.youtube.com/watch?v=WTXPvCu953Q
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα