vs_skg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, Xvipes είπε Εδώ και χρόνια άρχισα να τρώω καυτερό φαγητό και πλέον και το πιο καυτερό tabasco δε φτουράει. Το ίδιο ισχύει και με το κλασικό καυτερό μπούκοβο από το σουπερ μαρκετ. Έχω βρει αυτό το site https://kafteroulis.gr/kafteres-saltses αλλά δεν έχω πάρει κάτι ακόμα από εκεί κυρίως γιατί είναι ακριβό αλλά δεν ξέρω και τι να πάρω που θα αντικαταστήσει το tabasco. Υπάρχει κάποια πρόταση για να μπορώ να κάνω οποιοδήποτε φαγητό καυτερό όπως κάνω μέχρι στιγμής με το tabasco scorpion? Αυτό το site έχει γνωστές σάλτσες πάντως πχ https://kafteroulis.gr/kafteres-saltses/extra-kayteres-saltses/dabomb-beyond-insanity Την έχει στο hot ones στο youtube (έχει και βίντεο στην περιγραφή του προϊόντος) Πάρε μια τέτοια να σου φύγει η μαγκιά 😛 Κάνε όμως report back να ξέρουμε ότι επιβίωσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 5 minutes ago, vs_skg said: Πάρε μια τέτοια να σου φύγει η μαγκιά 😛 Κι είναι η χειρότερη, από πλευράς γεύσης. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Γενικα επειδη κι εγω ειμαι λιγο addicted στα καυτερα, σου προτεινω να δοκιμασεις την Crying Thaiger σριρατσα. Την βρισκω ανα περιοδους στον Σκλαβενιτη. Βασικα κανει κυκλικη παραλαβη την μια φορα αυτην και μετα την σριρατσα της Tabascο που προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου. Δεν ειναι ολες οι σριρατσες (sic) ιδιες, trust me οσον αφορα την κλαψιαρικη θιγρη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 56 minutes ago, stormrain said: Γενικα επειδη κι εγω ειμαι λιγο addicted στα καυτερα, σου προτεινω να δοκιμασεις την Crying Thaiger σριρατσα. Την βρισκω ανα περιοδους στον Σκλαβενιτη. Βασικα κανει κυκλικη παραλαβη την μια φορα αυτην και μετα την σριρατσα της Tabascο που προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου. Δεν ειναι ολες οι σριρατσες (sic) ιδιες, trust me οσον αφορα την κλαψιαρικη θιγρη! Thank you, δεν θυμάμαι αν είχα δοκιμάσει αυτή ή την άλλη από tabasco (μαλλον της tabasco ήταν) και μου φάνηκε πολύ γλυκιά και σκορδατη και καθόλου καυτερή. Θα επιχειρήσω και από το amazon που πρότεινε ο @Inuyasha Για την Da bomb μάλλον θα αρκεστώ στις αντιδράσεις του Hot ones 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ptolemaios1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 θα δοκιμάσω αυτό απόψε https://www.youtube.com/watch?v=tGYpsJuh2NU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ptolemaios1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 λοιπόν το δοκίμασα γύρω στα 12 ευρώ βγήκε το γεύμα το παράκανα με τα υλικά και δε μαγειρεύτηκε σωστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ptolemaios1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 χθες μαγείρεψα την μακαρονάδα με τον εξής τρόπο : έβαλα στην κατσαρόλα νερό και αλάτι όπως πάντα αλλά πρόσθεσα 1 φύλο δάφνης,μαύρο πιπέρι,μισή κουταλιά ντοματοπελτέ,1 κσ μουστάρδα και λίγο ξύδι με μια σταγόνα ελαιόλαδο το σερβιρίστηκα μα μαγιονέζα καλούτσικο βγήκε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Στις 28/3/2023 στις 5:50 ΜΜ, Ptolemaios1 είπε θα δοκιμάσω αυτό απόψε https://www.youtube.com/watch?v=tGYpsJuh2NU Τηγανητό λάχανο με τζατζίκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lilith19 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Πού μπορώ να βρω μοβ γλυκοπατάτες στην Αθήνα, βόρεια προάστια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Ptolemaios1 είπε χθες μαγείρεψα την μακαρονάδα με τον εξής τρόπο : έβαλα στην κατσαρόλα νερό και αλάτι όπως πάντα αλλά πρόσθεσα 1 φύλο δάφνης,μαύρο πιπέρι,μισή κουταλιά ντοματοπελτέ,1 κσ μουστάρδα και λίγο ξύδι με μια σταγόνα ελαιόλαδο το σερβιρίστηκα μα μαγιονέζα καλούτσικο βγήκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ptolemaios1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε https://imgur.com/a/WNjDVu9 Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από Ptolemaios1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, Lilith19 είπε Πού μπορώ να βρω μοβ γλυκοπατάτες στην Αθήνα, βόρεια προάστια; Χωρις να ξερω, θα πονταρα στον Θανοπουλο. Στο Κεντρο βρισκω που και που σε Σκλαβενιτη/ΑΒ, οποτε δεν χανεις κατι να δεις και σε αυτουςς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lilith19 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, stormrain είπε Χωρις να ξερω, θα πονταρα στον Θανοπουλο. Στο Κεντρο βρισκω που και που σε Σκλαβενιτη/ΑΒ, οποτε δεν χανεις κατι να δεις και σε αυτουςς. Θανόπουλο σκέφτηκα κι εγώ, αν και στο σαητ έχει μόνο τις κίτρινες. Σε μεγάλο ΑΒ που είχα κοιτάξει δυστυχώς δεν είχε, οπότε πόνταρα μήπως έχει πάρει το μάτι κανενός σε κάποιο οπωροπωλείο πχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 20 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε χθες μαγείρεψα την μακαρονάδα με τον εξής τρόπο : έβαλα στην κατσαρόλα νερό και αλάτι όπως πάντα αλλά πρόσθεσα 1 φύλο δάφνης,μαύρο πιπέρι,μισή κουταλιά ντοματοπελτέ,1 κσ μουστάρδα και λίγο ξύδι με μια σταγόνα ελαιόλαδο το σερβιρίστηκα μα μαγιονέζα καλούτσικο βγήκε To προβλημα δεν ειναι οτι την μαγειρεψες, αλλα οτι την εφαγες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ptolemaios1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Menelaos83 είπε To προβλημα δεν ειναι οτι την μαγειρεψες, αλλα οτι την εφαγες... ωραίο βγήκε η μουστάρδα, που φοβόμουν περισσότερο, έδεσε με το ζυμαρικό στο βράσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα