Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να ρωτησω κατι.

Εχετε δει πουθενα να πουλανε εμφιαλωμενο ζωμο κοτοπουλο ή μοσχαρι?

Στον Μαρινοπουλο της γειτονιας δεν εχω δει και περα απο κυβους και αυτο το συμπυκνωμενο ζελε.

Παιζει να εχει σε κανα Μακρο, εστω και σε επαγγελματικες συσκευασιες?

 

Επισης τι ειναι καλυτερο? Το εμφιαλωμενο ή τα συμπυκνωμενα ζελεδακια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εκει ειναι ολη η γευση παντως.

 

Να ρωτησω κατι.

Εχετε δει πουθενα να πουλανε εμφιαλωμενο ζωμο κοτοπουλο ή μοσχαρι?

Στον Μαρινοπουλο της γειτονιας δεν εχω δει και περα απο κυβους και αυτο το συμπυκνωμενο ζελε.

Παιζει να εχει σε κανα Μακρο, εστω και σε επαγγελματικες συσκευασιες?

 

Επισης τι ειναι καλυτερο? Το εμφιαλωμενο ή τα συμπυκνωμενα ζελεδακια?

Δεν εχω δει πουθενα στην ελλαδα, και εδω ειναι απλα λιγο πιο καλη η κατασταση. Στο αμερικα το πουλανε στις ιδιες συσκευασιες σαν την αμιτα...

Η πιο καλη λυση ειναι να φτιαξεις μονος σου. Τα ζελεδακια εχουν πολυ αλατι για μενα. Πρεπει να βγαλουν χωρις καθολου αλατι μεσα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι ρε γαμωτο, βλεπω σε διαφορες εκπομπες να ανοιγουν την "αμιτα" και κανουν την δουλεια τους.

 

Το να φτιαχνω μονος μου δεν ειναι πολυ βολικο, παρ'ολο που ειναι το καλυτερο. Καποια στιγμη θα ξεμεινεις και θα θες μια σουπα στις 10 το βραδυ :P

Οι κυβοι γενικα ειναι ελεεινοι.

Τα ζελεδακια δεν τα εχω δοκιμασει, αλλα νομιζω ειναι και καπως ακριβα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

εκει ειναι ολη η γευση παντως.

 

 

Δεν εχω δει πουθενα στην ελλαδα, και εδω ειναι απλα λιγο πιο καλη η κατασταση. Στο αμερικα το πουλανε στις ιδιες συσκευασιες σαν την αμιτα...

Η πιο καλη λυση ειναι να φτιαξεις μονος σου. Τα ζελεδακια εχουν πολυ αλατι για μενα. Πρεπει να βγαλουν χωρις καθολου αλατι μεσα.

 

Τα ζελεδάκια έχουν ΠΑΡΑ πολύ αλάτι όντως! Σε σημείο που αν ξεχαστεις και βάλεις αλάτι πριν δοκιμάσεις, φτιάχνεις ...παστό φαγητό.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλύτερα να το φτιάξεις μόνος σου παρά να χρησιμοποιήσεις τα έτοιμα που έχουν ένα κάρο συντηρητικά.

 

Μόνο που φρόντισε να έχεις χώρο στο ψυγείο και στην κατάψυξη να βάλεις τα μπουκάλια που θα γεμίσεις με το ζωμό

 

να κάποιες συνταγές

 

http://www.youtube.com/watch?v=QAC6X74zRs0

http://www.youtube.com/watch?v=QcuHZeA0a7Y

http://www.youtube.com/watch?v=WNPcKZP1qXg

http://www.youtube.com/watch?v=V23HlsUdbaM

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Super αλλά μόνο αν μου τις φτιάξει άλλος. Γιατι αν τα κανω αυτα στο σπιτι για να φάω κιοφτέδες, θα εχουν γινει κροσια τα νεύρα μου και η υπομονη μου και θα χαθεί η όρεξη! :P

 

Πες του να ερθει απο δω μια βολτα να δοκιμάσει και της μαμάς όταν βγαίνουν απο το τηγάνι και καις τα δάχτυλα για να προλάβεις να δοκιμάσεις πρώτος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι ρε γαμωτο, βλεπω σε διαφορες εκπομπες να ανοιγουν την "αμιτα" και κανουν την δουλεια τους.

 

Το να φτιαχνω μονος μου δεν ειναι πολυ βολικο, παρ'ολο που ειναι το καλυτερο. Καποια στιγμη θα ξεμεινεις και θα θες μια σουπα στις 10 το βραδυ :P

Οι κυβοι γενικα ειναι ελεεινοι.

Τα ζελεδακια δεν τα εχω δοκιμασει, αλλα νομιζω ειναι και καπως ακριβα.

Μια χαρά είναι οι κύβοι ρε άμα δεν το παρακάνεις, το ζελεδακια (βοδινο) τα δοκίμασα πρόσφατα μια σε γιουβαρλάκια και μια σε μακαρόνια με κύμα και ήταν αρκετά καλά.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ ΚΑΒΑΛΑ είναι οι κύβοι. Αναγκαστική λύση ανάγκης είναι από άποψη χρόνου και οικονομίας( ;; )..

 

Τώρα πρόσεξα τι έγραψα... Άμα γράφεις στη "ζούλα" απ'το γραφείο του σεφ αυτά παθαίνεις :P

 

(btw, κατα σύμπτωση φτιάχνω μια μαρμίτα ζωμό κότας. Θα ποστάρω φωτογραφία το βράδυ)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ ΚΑΒΑΛΑ είναι οι κύβοι. Αναγκαστική λύση ανάγκης είναι από άποψη χρόνου και οικονομίας( ;; )..

 

τα χρησιμοποιω μονο σε κανα εξαιρετικα ανοστο φαγητο που δεν υπαρχει αλλος τροπος για να στρωσει (οσα μπαχαρικα κι αν του βαζω). σε γενικες γραμμες ειμαι κατα των κυβων και ζελεδων, αν τα βαζει καποιος σε ολα τα φαγητα του τοτε ολα θα εχουν την ιδια γευση. επισης ειμαι κατα των ετοιμων μιξ μπαχαρικων πχ μπαχαρικα για κοτοπουλο λεει, ειναι γελοια η ιδια η ετικετα για μενα.

 

ερωτηση πως μπορω να κανω πιο τρυφερες τις χοιρινες μπριζολες; συνηθως τις περναω απο στο τηγανι λιγο αλευρομενες και τις τελειωνω στον φουρνο σε χαμηλη θερμοκρασια με λιγο νερο αλλα παιρνει παρα πολυ ωρα το ψησιμο στον φουρνο, βεβαια γινονται λουκουμι, κανενας πιο γρηγορος τροπος; με μπολικο κοπανημα θα γινει κατι; που μπορω να αγορασω το εργαλιο που κοπανας τα κρεατα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχάς τις αφήνεις να σιτέψουν. Το χοιρινό καρέ (το "στρόγγυλο" της μπριζόλας το ΜΙΣΩ. Δεν μαλακώνει όσο θα ήθελα ούτε είναι ιδιαίτερα νόστιμο). Μαρινάρεις, αφήνεις 1 μέρα στο ψυγείο (θα σου πρότεινα να πάρεις σχαροτήγανο) και περνάς από το τηγάνι σε αρκετά δυνατή φωτιά να "θωρακιστεί" και να κρατήσει τα ζουμιά του μέσα. Βάζεις στο φούρνο (όχι χαμηλή θερμοκρασία, καμία 180βαθμούς) για 7-8 λεπτά (σε ήδη ζεστό φούρνο). Θα βγει τρυφερό και ζουμερρρρό! Απλά πράματα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...