SB_1957 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Menelaos83 είπε Χαζευοντας κατι συνταγες του Ακη πετυχα μια συνταγη για πουρε που εχει και μου εκανε εντυπωση που λεει οτι στον πουρε δεν βαζουμε ποτε γαλα η κρεμα γαλακτος και ηθελα την αποψη σας, μιας και τοσα χρονια εγω βαζω παντα γαλα. Εκανα και ενα τσεκαρισμα και σε αλλους γνωστους σεφ αλλα ολοι εβαζαν η γαλα η κρεμα γαλακτος η και τα δυο. Εντάξει, κατά καιρούς εμφανίζονται και οι "σούπερ-ντούπερ" σεφ που γνωρίζουν την "απόλυτη" συνταγή!!! Όσο για την συγκεκριμένη, να καίει ο φούρνος 1,5 ώρα για να ψήσω τις πατάτες, όταν μπορώ να τις βράσω 15 λεπτά και να έχω τον πουρέ έτοιμο σε 20 λεπτά, τι να πρωτοπεί κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 55 λεπτά πριν, gsisr είπε τις πιο τεχνικές συνταγές τις βρήκα στον λουκάκο πάντως και στο caruso Οντως ειναι πολυ καλος θα συμφωνησω. 32 λεπτά πριν, katergaris79 είπε Προσωπικά έχω κάνει πολλές συνταγές του Πετρετζίκη και οι περισσότερες πέτυχαν σε μεγάλο βαθμό. Μέχρι και μια περίεργη συνταγή για τσουρέκια με μέλι αντί για ζάχαρη που είχα κάνει πριν από χρόνια και νόμιζα ότι θα τα πετάξω, τελικά ήταν εξαιρετικά!!! Κοιτα εχει καλες συνταγες, απλα εχω την εξης ενσταση βαζει πολλα υλικα σε καποιες απο αυτες και σε μερικες εχει παραπανω γραμμαρια απο οτι χρειαζεται, πχ σε κατι γλυκα βαζει υπερβολικη ζαχαρη η σιροπι , οποτε καθε φορα εγω τις τροποποιω αναλογα τα γουστα μου. 3 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Εντάξει, κατά καιρούς εμφανίζονται και οι "σούπερ-ντούπερ" σεφ που γνωρίζουν την "απόλυτη" συνταγή!!! Όσο για την συγκεκριμένη, να καίει ο φούρνος 1,5 ώρα για να ψήσω τις πατάτες, όταν μπορώ να τις βράσω 15 λεπτά και να έχω τον πουρέ έτοιμο σε 20 λεπτά, τι να πρωτοπεί κανείς? Προφανως και οχι για την συγκεκριμενη δεν χρειαζεται φουρνος, θα συμφωνησω. 2 ώρες πριν, Conan2046 είπε Έχω έναν ...απαράβατο κανόνα. Όποτε ψάχνω συνταγές στο ίντερνετ ποτέ δεν ακολουθώ τις συνταγές του Άκη. Λιγο υπερβολικος νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 20 minutes ago, Menelaos83 said: Λιγο υπερβολικος νομιζω. Δεν τον παρακολουθούσα ιδιαίτερα έτσι κι αλλιώς (προτιμώ τον Λουκάκο) αλλά μετά την ομελέτα χωρίς αβγά και το vegan "κοκορέτσι" έχει φάει μαύρο από μένα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Menelaos83 είπε Οντως ειναι πολυ καλος θα συμφωνησω. Λιγο υπερβολικος νομιζω. Κυριολεκτω, λάθος αναλογίες, λάθος οδηγίες, πολυπλοκότητα χωρίς λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, l337 είπε Δεν τον παρακολουθούσα ιδιαίτερα έτσι κι αλλιώς (προτιμώ τον Λουκάκο) αλλά μετά την ομελέτα χωρίς αβγά και το vegan "κοκορέτσι" έχει φάει μαύρο από μένα. Κοιτα οφειλει να τα φτιαξει για το συγκεκριμενο κοινο που τον παρακολουθει. Ουτε μενα μου καθονται καλα αυτα αλλα αν βρω καποια συνταγη που αξιζει(οχι τετοιου τυπου βεβαια) την δοκιμαζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Υπάρχουν έτοιμες φακές από το ΣΜ πχ τύπου Μπαρμπαστάθης? Να πάρω δηλαδή μια κατεψυγμένη συσκευασία και με ένα ζέσταμα ή έστω με ένα πολύ basic μαγείρεμα να γίνει κανονική μερίδα φαγητό (χωρίς κανένα έξτρα υλικό). Λίγο που κοίταξα google δεν βρήκα κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Υπάρχουν έτοιμες φακές από το ΣΜ πχ τύπου Μπαρμπαστάθης? Να πάρω δηλαδή μια κατεψυγμένη συσκευασία και με ένα ζέσταμα ή έστω με ένα πολύ basic μαγείρεμα να γίνει κανονική μερίδα φαγητό (χωρίς κανένα έξτρα υλικό). Λίγο που κοίταξα google δεν βρήκα κάτι https://www.sklavenitis.gr/etoima-geymata/geymata-osprion-lachanikon/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Μαγειρικη λεει οποτε ρωταω εδω. Νεα εστια επαγωγικη. Πρεπει να παρω διαφορα σκευη. Τι μαρκες να κοιταξω. Καμια προταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Ότι σου αρέσει. Όλα καλά είναι και σχεδόν όλα κάνουν για επαγωγικες. Αν το σηκώνει βέβαια η τσέπη σου, πάρτα όλα σε fissler και ξεμπερδεψες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 18 λεπτά πριν, sargus είπε Ότι σου αρέσει. Όλα καλά είναι και σχεδόν όλα κάνουν για επαγωγικες. Αν το σηκώνει βέβαια η τσέπη σου, πάρτα όλα σε fissler και ξεμπερδεψες! την ιδια γευση θα χει το φαγητο και σε κατι πιο φτηνο 😛 Επιστρωση τι ειναι καλυτερο να εχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SB_1957 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Στις 24/5/2022 στις 3:20 ΜΜ, Spect~ είπε Μαγειρικη λεει οποτε ρωταω εδω. Νεα εστια επαγωγικη. Πρεπει να παρω διαφορα σκευη. Τι μαρκες να κοιταξω. Καμια προταση Έλεγξε τα σκεύη που έχεις με έναν μαγνήτη. Αν κολλάει ο μαγνήτης στον πάτο του σκεύους είναι κατάλληλο για επαγωγική εστια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 14 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Έλεγξε τα σκεύη που έχεις με έναν μαγνήτη. Αν κολλάει ο μαγνήτης στον πάτο του σκεύους είναι κατάλληλο για επαγωγική εστια. Το ξέρω αυτό αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχω 🤣σκεύη όχι μαγνητη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janus5555 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Καλημέρα, έχω μια παγωτομηχανή απ'αυτές που βάζεις στην κατάψυξη τον κάδο να παγώσει καλά και μετά ρίχνεις το μείγμα υπό ανάδευση. Φυσιολογικά το μίγμα ανακατεύεται αργά και σιγά σιγά αρχίζει να πήζει. Το πρόβλημα μου και αυτό που θέλω να ρωτήσω, μερικές φορές χωρίς να ξέρω για ποιό λόγο, όταν πρωτορίχνω το μίγμα μέσα στον κάδο, μαγκώνει κάπως η προπέλα και τινάζει παντού . Δε σταματάει η μηχανή, βγαίνει παγωτό αλλά γίνονται όλα γύρω από την παγωτομηχανή χάλια απ'τα ζουμιά! Μπορείτε να μου πείτε τί φταίει; Κάτι στα συστατικά ή τις αναλογίες ξέρω γω ή κάτι στην παγωτομηχανή την ίδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Στις 17/3/2022 στις 4:29 ΜΜ, billdanos είπε Δοκιμασα πιτσα απο μαγαζι-πιτσαρια και το τυρι ηταν μάζα σαν κασερι! Νοστιμο και χορταστικο!!! Απο γνωστες αλυσιδες καταστηματων και με διπλο τυρι παλι δεν λενε τιποτα!!! Ενα λασπωμενο πραγμα αδυναμο-αγευστο! Ερωτηση: Ειναι οι ποιοτητες των τυριων..? Γιατι και αυτος αναγραφει γκουντα μηπως βαζει και αλλα τυρια μεσα για να εχει αυτο το αποτελεσμα..??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε Δοκιμασα πιτσα απο μαγαζι-πιτσαρια και το τυρι ηταν μάζα σαν κασερι! Νοστιμο και χορταστικο!!! Απο γνωστες αλυσιδες καταστηματων και με διπλο τυρι παλι δεν λενε τιποτα!!! Ενα λασπωμενο πραγμα αδυναμο-αγευστο! Ερωτηση: Ειναι οι ποιοτητες των τυριων..? Γιατι και αυτος αναγραφει γκουντα μηπως βαζει και αλλα τυρια μεσα για να εχει αυτο το αποτελεσμα..??? Οι χειροτερες πιτσες ειναι αυτες των αλυσιδων.Καλυτερα να αγοραζεις απο τοπικα καταστηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα