Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 δηλαδη μια κοντη, χοντρη, προθυμη να καθαρισει την κουζινα και να σου φαει τα κωκ δεν την θες; Εντάξει δέχομαι αλλά να μου φάει μόνο το ένα!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 "να σου φάει τα cock" Ανώμαλε! 1
..MementoMori.. Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Οταν φας, δωσε και καμια λεπτομερεια. Και εστιασε στην σουπα παρακαλω!
Toufas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Η σουπα ειναι 3-4 florets απο κουνουπιδι, 1 γογγυλι, λιγο καροτο-κρεμμυδι-σελινο και μερικα κομματια απο τυρι που ειχανε ξεραθει μεσα στο ταπερ + αυγολεμονο και ελαχιστο μυλοξιδο + 2 απο αυτα τα κουπακια-κυβους της knorr. Ξεχασα να βαλω λιγο xanthan gum ωστε να γινει πιο βελουδινη αλλα θα μπει οταν ζεσταθει το υπολοιπο αυριο.
Toufas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Γαμαει. Ειδικα κουνουπιδι πουρες ειναι αψογο. Παω στοιχημα πως αμα το φας σωστα θα αλλαξεις γνωμη.
..MementoMori.. Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 To τρωω και σκετο μωρε, απλα βρασμενο με σως μουσταρδας. Το προβλημα δεν ειναι η γευση. Η μυρωδια στο βρασιμο εχει ενα θεματακι! Δεν εχω ιδεα τι γευση βγαζει ο συνδυασμος που εκανες, και δεν εχω φαει κατι παρομοιο για να εχω μια ιδεα. Γογγυλι να φανταστεις δεν εχω δει καν.
tehAllantin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Στην ουσία και το παντζάρι ένα είδος γογγυλιού είναι. Η ρέβα είναι υποκαυστική στη γέυση με πικάντικες νότες! Απ'τη σχολή έχω να δουλέψω (λολ)
Toufas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 http://www.e-agros.gr/index.php?target=categories&category_id=764 το 2ο ειναι η οικογενεια λεγετε κραμβες/Brassicaceae, και ειναι μεσα και το λαχανο και το κουνουπιδι κλπ κλπ. Επισης το κουνουπιδι το τρωω σαν εναλλακτικο... πατατας λογω διαιτας (αν μπορει να πει καποιος αυτο που κανω διαιτα) Να τι εφαγα πριν κατι μερες σε ενα μαγαζι που λατρευω:
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Εγω τελευταία τη βρίσκω με βελουτέ σούπα μπρόκολο. Τσιγαρίζω 2-3 πράσα σε ροδέλες (το λευκό μέρος) σε λίγο ελαιόλαδο μέχρι να γίνουν διάφανα, προσθέσω περίπου ένα κιλό μπρόκολο (τις τουφίτσες μόνο), ενα λίτρο ζωμό λαχανικών, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Τα αφήνω να βράσουν στο μισό της εστίας για κάνα 20λεπτο και μετά όλα μαζί στο μπλέντερ (πρωτα ρίχνω το μπρόκολο και μετά σταδιακά το ζουμί, ανάλογα με το πόσο παχύρευστη τη θέλω. Σερβίρεται σε βαθύ πιάτο με μια κουταλιά στραγγιστό γιαούρτι στο κέντρο. Αν θέλω να γουρουνιάσω, βάζω στον αέρα του φούρνου για κάνα τέταρτο μια φέτα προσούτο να ξεραθει και την τρίβω με τα χέρια από πάνω!
Toufas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 γιατι πετας τα πρασινα απο το πρασο και τον κορμο του μπροκολου? Αυτα ειναι οτι πρεπει για την σουπα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 γιατι πετας τα πρασινα απο το πρασο και τον κορμο του μπροκολου? Αυτα ειναι οτι πρεπει για την σουπα Για πρακτικούς λόγους. Τα πράσινα απο τα πράσα γιατι βαριέμαι να τα πλένω (κόβω το λευκό μέρος και απλα αφαιρώ 1-2 layers και ειναι κομπλέ) και τον κορμό απο το μπρόκολο γιατι θελει λίγο περισσοτερο βράσιμο και μερικές φορες στο μπλέντερ μένουν μικρά τριμματάκια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα