Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Το ψάρι (σολωμό) το ξεπαγώνεται όπως το κρέας με φούρνο μικροκυμμάτων? ρωτάω γιατί μου είχαν πει παλιά να το ξεπαγώνω αφήνοντας το έξω σε νέρο γιατί χαλάει στο φούρνο. Ισχύει κάτι τέτοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Το ψάρι (σολωμό) το ξεπαγώνεται όπως το κρέας με φούρνο μικροκυμμάτων? ρωτάω γιατί μου είχαν πει παλιά να το ξεπαγώνω αφήνοντας το έξω σε νέρο γιατί χαλάει στο φούρνο. Ισχύει κάτι τέτοιο? Γιατί δεν το βγάζεις απο την κατάψυξη απο την προηγούμενη ; Πως τον μαγειρευεις τον σολωμό;Μπορείς να τον βάλεις ακόμα και παγωμένο σε ένα ταψάκι με γάλα και να τον βάλεις στον φουρνο για 10 με 12 λεπτά. Γαλα να τον σκεπάσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί δεν το βγάζεις απο την κατάψυξη απο την προηγούμενη ; Πως τον μαγειρευεις τον σολωμό;Μπορείς να τον βάλεις ακόμα και παγωμένο σε ένα ταψάκι με γάλα και να τον βάλεις στον φουρνο για 10 με 12 λεπτά. Γαλα να τον σκεπάσει. Βασικά βαριέμαι να τα ξεπαγώνω. Μπορώ να τα πετάξω απευθείας στη κατσαρόλα και απλά να τα βράσω παραπάνω ώρα? Άμα δεν έχει τίποτα το επικύνδυνο τότε δε με νοιάζει. Κάτι άσχετο αλλά τα καλαμαράκια λιώνουν εύκολα στο μπλέντερ και βράζονται στη κατσαρόλα? σκέφτομαι να δοκιμάσω ένα πακέτο. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2021 από aizensama24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, aizensama24 είπε Βασικά βαριέμαι να τα ξεπαγώνω. Μπορώ να τα πετάξω απευθείας στη κατσαρόλα και απλά να τα βράσω παραπάνω ώρα? Άμα δεν έχει τίποτα το επικύνδυνο τότε δε με νοιάζει. Κάτι άσχετο αλλά τα καλαμαράκια λιώνουν εύκολα στο μπλέντερ και βράζονται στη κατσαρόλα? σκέφτομαι να δοκιμάσω ένα πακέτο. ΤΙ βαριέσαι;Ποσο κουραση είναι να τα βγάλεις απο την κατάψυξη και να τα βάλεις στην συντήρηση την προηγούμενη μέρα; Για τα καλαμαράκια δεν μπορώ να απαντήσω γιατί μου ήρθε εμετόςςςςςςςςςς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε ΤΙ βαριέσαι;Ποσο κουραση είναι να τα βγάλεις απο την κατάψυξη και να τα βάλεις στην συντήρηση την προηγούμενη μέρα; Οκ, δεν είναι κάτι δύσκολο αλλά γενικά από περιέργεια, έχει κάτι το λάθος να τα βάλεις απευθείας κατεψυγμένα να τα βράσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Οκ, δεν είναι κάτι δύσκολο αλλά γενικά από περιέργεια, έχει κάτι το λάθος να τα βάλεις απευθείας κατεψυγμένα να τα βράσεις? Νομιζω ότι σου έγραψα και τον τρόπο για να το κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randomcat Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Βλέπω αυτό το ωραίο κανάλι ενός Ιταλού που μένει στην Αυστραλία. Έχει ωραίες Ιταλικές συνταγές με σωστές διαδικασίες και υλικά, χωρίς bullshitting και περιττά υλικά, και ωραία reactions: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 37 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Το ψάρι (σολωμό) το ξεπαγώνεται όπως το κρέας με φούρνο μικροκυμμάτων? 😳 To κρέας ξεπαγώνεται στον φούρνο μικροκυμάτων; 😐 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, Speculoos είπε 😳 To κρέας ξεπαγώνεται στον φούρνο μικροκυμάτων; 😐 γιατί όχι? Εσύ πως το ξεπαγώνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, Speculoos είπε 😳 To κρέας ξεπαγώνεται στον φούρνο μικροκυμάτων; 😐 ναι,αλλοι που δεν βιάζονται τόσο πολύ το βάζουν σε νερό . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mageiroulis Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Στις 12/4/2021 στις 10:05 ΠΜ, SagoniasSlutRos είπε Την βαζω εδω για οποιον θελει. Best pizza: 70% hydration 24h cold ferment Vito recipe 1kg flour 700g water 30g salt 3g instant dry yeast Πρώτα ανακατεύω αλεύρι, μαγιά και 95% του νερού και το αφήνω μισή ώρα. Μετά προσθέτω νερό και αλάτι και ανακατεύω στο μίξερ 10'. Ξεκούραση 10'. Ανακάτεμα λίγο ακόμα. Slap and fold μέχρι να γίνει μπάλα και το βάζω ψυγείο σκεπασμένο για 24 ώρες. Βγάζω από το ψυγείο και φτιάχνω μπάλες και αφήνω δύο ώρες να φουσκώσουν. Preheat Ooni till 430-450°C and then put at lowest flame Launch pizza and put mid flame Remove pizza and put lowest flame Η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσει πολλές συνταγές όλα αυτά τα χρόνια χωρίς μεγάλη επιτυχία ομολογώ. Φέτος είπα να δοκιμάσω μια άλλη συνταγή και έπεσα επάνω στην πιο εύκολη, χωρίς ζύμωμα και χωρίς μίξερ συνταγή της Αργυρώς!!! Δείτε την εδώ: https://www.argiro.gr/recipe/tsoureki-2/ Την έχει δοκιμάσει κανείς;;;; Παρακαλώ όσοι την έχουν δοκιμάσει ένα σχόλιο να ξέρω που βαδίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 16 ώρες πριν, Menelaos83 είπε Αργυρω εσυ? Πλάκα πλάκα παίζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Mageiroulis είπε Η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσει πολλές συνταγές όλα αυτά τα χρόνια χωρίς μεγάλη επιτυχία ομολογώ. Φέτος είπα να δοκιμάσω μια άλλη συνταγή και έπεσα επάνω στην πιο εύκολη, χωρίς ζύμωμα και χωρίς μίξερ συνταγή της Αργυρώς!!! Δείτε την εδώ: https://www.argiro.gr/recipe/tsoureki-2/ Την έχει δοκιμάσει κανείς;;;; Παρακαλώ όσοι την έχουν δοκιμάσει ένα σχόλιο να ξέρω που βαδίζω... Μονο Ακης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Η βρώμη φαίνεται ενδιαφέρον προιόν, θα τη δοκιμάσω και στο κανονικό φαί που τρώω να δω πως τα πάει με την υφή. Πήρα κάμποσα διαφορετικά πράγματα αυτό το μήνα για πειράματα. Σκεφτόμουν μήπως τελικά μπορώ να χρησιμοποιήσω ψωμί στο φαί μου. Υπάρχει κάποιο που να αλέθεται καλά και να βοηθάει την υφή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SB_1957 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, Mageiroulis είπε Η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσει πολλές συνταγές όλα αυτά τα χρόνια χωρίς μεγάλη επιτυχία ομολογώ. Φέτος είπα να δοκιμάσω μια άλλη συνταγή και έπεσα επάνω στην πιο εύκολη, χωρίς ζύμωμα και χωρίς μίξερ συνταγή της Αργυρώς!!! Δείτε την εδώ: https://www.argiro.gr/recipe/tsoureki-2/ Την έχει δοκιμάσει κανείς;;;; Παρακαλώ όσοι την έχουν δοκιμάσει ένα σχόλιο να ξέρω που βαδίζω... Δοκιμασμένη επί 10 χρόνια από τότε που την πρωτοδιαβάσαμε είναι αυτή, την οποία μάλλον αντέγραψε η Αργυρώ, χωρίς να το αναφέρει, ενώ η ίδια έκανε σήριαλ γιατί κάποιοι αντέγραψαν "δική" της συνταγή χωρίς να την "μνημονεύσουν"!!! https://www.tastefull.gr/recipe/ta-tsourekia-apokaliptoun-ta-mistika-tous 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα