SB_1957 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, peterinio είπε Έχω ακούσει ότι πρέπει να τις ψεκάσεις με νερό μόλις βγουν για να γίνουν πιο τραγανες Αυτό το έχω ακούσει και διαβάσει πολλές φορές και για το ψωμί, αλλά από προσωπική πείρα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο! Το ψεκάζουμε ελαφρά το ψωμί, που ψήνουμε συστηματικά εδώ και πολλά χρόνια, όχι για να γίνει τραγανό, αλλά ακριβώς για το αντίθετο! Και όντως μία φορά που ψέκασα τα δύο ψωμιά και τα άλλα δύο όχι, αυτά που δεν ψεκάστηκαν ήταν πιο τραγανά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Στις 13/3/2021 στις 10:19 ΜΜ, zoranb είπε Γράφει κάπου πώς γίνονται μαλακά κ δεν το βλέπω; Υπάρχουν τα γνήσια καλαμάρια και τα θράψαλα. Αν έβαλες θράψαλα θα είναι σκληρά.Τα θράψαλα ότι και να τους κάνεις θα σου γίνουν σκληρά. Αν βάλεις γνήσια καλαμάρια θα λειώνουν στο στόμα. Βέβαια τα γνήσια καλαμάρια ειδικά τούτες τις μέρες θα έχουν την τριπλάσια τιμή από τα θράψαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 20 ώρες πριν, CONAN_ είπε Την αφήνεις να φουσκώσει όσο χρειαστεί. Καλο θα έιναι να την βάλεις στο πιο ζεστό δωμάτιο του σπιτιού , ειδικά τωρα χειμώνα. Ερώτηση: σου βγήκε τραγανή απ εξω ; αν βαλεις σοδα στην ζυμη, η κορα θα σου βγει πιο τραγανη. Τα ψεκασματα με νερο δεν κανουν τιποτα απολυτως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Smoothie. Επιστροφή στη διατροφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Στραγγιστο γιαουρτι, Sriracha και αλατοπιπερο θα δουλεψει σαν συνδυασμος για dip/sauce? Εχω βρει συνταγες με lime και λεμονια (συν τα παραπανω) αλλα τετοια ωρα τετοια λογια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Λοιπον για να απαντησω στον εαυτο μου κυριως for future reference, λετουργει ο συνδυασμος. Βασικα οχι μονο λειτουργει, αλλα το αποτελεσμα ειναι σουπερ! 1 Γιαουρτι 2 κουταλιες της σουπας Sriracha Λιγος μαιντανος ψιλοκομμενος Και το εβαλα και σε αραβικη πιττα με ζαμπον/τυρι κλπ και ειναι μουρλια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 51 λεπτά πριν, stormrain είπε Λοιπον για να απαντησω στον εαυτο μου κυριως for future reference, λετουργει ο συνδυασμος. Βασικα οχι μονο λειτουργει, αλλα το αποτελεσμα ειναι σουπερ! 1 Γιαουρτι 2 κουταλιες της σουπας Sriracha Λιγος μαιντανος ψιλοκομμενος Και το εβαλα και σε αραβικη πιττα με ζαμπον/τυρι κλπ και ειναι μουρλια! Καλη ιδεα ,απλα συνδιασμος γιαουρτι και τυρι (κιτρινο προφανως)δεν μου πολυαρεσει οποτε απλα το αφηνω εκτος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Γνωρίζει κανείς τα καμινέτα ζαχαροπλαστικής με υγραέριο λειτουργούν;;; Το ρωτάω γιατί έχω ένα κοινό καμινέτο υγραερίου να ξέρω αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε ζαχαροπλαστική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Και εγώ εχω μια ερώτηση.Εχω λιγκουίνι με μελάνι σουπιάς.Με τι σάλτσα τα συνδιάζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Μερικα μαγειρεματα τωρα τελευταια χταποδακι με μακαρονακι κοφτο (συνταγη Πετρετζικη) Κρεατοσουπα (συνταγη δικια μου yolo) Παστιτσιο (συνταγη δικια μου) Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2021 από evabb 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, evabb είπε Μερικα μαγειρεματα τωρα τελευταια χταποδακι με μακαρονακι κοφτο (συνταγη Πετρετζικη) Κρεατοσουπα (συνταγη δικια μου yolo) Παστιτσιο (συνταγη δικια μου) Άξια , μπραβο!! Το χταποδι με κοφτο αγαπημενο φαγητο, το φιαχνω συχνα. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2021 από Menelaos83 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 6 ώρες πριν, sndev είπε αν κ ειναι σπιτική θα τη βάλω Εξαιρετική! Συνταγή ζύμης υπάρχει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, invisiblesurfer είπε Εξαιρετική! Συνταγή ζύμης υπάρχει; φυσικα υπαρχει, μου την έδωσε αλλο μελος του forum (@SagoniasSlutRos) κ ηταν οτι καλυτερο εχω φτιαξει σε πιτσα, αλλα δε θα σου πετυχει χωρίς κατι τετοιο https://eu.ooni.com/products/ooni-koda η κατι παρομοιο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 44 λεπτά πριν, sndev είπε φυσικα υπαρχει, μου την έδωσε αλλο μελος του forum (@SagoniasSlutRos) κ ηταν οτι καλυτερο εχω φτιαξει σε πιτσα, αλλα δε θα σου πετυχει χωρίς κατι τετοιο https://eu.ooni.com/products/ooni-koda η κατι παρομοιο Την βαζω εδω για οποιον θελει. Best pizza: 70% hydration 24h cold ferment Vito recipe 1kg flour 700g water 30g salt 3g instant dry yeast Πρώτα ανακατεύω αλεύρι, μαγιά και 95% του νερού και το αφήνω μισή ώρα. Μετά προσθέτω νερό και αλάτι και ανακατεύω στο μίξερ 10'. Ξεκούραση 10'. Ανακάτεμα λίγο ακόμα. Slap and fold μέχρι να γίνει μπάλα και το βάζω ψυγείο σκεπασμένο για 24 ώρες. Βγάζω από το ψυγείο και φτιάχνω μπάλες και αφήνω δύο ώρες να φουσκώσουν. Preheat Ooni till 430-450°C and then put at lowest flame Launch pizza and put mid flame Remove pizza and put lowest flame 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Την βαζω εδω για οποιον θελει. Best pizza: 70% hydration 24h cold ferment Vito recipe 1kg flour 700g water 30g salt 3g instant dry yeast Πρώτα ανακατεύω αλεύρι, μαγιά και 95% του νερού και το αφήνω μισή ώρα. Μετά προσθέτω νερό και αλάτι και ανακατεύω στο μίξερ 10'. Ξεκούραση 10'. Ανακάτεμα λίγο ακόμα. Slap and fold μέχρι να γίνει μπάλα και το βάζω ψυγείο σκεπασμένο για 24 ώρες. Βγάζω από το ψυγείο και φτιάχνω μπάλες και αφήνω δύο ώρες να φουσκώσουν. Preheat Ooni till 430-450°C and then put at lowest flame Launch pizza and put mid flame Remove pizza and put lowest flame Άριστα! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα