athlios Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν αφηνει καθόλου γεύση αυτή η αηδία?? Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2012 από athlios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Απλα λαθος πληροφορηση. Σαν να πας να δεις ειδησεις σε ελληνικο καναλι και να περιμενεις να δεις κατι αμεροληπτο http://www.cookingis...-aka-meat-glue/ Επισης, ηταν για συγκεκριμενο τυπο activa, οχι για ολες και πλεον δεν ισχυει. Και δεν εχει διαφορα στην γευση οχι Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2012 από Toufas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα με δαύτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Απλα λαθος πληροφορηση. Σαν να πας να δεις ειδησεις σε ελληνικο καναλι και να περιμενεις να δεις κατι αμεροληπτο http://www.cookingis...-aka-meat-glue/ Επισης, ηταν για συγκεκριμενο τυπο activa, οχι για ολες και πλεον δεν ισχυει. Και δεν εχει διαφορα στην γευση οχι Βασικα το μεγαλο μειονεκτημα ειναι οτι δεν το χρησιμοποιουν σωστα και επισης αν καποιος θελει καπος αψητη τη μπριζολα του θα εχει προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Όχι ρε συ. Αυτό μετά από 24 ώρες στο ψυγείο (και ειδικά αν έχει μπει σε vacuum) θα έχει γίνει ένα σώμα μια ψυχή. Και rare να πάρει το φιλέτο του δεν νομίζω να δει διαφορά. (είδα όνειρο εντωμεταξύ ότι και καλά στο ψήσιμο με το meat glue σε medium καταστάσεις δημιουργούνται "ρωγμές" στο κρέας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Όχι ρε συ. Αυτό μετά από 24 ώρες στο ψυγείο (και ειδικά αν έχει μπει σε vacuum) θα έχει γίνει ένα σώμα μια ψυχή. Και rare να πάρει το φιλέτο του δεν νομίζω να δει διαφορά. (είδα όνειρο εντωμεταξύ ότι και καλά στο ψήσιμο με το meat glue σε medium καταστάσεις δημιουργούνται "ρωγμές" στο κρέας) Επειδη ειδε το video απο το youtube μονο, η αποψη που εχει ειναι περιπου σωστη. Απλα το φρεσκο κρεας δεν εχει τα παθογονα μεσα στην σαρκα, αλλα στην επιφανεια. Οταν κανεις ενα παζλ απο κρεας, εχεις πολλες επιφανειες μαζι που κανονικα θα τις εψηνες και θα τελειωνε το θεμα εκει, αλλα οταν θες medium (λολ ειπε αψητη) δεν θα φτασει σε θερμοκρασια που θα εχει σκοτωσει τα βακτηρίδια. Αλλα δεν υπαρχει μαγαζι που να σεβεται τον εαυτο του και να παρει κατι τετοιο. Ισως να ειναι 0.01% των μαγαζιων στην αμερικη που κανουν κατι τετοιο. Επισης, γιατι καποιος θα πει "και τα μπιφτεκια πως τα τρωνε medium, δεν θα εχουν βακτηριδια/και το ταρταρ?" Οταν πας σε καλο μαγαζι θα τα φας αυτα, οχι απο την ταβερνα του τζορτζ κρικελα. Καλο δεν σημαινει ακριβο btw. Α και για να παμε σε παλιες κουβεντες, το sous vide παστεριωνει τα φαγητα ενω τα μαγειρευει. Οχι απλα στην επιφανεια, αλλα και μεσα να εχει κατι θα το σκοτωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δεν είδα το βιντεάκι γιατί είμαι στη δουλεια (Α) και έχω ένα ηλίθιο blocking προγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Για τον redodin το πα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Επειδη ειδε το video απο το youtube μονο, η αποψη που εχει ειναι περιπου σωστη. Απλα το φρεσκο κρεας δεν εχει τα παθογονα μεσα στην σαρκα, αλλα στην επιφανεια. Οταν κανεις ενα παζλ απο κρεας, εχεις πολλες επιφανειες μαζι που κανονικα θα τις εψηνες και θα τελειωνε το θεμα εκει, αλλα οταν θες medium (λολ ειπε αψητη) δεν θα φτασει σε θερμοκρασια που θα εχει σκοτωσει τα βακτηρίδια. Αλλα δεν υπαρχει μαγαζι που να σεβεται τον εαυτο του και να παρει κατι τετοιο. Ισως να ειναι 0.01% των μαγαζιων στην αμερικη που κανουν κατι τετοιο. Επισης, γιατι καποιος θα πει "και τα μπιφτεκια πως τα τρωνε medium, δεν θα εχουν βακτηριδια/και το ταρταρ?" Οταν πας σε καλο μαγαζι θα τα φας αυτα, οχι απο την ταβερνα του τζορτζ κρικελα. Καλο δεν σημαινει ακριβο btw. Α και για να παμε σε παλιες κουβεντες, το sous vide παστεριωνει τα φαγητα ενω τα μαγειρευει. Οχι απλα στην επιφανεια, αλλα και μεσα να εχει κατι θα το σκοτωσει. Φίλε τούφα στην Ελλάδα δυστυχώς υπάρχουν πολλά μαγαζιά που χρησιμοποιούν τέτοιες πρακτικές και πολλές φορές απορώ και εγώ πως δεν έχουν βάλει ακόμα λουκέτο. Όσο το ακριβό και καλό παλιά το είχα δεδομένο έως ότου έφαγα πολλές φόλες και έμαθα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 που στην ελλαδα δουλευουνε αυτο το πραγμα ρε συ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μια παρένθεση, γιατί μόλις είδα την αναφορά στα κάστανα... Τανάλιες, πένσες, βρασίματα και λοιπά βουντού μάμπο τζάμπο είναι απλά χάσιμο χρόνου και αξιοπρέπειας. Τα κάστανα δεν είναι όλα ίδια, όπως δεν είναι και όλα τα πορτοκάλια, φερ' ειπείν. Πραγματικά μου κάνει εντύπωση που δεν έχω βρει αυτή την αναφορά πουθενά στο γνωστό(σε μένα) Ίντερνετ, αλλά τα κάστανα Χανίων είναι μια κατηγορία μόνα τους. Δεν ξέρω αν είναι κάποια ειδική ποικιλία ή αν το έδαφος ή το κλίμα επηρρεάζουν την ποιότητά τους, αλλά η διαφορά τους με τα κάστανα που προέρχονται από κάθε άλλη περιοχή είναι χαοτική. Πρόκειται για κάστανα που ακόμα και ΩΜΑ ξεφλουδίζονται πιο εύκολα από όλα τα άλλα βρασμένα-ψητά(Βόλου, Πηλίου, Κιλκίς ξέρωγω) που βρίσκουμε στην αγορά. Φαντάζομαι ότι το γεγονός πως σχεδόν πάντα είναι μικροσκοπικά και "καχεκτικά" σε σχέση με τα υπόλοιπα τούμπανα, αποτρέπει πολλούς από το να τα προτιμήσουν. Επιπλέον, έχω την εντύπωση ότι έχουν πολύ μικρό λόγο χαλασμένων/γερών σε σχέση με τα υπόλοιπα. Δεν ξέρω, μπορεί και να είναι η ιδέα μου, αλλά δεν έχω πέσει ποτέ έξω όσο τα προτιμάω. Δώστε τους μια ευκαιρία, ψήστε ελάχιστα στο μάτι της κουζίνας(ή αν έχετε τζάκι, στα κάρβουνα) αφού τα χαράξετε λίγο στη βάση και απολαύστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 ε ναι ρε κολλητέ, αλλά ποιός τραβιέται μέχρι τα Χανιά να μαζέψει κάστανα; Εμείς πάμε και μαζεύουμε κάστανα στα βουνά της Δράμας. Όντως, διαφορές υπάρχουν ακόμα και σε καστανιές που είναι σε διαφορετικά σημεία του ίδιου βουνού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Τα κάστανα Χανίων/Κρήτης είναι εκεί στους ίδιους πάγκους με τα υπόλοιπα. Απλά, όπως είπα, μάλλον δεν ΤΑ δίνουμε σημασία γιατί δεν είναι το ίδιο τούμπανα με τα άλλα... Εγώ προχθές πήρα 1 κιλό από το Μοδιάνο, όλα καλά, η γνωστή πχιότητα που ανέφερα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Πεθύμησα ενα παλιό παραδοσιακό μεγάλο κωκ και πήγα στο ζαχαροπλαστείο αλλα με γείωσε του στυλ "που το θυμηθηκες"? Οπότε google search "Παρλιάρος κωκ", super market στη συνέχεια και ...ιδού! Και τα σιρόπιασα όσο ήθελα εγώ και όχι σαν μερικά "ψωμιά" που πουλάνε. Δεν ειναι πολύ συμμετρικά γιατί ο χυλός της ζύμης βγήκε λίγο περισσότερο νερουλός και άπλωσαν. PS: αν υπάρχει κάποια πρόθυμη, καλλίγραμμη, με ιδανικές αναλογίες, ας φορέσει μια ποδιά και να έρθει γιατί η κουζίνα ...δεν βλέπεται! Και στο τέλος θα φάει κω©κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 δηλαδη μια κοντη, χοντρη, προθυμη να καθαρισει την κουζινα και να σου φαει τα κωκ δεν την θες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα