Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ttp://seattlefoodge...lated-leavener/ για την ερωτηση που θα κανουν οι πιο πολλοι μετα απο αυτο

 

Vital Wheat Gluten

 

με αυτο εννοει απλη μαγια ετσι?

παντα μπερδευα το yeast με το wheat.

 

WRISE Microencapsulated Leaven

 

αυτα που τα βρισκουμε η πως τα ζηταμε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.youtube.com/watch?v=1sffYOXq4Iw

 

Θεωρητικα, απλα δεν τις τηγανιζεις για δευτερη φορα.

Τις αφηνεις να κρυωσουν μετα το πρωτο τηγανισμα και τις βαζεις καταψυξη.

Καλυτερα να παρεις και καμια αλλη γνωμη ομως, καθως δεν το εχω κανει ποτε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην του πεις

 

Και να μην δεις αυτο το video ατηλιε' date=' ειναι για τους αλλους μονο

Video Link: http://www.youtube.com/watch?v=VCf3VLRzlMk&feature=player_embedded

 

http://seattlefoodgeek.com/tag/encapsulated-leavener/ για την ερωτηση που θα κανουν οι πιο πολλοι μετα απο αυτο

 

Απο πότε έχεις γίνει τόσο σκληρός; Σε είχα για γλυκούλη γενικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το προϊόν που αναφέρεις δεν είναι απαγορευμένο και επικίνδυνο για την υγεία του καταναλωτή ???

Οχι.

 

Ποια ειναι η χρηση του στα εστιατορια?

"Νομιμη" χρηση εννοω. Οχι να κολλας κομματια και να τα πουλας για φιλετο πχ.

Ενας τροπος:

http://www.youtube.com/watch?v=8G6leZRy7Tc

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απαγορευμένο;; Δεν θα το έλεγα :P

Ετσι ειδα στο google λεει οτι στην ΕΕ ειναι απαγορευμενο

 

Οχι.

 

Εγω απο το βιντεο που ειδα αλλα καταλαβα :(

 

http://www.youtube.com/watch?v=hXXrB3rz-xU

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...