Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτιάχνει κανείς σπιτικό φυστικοβούτυρο?
Με τι μπλέντερ? Αυτά που έχω ζεστένοντε απίστευτα πολύ από το ζόρισμα και δεν μου βγάζουν και πολύ καλό αποτέλεσμα(πιο πολύ πάστα παρά φυστικοβούτυρο).
Βάζω εννοείται λίγο ηλιέλαιο να το βοηθήσει αλλά δεεν.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, JustGud είπε

Φτιάχνει κανείς σπιτικό φυστικοβούτυρο?
Με τι μπλέντερ? Αυτά που έχω ζεστένοντε απίστευτα πολύ από το ζόρισμα και δεν μου βγάζουν και πολύ καλό αποτέλεσμα(πιο πολύ πάστα παρά φυστικοβούτυρο).
Βάζω εννοείται λίγο ηλιέλαιο να το βοηθήσει αλλά δεεν.

Ποια φυστίκια βάζεις ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση κρίσεως. Ψάχνω για καλή λύση σε τυρί του τοστ. Είμαι ανάμεσα σε λογάδι και τρικαλινό. Έχει κάποιος εμπειρία και από τα δύο;

Άλλες προτάσεις με λίγα λιπαρά αλλά να λιώνει το τυρί; Κατά καιρούς έχω δοκιμάσει κάτι adoro, fina, milner κλπ αλλά πάντα μάπα μου βγαίνουν στην γεύση. Το καλύτερο αποτέλεσμα το έχω πετύχει με creamy gouda (νομίζω νουνου ή adoro) αλλά πολλά τα λιπαρά ρε παιδάκι'μ. 

Για γαλοπούλες, μετά από ψάξιμο είμαι ανάμεσα σε τρεις. Fouandre υφαντής καπνιστή, Fuego νίκας καπνιστή και Creta Farm gourmet καπνιστή ή ψητή. Τι έχει δοκιμάσει κάποιος;

 

 

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.

Και γω εναλλαγες αναμεσα σε τρικαλινο και λογαδι κανω.Απο τα υπολοιπα το μιλνερ λογω λιγοτερων λιπαρων αλλα δεν τρελαινομαι.

Απο τις γαλοπουλες εχω δοκιμασει τα παντα.Η gourmet νομιζω μαρεσει λιγο παραπανω.Παντως αν εισαι κοντα σε μεγαλο βασιλοπουλο κανε μια βολτα.Ειδικα του ελληνικου εχει πραγματα που δεν θα τα βρεις αλλου και αξιζουν.

  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Menelaos83 είπε

Απο τις γαλοπουλες εχω δοκιμασει τα παντα.Η gourmet νομιζω μαρεσει λιγο παραπανω.Παντως αν εισαι κοντα σε μεγαλο βασιλοπουλο κανε μια βολτα.Ειδικα του ελληνικου εχει πραγματα που δεν θα τα βρεις αλλου και αξιζουν.

Όπως; Τι να κοιτάξω συγκεκριμένα;

Δημοσ.
14 hours ago, CONAN_ said:

Ποια φυστίκια βάζεις ;

Ψημένα μη αλατισμένα πινατς!

13 hours ago, evabb said:

Δοκιμασες να κανεις το τελειωμα με γουδι;

Η αλήθεια είναι πως δεν το σκέφτηκα αλλά μου ακούγεται καλή ιδέα!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, JustGud είπε

Ψημένα μη αλατισμένα πινατς!

Η αλήθεια είναι πως δεν το σκέφτηκα αλλά μου ακούγεται καλή ιδέα!

Θα κάνεις μπράτσα με το γουδί και θέλει να βάζεις μικρή ποσότητα κάθε φορά. Επίσης δεν κοπανάς το γουδί αλλά τρίβεις με κυκλικές κινήσεις. 

  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, JustGud είπε

Ψημένα μη αλατισμένα πινατς!

Η αλήθεια είναι πως δεν το σκέφτηκα αλλά μου ακούγεται καλή ιδέα!

Αυτο ειναι το λάθος. Πρέπει να πάρεις ολοκληρα με το κέλυφος και να τα καθαρίσεις. Αυτά δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CONAN_ είπε

Αυτο ειναι το λάθος. Πρέπει να πάρεις ολοκληρα με το κέλυφος και να τα καθαρίσεις. Αυτά δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αψητα δλδ; ισχύει ότι το ψήσιμο μπορεί να τα στεγνώσει. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, evabb είπε

Αψητα δλδ; ισχύει ότι το ψήσιμο μπορεί να τα στεγνώσει. 

Ακριβως ! Εννοείται οτι ψημένα εχουν χασει πολυ απο την υγρασία τους.  Λιγο υπομονη θελει στο καθάρισμα μονο :)

  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Εχω μια κρεμα γάλακτος που ελεγα να χρησιμοποιησω, κρεμμυδια, μανιταρια, καρότα καλαμποκια, ντομάτες κλπ.

Βγαίνει καμια συνταγή απλη για  σάλτσα  με αυτα ? :lol:

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stormrain είπε

Εχω μια κρεμα γάλακτος που ελεγα να χρησιμοποιησω, κρεμμυδια, μανιταρια, καρότα καλαμποκια, ντομάτες κλπ.

Βγαίνει καμια συνταγή απλη για  σάλτσα  με αυτα ? :lol:

Σάλτσα θα κάνεις ή με την ντομάτα ή με την κρέμα γάλακτος.

Ή αν είναι μεγάλες ποσότητες κάνεις δύο σάλτσες, μία με κρέμα γάλακτος και μία με ντομάτες.

Η σάλτσα με κρέμα γάλακτος είναι για να φαγωθεί άμεσα.

Η σάλτσα ντομάτας τρώγεται και άλλη μέρα.

Τα κρεμμύδια και τα καρότα μόνο στην ντομάτα.

Μανιτάρια και καλαμπόκι μπαίνουν και στα δύο.

Προσωπικά γούστα είναι αυτά, βέβαια. 

Ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει!

  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stormrain είπε

Εχω μια κρεμα γάλακτος που ελεγα να χρησιμοποιησω, κρεμμυδια, μανιταρια, καρότα καλαμποκια, ντομάτες κλπ.

Βγαίνει καμια συνταγή απλη για  σάλτσα  με αυτα ? :lol:

αν εξαιρεσεις ντοματα-καροτο στα υπολοιπα βαζω ροκφορ η τυρι η και τα 2 και γινεται μουρλια

  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...