Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, therock είπε

Αυτες οι φριτεζες για μαγειρεμενα χωρις λαδι τι ειναι ακριβως? Αξιζει να παρω μια για να πεταω μεσα τις κατεψυγμενες προτηγανισμενες που δε θελει καθολου λαφι

Επειδη δε τη ξερω την αγορα ποσα λεφτα ν δωσω για κατι τετοιο να παρω κατι αξιολογο

Δεν ειμαι σιγουρη αν ψηνουν κατεψυγμενες πατατες αυτες οι φριτεζες. Αφου αγοραζεις κατεψυγμενες, γιατι δεν παιρνεις απο αυτες που γινονται στον φουρνο; Ουτε λαδι βαζεις ουτε βρωμιζεις την κουζινα.

McCain_BE_SpecialOven_Classique_580x435.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τελευταίο πρότζεκτ δικής μου επινόησης λόγω του ιού.Πεινιρλί γεμιστό γύρω - γύρω με τυρί κρέμα φιλαδέλφεια. Για καλοφαγάδες μόνο.:P

IMG-0953.jpg

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 5
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Το τελευταίο πρότζεκτ δικής μου επινόησης λόγω του ιού.

για να γράφω και να κάνω like την έχω βγάλει καθαρή με τον ιο μέχρι τώρα Θα μας στείλεις με την χοληστερίνη ?

  • Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Το τελευταίο πρότζεκτ δικής μου επινόησης λόγω του ιού.Πεινιρλί γεμιστό γύρω - γύρω με τυρί κρέμα φιλαδέλφεια. Για καλοφαγάδες μόνο.:P

IMG-0953.jpg

Και αν κάποιος ενδιαφέρεται λεπτομέρειες εδώ.

ατσα ο παππους εχει και δικο του καναλακι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hp8 είπε

για να γράφω και να κάνω like την έχω βγάλει καθαρή με τον ιο μέχρι τώρα Θα μας στείλεις με την χοληστερίνη ?

Είναι καλή χοληστερίνη αυτή.:P

Δημοσ.
Στις 16/5/2020 στις 12:55 ΜΜ, evabb είπε

Δεν ειμαι σιγουρη αν ψηνουν κατεψυγμενες πατατες αυτες οι φριτεζες. Αφου αγοραζεις κατεψυγμενες, γιατι δεν παιρνεις απο αυτες που γινονται στον φουρνο; Ουτε λαδι βαζεις ουτε βρωμιζεις την κουζινα.

McCain_BE_SpecialOven_Classique_580x435.

Οχι υπαρχει αυτη η κατηγορια που λεω. Δες πχ εδω. Καθολου λαδι για κατεψυγμενες και ελαχιστο για τις φρεσκιες

2020-05-18 13 04 45.jpg

Δημοσ.
Στις 16/5/2020 στις 11:55 ΠΜ, evabb είπε

Δεν ειμαι σιγουρη αν ψηνουν κατεψυγμενες πατατες αυτες οι φριτεζες. Αφου αγοραζεις κατεψυγμενες, γιατι δεν παιρνεις απο αυτες που γινονται στον φουρνο; Ουτε λαδι βαζεις ουτε βρωμιζεις την κουζινα.

McCain_BE_SpecialOven_Classique_580x435.

 

1 ώρα πριν, therock είπε

Οχι υπαρχει αυτη η κατηγορια που λεω. Δες πχ εδω. Καθολου λαδι για κατεψυγμενες και ελαχιστο για τις φρεσκιες

2020-05-18 13 04 45.jpg

H McCain βγάζει κατεψυγμένες και για Airfryer/Multifryer

McCain Airfryer Allumettes 500 g | Carrefour Site

(πάντως αυτές γίνονται και στον φούρνο)

  • Like 1
Δημοσ.

Αν και έχει περάσει ένας χρόνος που έχουμε τον ηλεκτρικό φούρνο της Whirpool, ξεχνούσα να χρησιμοποιήσω την επιλογή που έχει για ψήσιμο ψωμιού! Συνέχιζα να τα ψήνω όπως στην παλιά κουζίνα όπου έπρεπε να θυμηθώ στα 20 περίπου λεπτά να σκεπάσω το ψωμί με αλουμινόχαρτο να μην αρπάξει.

Χθες  όμως που το θυμήθηκα και έψησα τα ψωμιά με την συγκεκριμένη επιλογή έγιναν τέλεια!

IMG_20200523_184237-b.jpg.dc2e9d3a97a703aaa8e2f7ab8594cc89.jpgIMG_20200523_185503_1-b.jpg.8d73afe3b1aca14ef60f965adc20db5e.jpgIMG_20200523_153706_1-b.jpg.f642b929178d4194c25076adddb5de3c.jpg

  • Like 3
Δημοσ.

Τι διαφορά έχει το κόκκινο κρεμμύδι με το άσπρο?

Είναι κάποιο πιο γλυκό από το άλλο; Κάποια ιδιαίτερη διαφορά στην γεύση ή άλλος λόγος?

 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/5/2020 στις 10:04 ΠΜ, SB_1957 είπε

Αν και έχει περάσει ένας χρόνος που έχουμε τον ηλεκτρικό φούρνο της Whirpool, ξεχνούσα να χρησιμοποιήσω την επιλογή που έχει για ψήσιμο ψωμιού! Συνέχιζα να τα ψήνω όπως στην παλιά κουζίνα όπου έπρεπε να θυμηθώ στα 20 περίπου λεπτά να σκεπάσω το ψωμί με αλουμινόχαρτο να μην αρπάξει.

Χθες  όμως που το θυμήθηκα και έψησα τα ψωμιά με την συγκεκριμένη επιλογή έγιναν τέλεια!

IMG_20200523_184237-b.jpg.dc2e9d3a97a703aaa8e2f7ab8594cc89.jpgIMG_20200523_185503_1-b.jpg.8d73afe3b1aca14ef60f965adc20db5e.jpgIMG_20200523_153706_1-b.jpg.f642b929178d4194c25076adddb5de3c.jpg

Πολύ όμορφα. Με αντιγράφεις μου φαίνεται. Ορίστε και το δικό μου με προζύμι μόνο και χωρίς μαγιά.όπως το βλέπω και το δικό σου με προζύμι μου μοιάζει.

Εγώ του έχω και παρείτσα δίπλα.:P

Και μία συμβουλή αν το θέλεις τραγανό από κάτω.Πέρνα με πινελάκι λάδι όλη τη φόρμα.Υπέροχη τραγανή κόρα που δεν τη χορταίνεις.

IMG-0988.jpg

12 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Τι διαφορά έχει το κόκκινο κρεμμύδι με το άσπρο?

Είναι κάποιο πιο γλυκό από το άλλο; Κάποια ιδιαίτερη διαφορά στην γεύση ή άλλος λόγος?

Λένε ότι το κόκκινο είναι πιο καφτερό αλλά εγώ δεν βλέπω κάποια διαφορά.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Πολύ όμορφα. Με αντιγράφεις μου φαίνεται. Ορίστε και το δικό μου με προζύμι μόνο και χωρίς μαγιά.όπως το βλέπω και το δικό σου με προζύμι μου μοιάζει.

Εγώ του έχω και παρείτσα δίπλα.:P

Και μία συμβουλή αν το θέλεις τραγανό από κάτω.Πέρνα με πινελάκι λάδι όλη τη φόρμα.Υπέροχη τραγανή κόρα που δεν τη χορταίνεις.

IMG-0988.jpg

Λένε ότι το κόκκινο είναι πιο καφτερό αλλά εγώ δεν βλέπω κάποια διαφορά.

Μοιάζει με προζύμι αλλά δεν...

Δεν χρησιμοποιώ λάδι καθόλου στο ψωμί.

Μας έμεινε συνήθεια από τη γιαγιά μας, που δεν έβαζε λάδι για να μπορεί να τρώει και στην αυστηρή νηστεία!!!

Αντί για γλυκάκι ετοιμάζουμε μια πιτούλα χωριάτικη, που μπαίνει για ψήσιμο πριν από το ψωμί για να "κάψει" καλά ο φούρνος!!!

  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, SB_1957 είπε

Δεν χρησιμοποιώ λάδι καθόλου στο ψωμί.

Μας έμεινε συνήθεια από τη γιαγιά μας, που δεν έβαζε λάδι για να μπορεί να τρώει και στην αυστηρή νηστεία!!!

Εγώ τώρα με την καραντίνα που δεν έβρισκα πουθενά μαγιά δοκίμασα με προζύμι και έπαθα πλάκα.Μετά από 6-7 μέρες τρως ψωμί και δεν έχει εκείνη τη μυρωδιά που βγάζει η μαγιά μετά τη 2η μέρα.

Βάλε στο επόμενο ψήσιμο έστω σε μία φόρμα με το πινελάκι λαδάκι δοκίμασε 10-15 λεπτά μετά που θα το βγάλεις με τυράκι και φέτα και θα μου πεις που θα σταματήσεις.😊

  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Εγώ τώρα με την καραντίνα που δεν έβρισκα πουθενά μαγιά δοκίμασα με προζύμι και έπαθα πλάκα.Μετά από 6-7 μέρες τρως ψωμί και δεν έχει εκείνη τη μυρωδιά που βγάζει η μαγιά μετά τη 2η μέρα.

Βάλε στο επόμενο ψήσιμο έστω σε μία φόρμα με το πινελάκι λαδάκι δοκίμασε 10-15 λεπτά μετά που θα το βγάλεις με τυράκι και φέτα και θα μου πεις που θα σταματήσεις.😊

Το προζύμι το χάσαμε πέρυσι στη μετακόμιση και όλο λέμε να ξανακάνουμε και όλο το "ξεχνάμε"!!!

Μαγιές πήραμε πάρα πολλές, καθώς το σκεφτήκαμε ότι θα γίνει χαμός και έτσι έχουμε απόθεμα για ακόμη 2 μήνες!

Το ψωμί, αφού ΄κρυώσει το κόβουμε σε φέτες, όπως φαίνεται στις φωτο, και μπαίνει σε διπλές-τριπλές σακούλες τροφίμων και μετά κατάψυξη, επειδή έχουμε διαφορετικά γούστα στο τί ψωμί θέλει ο καθένας (καλαμποκίσιο, σικάλεως, ολικής, ανάμικτο κ.λπ.)!

Όποιος θέλει, όποτε θέλει παίρνει όσες φετούλες χρειάζεται από τον καταψύκτη, τις βάζει στη φρυγανιέρα και έχει αμέσως τραγανό και αφράτο ψωμάκι για πρωινό, κολατσό, γεύμα ή δείπνο!

Και δεν έχουμε το άγχος μη μείνει και μπαγιατέψει αν δεν φαγωθεί σε 1-2 μέρες!

  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...