Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μόνο που θα τον βάλεις να καθαρίσει τα παιδάκια.θα σου δώσει την ρόμπα και τον μπαλτά στο χέρι.

btw τόσο χάλια είναι το κομμάτι που αφαιρούν ή εγώ είμαι Ούννος που δέν ξέρει να φάει;Μια χαρά μεζές όταν ξεψαχνίζεις ψητό παιδάκι!

Δημοσ.

Βρε παιδιά θέλω να φτιάξω αυτό το rack of lamb

french_rack_of_lamb.jpg

Λέω στο χασάπη ότι θέλω καρέ αρνιού και μου δώσε παϊδακια δηλαδή το παρακάτω

post-3-1237967411.jpg

Τι ακριβώς είναι το rack of lamb ;

edit:

Μάλλον την επόμενη φορά που θα πάω στο χασάπη θα φέρω και το λαπτοπ να του δείξω αυτό :

http://www.youtube.com/watch?v=MDrsx04dgrs

Για πιο λόγο να πέταξεις το τσιτσι ρε μάστορα; Για το παπατζηλικη και μόνο ε.....;

Δημοσ.

Toufas θυμισε μου ποιο ειναι το καναλι στο youtube με τον γαματο τυπακο που μαγειρευει και ταυτοχρονα εξηγει επιστημονικα το "γιατι"

για διαφορα πραγματακια. Εχει κολλησει το κεφαλι μου και δεν μπορω να το βρω με τιποτα.

Edit

Alton Brown - Good Eats

Υπαρχει καναλι με ολα τα επεισοδια στο yt.

Δημοσ.

Απο αυτον εμαθα να μαγειρευω btw.

Και ετοιμασου για δουλεμα απο τον χασαπη btw. Εξηγουσα οτι θελω να κοψει το κοκκαλο στην ακρη ωστε να μπορω να το κοψω φετες με μαχαιρι στο τραπεζι και με κοιταγε περιεργα.

Εχουμε και τον τραγενεα που λεει οτι το κανεις για παπατζιλικι. Οτι ναναι

Δημοσ.

ε ναι, ενας τροπος υπαρχει μονο. Οπως 1 ντοματα, 1 πατατα, 1 γουρουνι κλπ κλπ.

Σε κατι εχω 2 παντως, μπορεις να μαντεψεις σε τι, και πως θα τα αναφερω οταν ξαναζητησεις βοηθεια απο μενα ομως.

Δημοσ.

Μια ερώτηση προς τα μαγειρια το κουνουπίδι για να μην μαυρίσει στην βράση μέσα στο νερό τι ρίχνουμε;

Δημοσ.

Το έχω δει σε σπίτι που ήταν κιτρινισμένο ενώ σε άλλο σπίτι που το έφαγα ήταν κάτασπρο,μου το έχουν πει πως κάτι ρίχνουν μέσα στο νερό για να μην κιτρινίσει αλλά το έχω ξεχάσει, λεμόνι η ξύδι δεν το θυμάμαι.

Δημοσ.

εγω παλι δεν ριχνω τπτ και βγαινει παντα λευκο.

κατι διαιτητικο

κοτοπουλο με κρουστα βρωμης και ψητα λαχανακια Βρυξελλων με βαλσαμικο

p1030936w.jpg

p1030934n.jpg

p1030935v.jpg

p1030931za.jpg

Δημοσ.

Tα αλουμινενια ταψακια τα πλενεις κιολας ή είσαι γκόμενα λεφτού τελικά?

Επισης η βρώμη πως κολλαει γυρω απο το κοτοπουλο?

Δημοσ.

Μην του πεις

Και να μην δεις αυτο το video ατηλιε, ειναι για τους αλλους μονο

http://www.youtube.com/watch?v=VCf3VLRzlMk&feature=player_embedded

http://seattlefoodgeek.com/tag/encapsulated-leavener/ για την ερωτηση που θα κανουν οι πιο πολλοι μετα απο αυτο

• Like 1
Δημοσ.

Πριν πολλα χρονια ειχα μια συνταγη για γλυκο με μπισκοτα κακο(δεν θυμαμαι τι αλλο) το οποιο εβαζες στο ψυγειο(δεν ηταν κρεμωδες μαλλον σκληρο γινοταν) και ηταν φανταστικο(και πανευκολο)....μπορει κανεις να καταλαβει τι ηταν και ποιος φτιαχνεται??Αρχιζουν τα κρυα και οι υπογλυκαιμιες...! :cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...