Tenshi Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Και μόνο που θα τον βάλεις να καθαρίσει τα παιδάκια.θα σου δώσει την ρόμπα και τον μπαλτά στο χέρι. btw τόσο χάλια είναι το κομμάτι που αφαιρούν ή εγώ είμαι Ούννος που δέν ξέρει να φάει;Μια χαρά μεζές όταν ξεψαχνίζεις ψητό παιδάκι!
..MementoMori.. Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Εννοειται οτι δεν το πετας αυτο το κομματι. Το βαζεις τηγανι με λεμονακι και σε βλεπει ο θεος.
traganeus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Βρε παιδιά θέλω να φτιάξω αυτό το rack of lamb Λέω στο χασάπη ότι θέλω καρέ αρνιού και μου δώσε παϊδακια δηλαδή το παρακάτω Τι ακριβώς είναι το rack of lamb ; edit: Μάλλον την επόμενη φορά που θα πάω στο χασάπη θα φέρω και το λαπτοπ να του δείξω αυτό : http://www.youtube.com/watch?v=MDrsx04dgrs Για πιο λόγο να πέταξεις το τσιτσι ρε μάστορα; Για το παπατζηλικη και μόνο ε.....;
..MementoMori.. Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Toufas θυμισε μου ποιο ειναι το καναλι στο youtube με τον γαματο τυπακο που μαγειρευει και ταυτοχρονα εξηγει επιστημονικα το "γιατι" για διαφορα πραγματακια. Εχει κολλησει το κεφαλι μου και δεν μπορω να το βρω με τιποτα. Edit Alton Brown - Good Eats Υπαρχει καναλι με ολα τα επεισοδια στο yt.
Toufas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Απο αυτον εμαθα να μαγειρευω btw. Και ετοιμασου για δουλεμα απο τον χασαπη btw. Εξηγουσα οτι θελω να κοψει το κοκκαλο στην ακρη ωστε να μπορω να το κοψω φετες με μαχαιρι στο τραπεζι και με κοιταγε περιεργα. Εχουμε και τον τραγενεα που λεει οτι το κανεις για παπατζιλικι. Οτι ναναι
traganeus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Αφού είναι γελοίο. Και το παϊδάκι τρώγεται σε λαδόκολα και με τα χέρια. DEAL WITH IT
Toufas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 ε ναι, ενας τροπος υπαρχει μονο. Οπως 1 ντοματα, 1 πατατα, 1 γουρουνι κλπ κλπ. Σε κατι εχω 2 παντως, μπορεις να μαντεψεις σε τι, και πως θα τα αναφερω οταν ξαναζητησεις βοηθεια απο μενα ομως.
IOSTEFO Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μια ερώτηση προς τα μαγειρια το κουνουπίδι για να μην μαυρίσει στην βράση μέσα στο νερό τι ρίχνουμε;
evabb Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 πως γινεται να μαυρισει το κουνουπιδι; δεν εχω δει ποτε κατι τετοιο.
IOSTEFO Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Το έχω δει σε σπίτι που ήταν κιτρινισμένο ενώ σε άλλο σπίτι που το έφαγα ήταν κάτασπρο,μου το έχουν πει πως κάτι ρίχνουν μέσα στο νερό για να μην κιτρινίσει αλλά το έχω ξεχάσει, λεμόνι η ξύδι δεν το θυμάμαι.
evabb Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 εγω παλι δεν ριχνω τπτ και βγαινει παντα λευκο. κατι διαιτητικο κοτοπουλο με κρουστα βρωμης και ψητα λαχανακια Βρυξελλων με βαλσαμικο
athlios Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Tα αλουμινενια ταψακια τα πλενεις κιολας ή είσαι γκόμενα λεφτού τελικά? Επισης η βρώμη πως κολλαει γυρω απο το κοτοπουλο?
Toufas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μην του πεις Και να μην δεις αυτο το video ατηλιε, ειναι για τους αλλους μονο http://www.youtube.com/watch?v=VCf3VLRzlMk&feature=player_embedded http://seattlefoodgeek.com/tag/encapsulated-leavener/ για την ερωτηση που θα κανουν οι πιο πολλοι μετα απο αυτο 1
Dannie Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Πριν πολλα χρονια ειχα μια συνταγη για γλυκο με μπισκοτα κακο(δεν θυμαμαι τι αλλο) το οποιο εβαζες στο ψυγειο(δεν ηταν κρεμωδες μαλλον σκληρο γινοταν) και ηταν φανταστικο(και πανευκολο)....μπορει κανεις να καταλαβει τι ηταν και ποιος φτιαχνεται??Αρχιζουν τα κρυα και οι υπογλυκαιμιες...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα