Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Από προσωπική εμπειρία αυτή εδώ (σε επαγωγική εστία) ψήνει σαν ψησταριά.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Ψησταριά υγραερίου, δεν υπαρχει τίποτα καλύτερο για ψήσιμο στην σχάρα και τηγάνι. 1 1
chriskourou Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ψησταριά υγραερίου, δεν υπαρχει τίποτα καλύτερο για ψήσιμο στην σχάρα και τηγάνι. Σύμφωνοι, αλλά έλεγα για κάτι που πιάνει λιγότερο χώρο Μένω σε διαμέρισμα. Γιατί φαντάζομαι εννοείς τις μεγάλες. 59 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε Από προσωπική εμπειρία αυτή εδώ (σε επαγωγική εστία) ψήνει σαν ψησταριά. Να δω και πλάκες δηλαδή ε; Επαγωγικές έχω ακόμη αλλά θα αλλάξω και αυτές σύντομα .
Shadows Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν μιλαμε για χοιρινο αρνι κλπ το καλυτερο ειναι κατι στην λογικη του καρβουνου(η φωτια κατω απο το κρεας και το λιπος να το καπνιζει οσο λιωνει),σε διαμερισμα και σε λογικη τιμη μπορεις να παρεις μια μικρη ψηστιερα.Στο μοσχαρι θες κατι διαφορετικο. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από Shadows
chriskourou Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Shadows είπε Αν μιλαμε για χοιρινο αρνι κλπ το καλυτερο ειναι κατι στην λογικη του καρβουνου(η φωτια κατω απο το κρεας και το λιπος να το καπνιζει οσο λιωνει),σε διαμερισμα και σε λογικη τιμη μπορεις να παρεις μια μικρη ψηστιερα.Στο μοσχαρι θες κατι διαφορετικο. Μοσχάρι, χοιρινό και κοτόπουλο κυρίως. Και όπως είπα με ενδιαφέρει να πάρω ένα καλό τηγάνι grill όχι κάτι άλλο
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 43 λεπτά πριν, chriskourou είπε Μοσχάρι, χοιρινό και κοτόπουλο κυρίως. Και όπως είπα με ενδιαφέρει να πάρω ένα καλό τηγάνι grill όχι κάτι άλλο Η πέτρα ψησίματος είναι για πίτσα στο φούρνο. Έχω της neff (~1 χρόνο ) και είναι άψογη. Για γκριλιερα, αυτή της neff (πάλι... 🤔) είναι από χοντρό μαντεμι. Θερμαίνεται εύκολα, ψήνει καλά, καθαρίζει εύκολα. Την έχω περίπου 2 χρόνια. Σε επιφάνεια ψησίματος καταλαμβάνει επιφάνεια μισής κουζίνας και χωράει 4-5 μπριζόλες.
bromiaris Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, evabb είπε Μόνο εγώ ψήνω το κρέας στον φούρνο; Είσαι τρε μπανάλ...
mary Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Iris_89 είπε Cast iron skillet Σαν αντικολλητικο saute pan μου φαίνεται. Ποια η διαφορά;
Ablaoublas_542 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, mary είπε Σαν αντικολλητικο saute pan μου φαίνεται. Ποια η διαφορά; Οτι δεν ειναι αντικολλητικο και θελει αγαπη και προδερμ για να μην σκουριαζει😂Βεβαια κραταει καλυτερη ζεστη απο τα αντικολλητικα και τα ανοξειδωτα και κανει καλυτερη κρουστα. Και μπαινει και φουρνο μετα το σωταρισμα για εσωτερικο ψησιμο. Και κραταει και για παντα. Εχει και καλα και κακα 1
Iris_89 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, Ablaoublas_542 είπε Οτι δεν ειναι αντικολλητικο και θελει αγαπη και προδερμ για να μην σκουριαζει😂Βεβαια κραταει καλυτερη ζεστη απο τα αντικολλητικα και τα ανοξειδωτα και κανει καλυτερη κρουστα. Και μπαινει και φουρνο μετα το σωταρισμα για εσωτερικο ψησιμο. Και κραταει και για παντα. Εχει και καλα και κακα Απλα θελει σχετικα τακτικο "seasoning", ή οποτε το χρησιμοποιεις για να ειναι non stick. Κ λιγη προσοχη στο πλυσιμο 1
mastoras007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα. Θα ηθελα κάποιος που να ειναι γνώστης να μου δωσει μια συνταγη για το πώς θα φτιάξω αυτην την κρέμα που εχει πάνω το προφιτερόλ αλλά με σοκολάτα γάλακτος. Οχι αυτο που εχει μέσα το ''σου'' της 2 κρέμες που ειναι απο πάνω ασπρη και μάυρη!(η μαυρη με γευση σοκολάτα γάλακτος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα