Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στους 100-120 για 6-7 ώρες! Καλό κουράγιο! :P

Με χοιρινό μπουτάκι κάπου στα 5 κιλά, παίρνεις το παρακάτω αποτέλεσμα:

μπλιαχ :P

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτα τα ειχα γραψει περσυ τετοιο καιρο:

Μη με παρεξηγείς...

Είμαι και κάποιας ηλικίας και έχω και αλτσχάιμερ εκτός όλων των άλλων που λέει και ο φίλτατος paredwse.

Δημοσ.

Μα στην ελλαδα βγαινει αυτη που λεω!

Για φρεσκια ελληνικη γαριδα σε τετοια τιμη που λες δεν νομιζω να ειδα στην βαρβακειο. Ισως ειναι λογω αθηνεζων?

Ναι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Αμβρακικό.

Τις έχουν βέβαια διαλύσει λόγο υπεραλίευσης αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τις υπόλοιπες.

Στην τοπική αγορά έχουν από 30 ευρώ και πάνω οι μεγάλες.

Δημοσ.

Ολες εξω πανε?

Συνήθως πάνε χέρι με χέρι σε γνωστούς, και έχω δεί να στέλνουν και Αθήνα σε κάπια μαγαζιά χωρίς να ξέρω που.

Όταν θέλω για μένα παραγγέλνω σε γνωστό μου ψαρά.

Σε πάγκους σπάνια βλέπεις.

Δημοσ.

X5cY0.jpg

Διαιτα!

Μους φυστικοβουτυρο με μους σοκολατας 85%. Περιπου 3 γραμμαρια υδατανθρακες.

• Like 1
Δημοσ.

Ανακατευεις κρεμα γαλακτος με φυστικοβουτυρο (αν κανεις κετωγενικη διαιτα κοιτας να μην εχει ζαχαρη μεσα) και με πικρη λιωμενη σοκολατα, στεβια/γλυκαντικη ουσια + vanilla extract και ελαχιστο αλατι.

Φτιαχνεις μια σαντιγι (εγω την εφτιαξα με ΝΟ2, αλλα και στο μιξερ ειναι μια χαρα) και μετα ανακατευεις την σαντυγη με το μιγμα κρεμας που εφτιαξες πριν με προσοχη ωστε να μην χαλασεις τον αερα. Το βαζεις καταψυξη/ψυγειο για καμια ωρα και ειναι ετοιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Τουφ, ο τρόπος καθαρίσματος καστάνων που είπες ΓΑΜΗΣΕ ΣΙΔΕΡΑ. Γάμησε κάστανα για την ακρίβεια. Νιώθω λίγο μαλάκας βέβαια όταν σκέφτομαι πώς καθάρισα 2 κιλά κάστανα τις προάλλες...

Δημοσ.

Ανακατευεις κρεμα γαλακτος με φυστικοβουτυρο (αν κανεις κετωγενικη διαιτα κοιτας να μην εχει ζαχαρη μεσα) και με πικρη λιωμενη σοκολατα, στεβια/γλυκαντικη ουσια + vanilla extract και ελαχιστο αλατι.

Φτιαχνεις μια σαντιγι (εγω την εφτιαξα με ΝΟ2, αλλα και στο μιξερ ειναι μια χαρα) και μετα ανακατευεις την σαντυγη με το μιγμα κρεμας που εφτιαξες πριν με προσοχη ωστε να μην χαλασεις τον αερα. Το βαζεις καταψυξη/ψυγειο για καμια ωρα και ειναι ετοιμο.

απ ολα αυτα δεν εχω την στεβια γμτ! ξεκινησα κι εγω να κοψω οσο μπορω τους υδατανδρακες. ερωτηση, αν εχω μια συνταγη που θελει ζαχαρη με βαση ποια αναλογια μπορω να αντικαταστησω την ζαχαρη με στεβια;

Δημοσ.

Υπαρχουν ενα σωρο "στεβιες" εκει εξω και δεν ειναι ευκολο να σου πω. Mερικα γλυκαντικα εχουν και θερμιδες/υδατανθρακες.

Αυτη που πηρα ειναι stevia + erythritol και ειναι 0 σε ολα διατροφικα. Σε αυτο το γλυκο με πικρη σοκολατα εβαλα 1 κουταλια της σουπας παντως.

Δημοσ.

Βρε παιδιά θέλω να φτιάξω αυτό το rack of lamb

french_rack_of_lamb.jpg

Λέω στο χασάπη ότι θέλω καρέ αρνιού και μου δώσε παϊδακια δηλαδή το παρακάτω

post-3-1237967411.jpg

Τι ακριβώς είναι το rack of lamb ;

edit:

Μάλλον την επόμενη φορά που θα πάω στο χασάπη θα φέρω και το λαπτοπ να του δείξω αυτό :

http://www.youtube.com/watch?v=MDrsx04dgrs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...