Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 1 minute ago, skiabox said: Τελικά την παρμεζάνα να την βάλω στη σαλάτα ψημένη ή άψητη; Σε εστιατόρια την έχω δει μόνο άψητη για αυτό ρωτάω! Όπως και να τη βάλεις ...θα τη φάτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, billdanos είπε Πάντως ΔΕΝ είναι ...sex toy! 😛 Με αυτό μαγειρεύεις τις τροφές μέσα σε νερό αφού τα κλείσεις σε σακουλάκια τροφίμων με zip. Κρατάει τη θερμοκρασία σταθερή κυκλοφορώντας συνεχώς το νερό μέσα στο σκεύος και μαγειρεύει σε χαμηλές θερμοκρασίες από μία εως και ...48 ώρες αναλογα το κρέας κλπ. Το πρώτο πείραμα χθες με σολωμό ήταν απόλυτα πετυχημένο (για 45 λεπτά στους 52 βαθμούς). Αφού το βγάλεις από το σακουλάκι, το σκουπίζεις και το περνάς από ένα τηγάνι για 1 λεπτό για να πάρει χρώμα κλπ. Μαγειρεύεις με αυτό μέσα σε οποιοδήποτε σκεύος που προφανώς δεν χρειάζεται να είναι πάνω στο μάτι, ακόμη και σε πλαστικά δοχεία (που να αντέχουν θερμοκρασίες μέχρι 80-85 βαθμούς που είναι και η μεγιστη θερμοκρασία που πιάνει). Το κόστος ξεκινάει από 100 ευρώ περίπου. Δοκίμασε φιλέτο κοτόπουλο μέσα στο σακουλάκι βάλε κάρυ, πιπέρι, λίγο αλάτι, κάποιο μυρωδικο που να σου αρέσει μόλις το βγάλεις πέρασμα στο τηγάνι με βούτυρο κλαριφιε ή μη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 19 minutes ago, AristidisZ said: Έχεις να προτείνεις κανένα ; https://www.skroutz.gr/c/1563/CHronometra-THermometra.html?keyphrase=κρεατος&o=θερμομετρο+κρεατος Όχι συγκεκριμένο δυστυχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, ThReSh είπε https://www.skroutz.gr/c/1563/CHronometra-THermometra.html?keyphrase=κρεατος&o=θερμομετρο+κρεατος Όχι συγκεκριμένο δυστυχώς Είδα ότι ξεκινάνε από 10ρικο και πάνε στον Θεό, για αυτό ρώτησα Προφανώς χρειάζεται μια Α ακρίβεια, αλλά μη δώσουμε και 2 μεροκάματα για αξεσουάρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 36 minutes ago, ThReSh said: https://www.skroutz.gr/c/1563/CHronometra-THermometra.html?keyphrase=κρεατος&o=θερμομετρο+κρεατος Όχι συγκεκριμένο δυστυχώς Πήρα ένα με 30 ευρώ και μου έμεινε στο χέρι από τους υδρατμούς του φαγητού στην κατσαρόλα. Νομίζω πως τα πιο καλά είναι αυτά που έχεις ξεχωριστά την οθόνη και ο αισθητήρας επικοινωνεί με καλώδιο ανθεκτικό στις θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 1 minute ago, billdanos said: Πήρα ένα με 30 ευρώ και μου έμεινε στο χέρι από τους υδρατμούς του φαγητού στην κατσαρόλα. Νομίζω πως τα πιο καλά είναι αυτά που έχεις ξεχωριστά την οθόνη και ο αισθητήρας επικοινωνεί με καλώδιο ανθεκτικό στις θερμοκρασίες. Ή αναλογικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 3 hours ago, ThReSh said: Ή αναλογικό... Για ψήσιμο ακριβειας δεν είναι πολύ καλά τα αναλογικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μεγάλε μοντεράτορα billdanos έγραψες πάλι. Δοκίμασα τη συνταγή που είπες με την παρμεζάνα στο φούρνο και μετά τσιπς. Από κάτω είχανε την κλασική σαλάτα μαρούλι με την ωραία βινεγκρέτ που περιγράφω πιο πάνω! Απλά μετά το κρύωμα θέλουν να μπουν σε χαρτί κουζίνας τα τσιπς να φύγει λίγο το λάδι που βγάζουν. Για φωτογραφία ήταν το πιάτο! Καλά ποιος είσαι; Ο Σωτήρης Κοντιζάς; ΛΟΟΟΛ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 50 minutes ago, skiabox said: Μεγάλε μοντεράτορα billdanos έγραψες πάλι. Δοκίμασα τη συνταγή που είπες με την παρμεζάνα στο φούρνο και μετά τσιπς. Από κάτω είχανε την κλασική σαλάτα μαρούλι με την ωραία βινεγκρέτ που περιγράφω πιο πάνω! Απλά μετά το κρύωμα θέλουν να μπουν σε χαρτί κουζίνας τα τσιπς να φύγει λίγο το λάδι που βγάζουν. Για φωτογραφία ήταν το πιάτο! Καλά ποιος είσαι; Ο Σωτήρης Κοντιζάς; ΛΟΟΟΛ Είδες; Τίποτα δεν είναι δύσκολο! Το ποσο λίπος θα βγάλει εξαρτάται και από την παρμεζάνα που θα έχεις. Όσο πιο σκληρή ή μακράς ωρίμανσης τόσο λιγότερο θα βγάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Πάντως τα τσιπς παρμεζάνας δεν μπορώ να μπω ότι έδωσαν και πολλά στο πιάτο. Δηλαδή μπροστά στην βινεγκρέτ που έχει μέσα και το βαλσάμικο ήταν ψιλοουδέτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios32 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δοκίμασε με Grana Padano ή Πεκορίνο (έχει και Ελληνικό Αμφιλοχίας πολύ ωραίο) Ιταλικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, marios32 είπε Δοκίμασε με Grana Padano ή Πεκορίνο (έχει και Ελληνικό Αμφιλοχίας πολύ ωραίο) Ιταλικό. Σε σουπερ μάρκετ πήγα και το πήρα. Το κεφάλι τυρί έμοιαζε με όλα τα άλλα. Το Padano νομίζω είναι σε μπλε συσκευασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios32 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν έχεις Βασιλόπουλο/Σκλαβενίτη κοντά (Δεν ειμαι 100% για Σκλαβενίτη), έχουν και σου κόβουν από το τμήμα αλλαντικών/τυριών όσο θες από τις μεγάλες ροδέλες τυριών ή μπορεί και να έχουν και έτοιμα πιο μικρά κομμένα κομμάτια. Πάντως ναι τα βρίσκεις και συσκευασμένα εννοείται και έχουνε μάλιστα και σήμανση αναγνώρισης σαν τα ΠΟΠ (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) που έχουμε εμείς. *ΥΓ Δοκίμασε με πικάντικα τυριά/κεφαλοτύρια. Μου αρέσουν αρκετά: Καραλή και Δωδώνη αλλά, οκ είναι προτιμήσεις αυτές. Πάνε σε σούπερ και δοκίμασε πράμα! Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από marios32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δεν μου αρέσουν τα πικάντικα / καυτερά καθόλου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 20 ώρες πριν, AristidisZ είπε @Highlander και λοιπούς καλοφαγάδες: Πήρα ρε παιδιά μια ψησταριά γκαζιού, και σκέφτομαι αύριο να κάνω μια μάζωξη με 3-4 φίλους να την εγκαινιάσουμε (επισήμως, ανεπίσημα έψησα μια φορά κάτι σουβλάκια και την 2η μπριζόλες - γουρούνι) Για πείτε καμιά ιδέα τι να πάρω να τους φτιάξω, λαμβάνοντας υπόψη ότι είμαι πολύ νέος στο σπορ (έχω ψήσει 2 φορές στη ζωή μου σε γκάζι και 4-5 σε κάρβουνα) Μπορείς να πάρεις φιλέτα κοτόπουλο και να τα κόψεις λεπτές φέτες (σκαλοπινια) από ένα στήθος βγάζει 7-8 κομμάτια και είναι ασφαλές στο ψήσιμο γιατί το πάχος θα είναι περίπου 2-3 εκατοστά. Μπριζόλες πάλι μπορείς να κάνεις αν δεις ότι είναι χοντροκομμένες τις πατάς με το χέρι ώστε να ανοίξουν λίγο (επίσης μαριναρε με λίγο ελαιόλαδο, κάρυ, πιπέρι, λίγο γλυκιά πάπρικα αν τις αφήσεις στο ψυγείο κιόλας για 1 νύχτα θα βγουν ακόμα ποιο γευστικές ) αλάτι στο ψήσιμο (το ίδιο μπορείς να κάνεις και στις πανσετες) Λουκάνικα είναι το ποιο εύκολο κιόλας απλά να τα χαράξεις από τις 2 πλευρές, μπιφτέκια (τι μίγμα να είναι ελαφρός σφιχτό ώστε να μην απλωθεί) λαδομενη σχάρα με χαρτί όχι πάρα πολύ μόλις ψηθεί από την μια πλευρά θα γυρίσει εύκολα χωρίς να κολλήσει αυτό ισχύει σε όλα τα κρέατα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα