skiabox Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, Highlander είπε Παρμεζάνα συνήθως, ή κάποιο σκληρό τυρί. Αυτές οι πλακιτσες παρμεζάνας φτιάχνονται εύκολα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, skiabox είπε Σωστό τηγάνισμα γαύρου μια φορά έχω δει στη ζωή μου σε λέσχη του στρατού. Είχε ανοίξει το πάνω μέρος και το είχε τηγανίσει μπρούμυτα! Δεν το είχε ανοίξει.Αυτό λέγεται φιλετάρισμα. Ανοίγεις όπως είναι ωμός το γαύρο στη μέση και του βγάζεις το κοκαλάκι (ραχοκοκοκαλιά) Μετά όπως και να τον μαγειρέψεις είναι τέλειος αλλά είναι μεγάλη βαβούρα το φιλετάρισμα. Με ζαλίζουν τα παιδιά και η γυναίκα και τους το κάνω καμιά φορά.Σήμερα πήρα 1,5 κιλό γιατί τον βρήκα 3 ευρώ το κιλό + 500 γραμμάρια δώρα και μάλλον θα τον κάνω το απόγευμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, skiabox είπε Αυτές οι πλακιτσες παρμεζάνας φτιάχνονται εύκολα; Αν εννοείς αυτό: Διαφορετικά αν εννοείς ωμή την παρμεζάνα, απλά θες ένα εργαλείο που ξύνεις φλοίδες από ολόκληρο κομμάτι παρμεζάνας. Ένα παρόμοιο έχω εγώ: https://www.snatch.gr/product/2942398/kofths-turiou-leifheit-proline-03129/?ref=bestprice.gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Το μαντολίνο κάνει φίλε μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios32 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Και με ένα κοφτερό μαχαίρι μπορείς να το κάνεις, προσεκτικά εννοείται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, marios32 είπε Και με ένα κοφτερό μαχαίρι μπορείς να το κάνεις, προσεκτικά εννοείται.. Νομίζω ότι με το μαντολίνο θα γίνει πιο σωστή δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Επειδή η παρμεζάνα είναι σκληρό υλικό, το μαντολίνο θέλει προσοχή μην κόψεις κομμάτι από το χέρι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 αν έχεις εργαλείο για ξεφλούδισμα θα είναι ευκολότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Βρες τον Κορέλι, είναι μετρ του είδους. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 @Highlander και λοιπούς καλοφαγάδες: Πήρα ρε παιδιά μια ψησταριά γκαζιού, και σκέφτομαι αύριο να κάνω μια μάζωξη με 3-4 φίλους να την εγκαινιάσουμε (επισήμως, ανεπίσημα έψησα μια φορά κάτι σουβλάκια και την 2η μπριζόλες - γουρούνι) Για πείτε καμιά ιδέα τι να πάρω να τους φτιάξω, λαμβάνοντας υπόψη ότι είμαι πολύ νέος στο σπορ (έχω ψήσει 2 φορές στη ζωή μου σε γκάζι και 4-5 σε κάρβουνα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nogoso Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε @Highlander και λοιπούς καλοφαγάδες: Πήρα ρε παιδιά μια ψησταριά γκαζιού, και σκέφτομαι αύριο να κάνω μια μάζωξη με 3-4 φίλους να την εγκαινιάσουμε (επισήμως, ανεπίσημα έψησα μια φορά κάτι σουβλάκια και την 2η μπριζόλες - γουρούνι) Για πείτε καμιά ιδέα τι να πάρω να τους φτιάξω, λαμβάνοντας υπόψη ότι είμαι πολύ νέος στο σπορ (έχω ψήσει 2 φορές στη ζωή μου σε γκάζι και 4-5 σε κάρβουνα) Αν είσαι πολύ νέος στο ψήσιμο η γνώμη μου είναι να αποφύγεις σουβλάκια(βαρετά στο ψήσιμο επειδή έχουν 4 πλευρές) και σίγουρα τους κιμάδες για να μη σου κολλήσουν και ξενερώσεις. Πανσέτες είναι σταθερή αξία και δεν γίνεται να μην τις πετύχεις. Αν θες σε μπριζόλα χοιρινή πας σε λαιμού και αφού είναι φίλοι σου πάρε και μια μοσχαρίσια για να μπεις στο κλίμα. Να δεις δηλαδή πως ψήνει η ψησταριά σου ε και αν δεν την πετύχεις δεν χάθηκε ο κόσμος. Αν θες σε λουκάνικο απλά μην τα τρυπήσεις ή κόψεις στη μέση γιατί θα γίνει χαμός απο φωτιά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 On 01/04/2019 at 14:13, skiabox said: Αυτές οι πλακιτσες παρμεζάνας φτιάχνονται εύκολα; Τρίβεις παρμεζάνα στον ψιλό τρίφτη, την απλώνεις σε ταψάκι με λαδόκολλα (ή προσεκτικά σε αντικολλητικό τηγάνι) και μόλις λιώσει και παει να πάρει χρώμα τη βγάζεις και την αφήνεις να σταθεροποιηθεί. Στο στάδιο που θα είναι ακόμη ζεστή και εύκαμπτη μπορείς να της δώσεις ο,τι σχήμα θέλεις. Αν θες ας πούμε να φτιάξεις μια "φωλιά" από παρμεζάνα για να βάλεις μέσα σαλάτα, την αναποδογυρίζεις ζεστή πάνω από ένα μπωλ ή πιάτο που έχεις στήσει ανάποδα, περιμένεις να κρυώσει και ξεφορμάρεις! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, AristidisZ είπε @Highlander και λοιπούς καλοφαγάδες: Πήρα ρε παιδιά μια ψησταριά γκαζιού, και σκέφτομαι αύριο να κάνω μια μάζωξη με 3-4 φίλους να την εγκαινιάσουμε (επισήμως, ανεπίσημα έψησα μια φορά κάτι σουβλάκια και την 2η μπριζόλες - γουρούνι) Για πείτε καμιά ιδέα τι να πάρω να τους φτιάξω, λαμβάνοντας υπόψη ότι είμαι πολύ νέος στο σπορ (έχω ψήσει 2 φορές στη ζωή μου σε γκάζι και 4-5 σε κάρβουνα) Πανσετες λουκάνικα μπριζόλες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Στη πεπατημένη ε ; Έτσι το είχα σκεφτεί και εγώ @nogoso καλή η ιδέα για το μοσχάρι, θα πάρω μια να τη δοκιμάσω Γενικά μοσχαρίσια μπριζόλα σπίτι έχω να φάω καμιά 15αριά χρόνια, καιρός να ξαναμπεί στο μενού μου φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, AristidisZ said: Στη πεπατημένη ε ; Έτσι το είχα σκεφτεί και εγώ @nogoso καλή η ιδέα για το μοσχάρι, θα πάρω μια να τη δοκιμάσω Γενικά μοσχαρίσια μπριζόλα σπίτι έχω να φάω καμιά 15αριά χρόνια, καιρός να ξαναμπεί στο μενού μου φαίνεται Κόντρα χωρίς κόκκαλο ftw! Αρκετά καλό VFM. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από ThReSh 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα