γροσερισοπ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 κάνεις κάτι λάθος μαν στο μαγείρεμα. πχ εγώ έχω ενα συχνο γευμα μετά απο γυμναστήριο. η μόνη προετοιμασία που κάνω ειναι εχω βρασει το μπασματι ρύζι για τέσσερις μέρες. μια κουταλία λάδι, λαχανο καροτο (απο τις ετοιμες συσκεασιες τις μισες) κρεμμύδι τσιγάρισμα. μετά πετάω μέσα το μπασμάτι σόγια σος και μια καυτερη σάλτσα παράληλα έχω μέσα κάτι φιλετα μπουτια κοτοπουλο που ψήνονται. τα βάζω και αυτέ μετα μεσα κομμένα και σε 15 λεπτα εχω ενα υγίεστατο "κινεζικο" τρόπο θέλει και δοκιμές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Απλά πρέπει να εξασκηθείς στο πώς θα μαγειρεύεις το κάθε φαγητό, για να μην έχεις αποτυχία, όπως είπε κι ο Stamer. Ασχολήσου με έτοιμες συνταγές που θα βρίσκεις στο διαδίκτυο, όπου έχει αναλυτικά και τη διαδικασία. Μετά θα μάθεις και θα ξέρεις με το μάτι πότε κοντεύει να γίνει, ας πούμε. Για παράδειγμα, το πιλάφι σου θέλει και το κατάλληλο ρύζι για να γίνει σπυρωτό. Δεν είναι τίποτα. Λίγη προσοχή και τριβή, και θα 'σαι άριστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 7 minutes ago, γροσερισοπ said: κάνεις κάτι λάθος μαν στο μαγείρεμα. πχ εγώ έχω ενα συχνο γευμα μετά απο γυμναστήριο. η μόνη προετοιμασία που κάνω ειναι εχω βρασει το μπασματι ρύζι για τέσσερις μέρες. μια κουταλία λάδι, λαχανο καροτο (απο τις ετοιμες συσκεασιες τις μισες) κρεμμύδι τσιγάρισμα. μετά πετάω μέσα το μπασμάτι σόγια σος και μια καυτερη σάλτσα παράληλα έχω μέσα κάτι φιλετα μπουτια κοτοπουλο που ψήνονται. τα βάζω και αυτέ μετα μεσα κομμένα και σε 15 λεπτα εχω ενα υγίεστατο "κινεζικο" τρόπο θέλει και δοκιμές. Να ξέρεις μόνο πως το βρασμένο ρύζι είναι αρκετά επικίνδυνο για να το συντηρείς τόσες ημέρες στο ψυγείο κλπ. Αναπτύσσονται διάφορα βακτηρίδια στο μαγειρεμένο ρύζι και θέλει μεγάλη προσοχή... Αν δεν το καταναλώσεις άμεσα, πρέπει να μπει γρήγορα στο ψυγείο (το πολύ μετά από καμια ώρα απο το βράσιμο) και να καταναλωθεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Οκ, δεν θα πεθάνεις βέβαια αλλά δε νομίζω να θέλει κανείς μια ...διάρροια ή έναν εμετό στα ξαφνικά! 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 3 minutes ago, billdanos said: Να ξέρεις μόνο πως το βρασμένο ρύζι είναι αρκετά επικίνδυνο για να το συντηρείς τόσες ημέρες στο ψυγείο κλπ. Αναπτύσσονται διάφορα βακτηρίδια στο μαγειρεμένο ρύζι και θέλει μεγάλη προσοχή... Αν δεν το καταναλώσεις άμεσα, πρέπει να μπει γρήγορα στο ψυγείο (το πολύ μετά από καμια ώρα απο το βράσιμο) και να καταναλωθεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Οκ, δεν θα πεθάνεις βέβαια αλλά δε νομίζω να θέλει κανείς μια ...διάρροια ή έναν εμετό στα ξαφνικά! 😛 4 μέρα εισαι οκ φιλε. εγώ μην πάρω κανεναν στον λαιμό του. κανα 2 χρονια τρέφομαι ετσι. ποτέ δεν είχα το παραμικρό προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 4 minutes ago, γροσερισοπ said: 4 μέρα εισαι οκ φιλε. εγώ μην πάρω κανεναν στον λαιμό του. κανα 2 χρονια τρέφομαι ετσι. ποτέ δεν είχα το παραμικρό προβλημα. Δεν είναι κανόνας πως θα πάθεις κάτι απαραίτητα. Αν υπάρχει το βακτήριο στο ρύζι πριν το μαγείρεμα, επιβιώνει και μετά και όσο το αφήνεις τόσο πολλαπλασιάζεται. "το ρύζι, πριν μαγειρευτεί, μπορεί να περιέχει σπόρια του Bacillus cereus, ένα βακτήριο που μπορεί να προκαλέσει τροφική δηλητηρίαση. Μετά το μαγείρεμα, μερικά από τα σπόρια αυτά μπορεί να επιβιώσουν. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, εάν αφεθεί αρκετή ώρα σε θερμοκρασία δωματίου, αυτά να αναπτυχθούν σε βακτήρια, τα οποία θα αρχίσουν να πολλαπλασιάζονται, παράγοντας τοξίνες. Όσο περισσότερο αφήνετε το μαγειρεμένο ρύζι σε θερμοκρασία δωματίου, τόσο πιο πιθανό είναι τα βακτήρια και οι τοξίνες να το κάνουν ακατάλληλο προς κατανάλωση. Στην περίπτωση που καταναλωθεί, τα συμπτώματα της τροφικής δηλητηρίασης, όπως εμετός και διάρροια, θα αρχίσουν να εκδηλώνονται 1 έως και 5 ώρες αργότερα, με διάρκεια όχι μεγαλύτερη από 24 ώρες." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 10 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε 4 μέρα εισαι οκ φιλε. εγώ μην πάρω κανεναν στον λαιμό του. κανα 2 χρονια τρέφομαι ετσι. ποτέ δεν είχα το παραμικρό προβλημα. Είδα το θέμα , είπα να πω τη γνώμη μου , πρώτον διάβασε εδώ https://www.nutritheories.gr/peri-diatrofis/kastano-vs-aspro-rizi κι εγώ μετά τη δυνατή προπόνηση έτρωγα 2 ποτήρια ρύζι επιτόπου ( επί 1 χρόνο περίπου ) , ναι αντέχει ο οργανισμός , πρόσεχε να παίρνεις όμως αρκετή βιταμίνη C , εννοείται από φρούτα ή από λαχανικά που θωρακίζει τον οργανισμό από κρυώματα κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 13/7/2018 στις 10:22 ΜΜ, papoys1 είπε Μόλις κατέβω Αθήνα θα πάρω 5-6 φέτες παστουρμά από το ΜΙΡΑΝ γιατί έχεις εξάψει τη φαντασία μου. ΟΧΙ ρε @papoys1 ΟΧΙ λιγο πιο διπλα στο μικρο το μαγαζακι του ΑΡΑΠΙΑΝ για να φχαριστηθεις παστουρμα αγνο χωρις ινες κλπ o MIRAN το εκανε βιοβηχανια πια ..... ΘΑ με θυμηθεις λεμε , δοκιμασε τα τυρια ωρίμανσης τα απιθανα μικρα λουκανικακια και το παστραμι ... Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από villasg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 ξέρετε που θα βρω αθήνα καυτερές πιπεριές αλλά απο εξωτερικό; (όχι μόνο χαλαπένιος ψάχνω μπολικες ποικιλίες.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε καυτερές πιπεριές Στα ασιατικα μαγαζι στους αμπελοκηπους πχ salamat ,newasianmarket αλλα και αλλα ανωνυμα που υπαρχουν τριγυρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Βοηθεια παιδια, ειχα βαλει κρεμα γαλακτος στην καταψυξη,τωρα την εβαλα στα μικροκυματα να ξεπαγωσει γιατι εγινε πετρα. Αν την ξαναβαλω στο ψυγειο θα γινει νορμαλ οπως πριν? Γιατι πρεπει να ειναι κρυα για να κανω σαντιγί που θελω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisvele Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 ..έπρεπε να την αφήσεις στην συντήρηση για να ξεπαγωσει ομοιόμορφα και όχι με την βία. Τώρα καλύτερα πάρε μια αλλη και αυτήν αστην για ..μακαρόνια (-; ) Στις 23/7/2018 στις 3:57 ΜΜ, γροσερισοπ είπε ξέρετε που θα βρω αθήνα καυτερές πιπεριές αλλά απο εξωτερικό; (όχι μόνο χαλαπένιος ψάχνω μπολικες ποικιλίες.) Στην Σοφοκλέους.. Απο κει θα πάρεις με το τσουβαλι ..hot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 3 hours ago, DYEL said: Βοηθεια παιδια, ειχα βαλει κρεμα γαλακτος στην καταψυξη,τωρα την εβαλα στα μικροκυματα να ξεπαγωσει γιατι εγινε πετρα. Αν την ξαναβαλω στο ψυγειο θα γινει νορμαλ οπως πριν? Γιατι πρεπει να ειναι κρυα για να κανω σαντιγί που θελω. Την πετάς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 στις συνταγές με λαδόκολλα που αναφέρει σπάγγο μαγειρικής, αν βάλω τον κλασικό σπαγγο, υπάρχει περίπτωση να λαμπαδιασει;;!?;! αν ναι, πού βρισκω αυτον τον σπαγγο μαγειρικής πέρα απο cook hipsteroshops με τιμές ακατάλληλες για σπαγγους; ο πρώτος που θα απαντήσει εγκυρα και υπεύθυνα, κερδίζει μια μερίδα απο το αυριανό κλέφτικο. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Έχει δοκιμάσει κάποιος τσιγαριστά μακαρόνια με σκόρδο? Έκανα χτες, έβαλα σε ένα τηγάνι λάδι και τα τσιγάρισα ωμά μέχρι να αλλάξουν χρώμα με 2 σκελίδες σκόρδο, μετά τα έβρασα αλλά μου βγήκαν ελαφριά, θα τα ήθελα με πιο έντονη γεύση, επίσης αναρωτιέμαι αν θα ταίριαζε τσιγαριστή κόκκινη πιπέρια και κρεμμύδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, le vent nous porterAAAA είπε στις συνταγές με λαδόκολλα που αναφέρει σπάγγο μαγειρικής, αν βάλω τον κλασικό σπαγγο, υπάρχει περίπτωση να λαμπαδιασει;;!?;! αν ναι, πού βρισκω αυτον τον σπαγγο μαγειρικής πέρα απο cook hipsteroshops με τιμές ακατάλληλες για σπαγγους; ο πρώτος που θα απαντήσει εγκυρα και υπεύθυνα, κερδίζει μια μερίδα απο το αυριανό κλέφτικο. Ευχαριστώ. https://www.skroutz.gr/c/687/diafora-axesouar-mageirikhs.html?keyphrase=σπαγγος+μαγειρικης με μια απλή αναζήτηση στο σκρουτζ το πρώτο αποτέλεσμα 4 κομμάτια σιλικόνης που την ξαναχρησιμοποιείς μάλλον αρκετές φορές 7,50 Ε το δεύτερο αποτέλεσμα 60μ με 6,15Ε .Να σου στείλω πμ που μένω στην Ρωσία για αποστολή μερίδας ? Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από palasd 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα