freedubus Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Επειδή χαζεύω ώρα τις ασυναρτησίες που λέτε: πριν το βράσιμο τα χαρακώνεις λίγο από κάθε μεριά, ώστε να μαλακώσει και εσωτερικά η φλούδα και αυτή η χνουδωτή μαλακία κάτω από τη φλούδα που δεν βγαίνει με τίποτα. Βράζουν πιο γρήγορα, ξεφλουδίζουν πανεύκολα. Λεφτέρ άντε κουφαλίτσα τη γλίτωσες την παντόφλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 καμια σχεση. πρωτα δοκιμασε και μετα να εκφερεις γνωμη. Έτσι οπως είναι και να τα είχα δεν θα τα δοκίμαζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=pE1hV4dSBmc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Αχ τι κουραστικη αυτη η διαιτα... Baked cheese custard: http://imgur.com/a/w332x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Kαι αυτό έφαγες για φαγητό ξερωγώ?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 πρωινο στις 12 ηταν. Γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Α, νταξ, για δεκατιανό καλό είναι . Η συνταγη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 "I used 125ml cream, 2 eggs, 100 grams of cheese and bacon and some spring onions Turned the oven to 180c, kettle on to warm up water. In the meantime I buttered an ovenproof dish, warmed up the cream, and when it reached the boil I slowly whisked in the cheese (do not boil the cheese, as it might get stringy). I whisked 2 eggs, tempering them in the dish that was gonna hold the water double boiler (but in the oven). I had a very smooth mixture so I didn't need to pass it in order to remove any curdles of egg. Next time I will add some nutmeg and some mustard or some worcestershire sauce. Basically you could add anything that you would add to an omelette, but not raw. I had a deeper pan with the warm water inside the oven, and after putting the custard in it, I filled up a little bit more (you want to cover your dish 3/4 to the side.) Whole baking time was around 7 minutes, but it might vary for your oven. You want it set, but not very firmly" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zynif Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μπορείτε να μου προτείνετε συνταγή για ψαρόσουπα με βάση σκορπιό και αστράκι ; Προτείνετε τα βράσω τα παραπάνω σε κάποιο ζωμό ( ψαριού ή λαχανικών) ; Πως φτιάχνω έναν τέτοιο ζωμό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Συνταγή για Cookie dough με chocolate chips (ιδεατά στα ελληνικά γιατί δεν έχω κάνει upgrade την Ελληνίδα μάνα ακόμα ) ? Δεν το έχω δει πουθενά να το πουλάνε έτοιμο στα ελληνικά sm (μόνο ελληνικά προιόντα αγοράζουμε εμείς) και θέλω να κάνω το παρακάτω πείραμα http://www.youtube.com/watch?v=nX5Lq7Lgp38 PS. beef jerky ακόμα δεν βρήκα εε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Ερώτηση για γαρίδες: Πριν από 2-3 μήνες μου έφεραν κάποιες γαρίδες δώρο που αν δεν κάνω λάθος τις λένε γάμπαρες. Δεν ξέρω από ψαρικά, μην πυροβολείτε τον πιανιστα. Φρέσκες, απίθανο άρωμα και απιστευτη γεύση. Κάποιες από αυτές τις έβαλα για ελάχιστα λεπτά στο τηγάνι και έσβησα με ούζο. Το χρώμα της "σάλτσας" ήταν διαφανές και λευκό. Τον Αύγουστο, αγόρασα κατεψυγμενες και προσπάθησα να τις κάνω με τον ίδιο τρόπο. Η διαφορά ήταν μεγάλη στη γεύση (μπορώ να πω χαλια) αλλά και η σάλτσα είχε πάρει ένα πορτοκαλί χρώμα. Σήμερα μου έφεραν πάλι "γάμπαρες" δώρο οι οποίες μου είπαν ότι είναι σαν τις πρώτες. Όμως μου θύμισαν πολύ τις κατεψυγμένες, πορτοκαλί χρώμα στη σάλτσα και όχι το καλύτερο στη γεύση. Ξέρει καποιος να μου πει αν αυτό το πορτοκαλί χρώμα στη σάλτσα είναι φυσιολογικό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Η γάμπαρη αν δεν είναι φρέσκια ολόφρεσκια βγάζει ζουμιά. Μια μέρα στο ψυγείο ασπούμε φτάνει για να κάνει διαφορά. Τα ζουμιά είναι όντως πορτοκαλί προς καφετί. Δεν σημαίνει βέβαια ότι είναι μπαγιάτικη και δεν τρώγεται. Επίσης ζουμιά θα βγάλει αν την καταψύξεις (ακόμα και ολόφρεσκη, ζωντανή που λέει ο λόγος) και μετά την ξεπαγώσεις. Τώρα για τις κατεψυγμένες που αγόρασες, μπορεί να ήταν άλλη ράτσα (δεν ξέρω, χλωμό λίγο το βλέπω) ή μπορεί να ήταν ότι περίσσεψε από τον ψαρά μετά από 2 μέρες ή 3 ξερωγώ, και πριν χαλάσουν εντελώς τις πάγωσε και τις πούλησε κατεψυγμένες (πιθανότερο)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 For the record, η ελλαδα εχει πολυ πιο καλα ειδη γαριδας, αλλα δεν εχουν ευφανταστα ονοματα οπως "γαμπαρη". Η Penaeus kerathurus/γαμπαρη δεν ειναι καν κατι ξεχωριστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Ποιές, πότε και πως ; Πες και σε εμάς τους αδαείς να μαθαίνουμε. Ποιες είναι φανταστικές γαρίδες ; , πότε τις βρίσκουμε και πως να τις φτιάξουμε ; ΟΕΟ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Αν βάλω ζυγούρι στο φούρνο να το ψήσω (άβραστο, έτσι πως είναι ωμό το αλατοπιπερώσω και το πετάξω στο φούρνο) θα γίνει σκληρό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα