Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Βρεθηκα με κατι φρεσκοκομμενα πλευρωτους, εχετε να προτεινετε καμια καλη συνταγη αλλα σιγουρα οχι δυσκολη και χρονοβορα? Σκεφτηκα ριζοτο αλλα βαριεμαι  να ειμαι πανω απο την κατσαρολα συνεχεια :P

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε τα γεμιστά στον φούρνο σαν πιτσάκια, σάλτσα, μοτσαρέλα (η κάποιο άλλο τυρί), μπέικον και ότι άλλο σου αρέσει. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες συνταγές αλλά αυτή μου ήρθε τώρα στο μυαλό.

• Like 2
Δημοσ.
On 1/5/2018 at 6:11 AM, papoys1 said:

Κρέας να πάρεις καλίτερα από σπάλα και γενικά να αποφύγεις το πίσω μέρος και τα μπούτια.Στο πόσο λεπτό το θέλεις φυσικά από τον κρεοπώλη.

Από την άλλη γιατί δεν φτιάχνεις ένα ωραίο κοντοσούβλι με το ανάλογο κρέας ψήνοντάς το σε δυνατή φωτιά και  κόβοντάς το σιγά-σιγά και σε μικρά κομμάτια από την εξωτερική πλευρά;; 

Εγώ συνήθως έτσι το κάνω και στο τέλος μένει η σούβλα καθαρή.:P

Ναι μου περασε απο το μυαλο η σπαλα αλλα δεν ειμαι ακομα σιγουρος. Θα πρεπει να περασω μια βολτα να κανω μια μικρη ερευνα και απο το κρεοπωλειο.

Το σκεφτομουν για κοντοσουβλι/κοκορετσι κτλ, αλλα του εχει λειψει ο γυρος στα ξενα αρα κοιταω προς τα εκει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stormrain είπε

Βρεθηκα με κατι φρεσκοκομμενα πλευρωτους, εχετε να προτεινετε καμια καλη συνταγη αλλα σιγουρα οχι δυσκολη και χρονοβορα? Σκεφτηκα ριζοτο αλλα βαριεμαι  να ειμαι πανω απο την κατσαρολα συνεχεια :P

Γεμιστα ψηφίζω κι εγω!! Μπορεις να τα γεμισεις με κιμα τσενταρ ντομάτα και κρεμμυδι. Μουρλια!! 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πλευρωτους είναι βρε πως θα τα γεμίσει? :P

@stormrain Ψηφίζω ψητά σε σχάρα, τηγάνι ή φούρνο. Κάνε μείγμα με λάδι, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι (αν έχεις) και μπαλσαμικο (αν δεν έχεις και λεμόνι ταιριάζει), κάνε μασάζ με αυτό τα μανιτάρια και ψηστα μέχρι να πάρουν χρώμα στις άκρες. Και μια μπυριτσα παγωμένη και είμαστε κομπλέ! :)

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

E ας τα κάνει σάντουιτς! d015.gif  Το ένα πάνω στο άλλο και... βουαλά:P

Πλευρώτους πλακώτους d015.gif:P

Επεξ/σία από TriLoBiTe
  • Like 1
Δημοσ.

γεμιστά εννοώ να βάλει τα υλικά πάνω από τα μανιτάρια, ένταξη δεν έχουν καμιά μεγάλη "λακκούβα" αλλά και το φλατ κάνει την δουλειά του.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, billdanos είπε

Πλευρωτους είναι βρε πως θα τα γεμίσει? :P

@stormrain Ψηφίζω ψητά σε σχάρα, τηγάνι ή φούρνο. Κάνε μείγμα με λάδι, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι (αν έχεις) και μπαλσαμικο (αν δεν έχεις και λεμόνι ταιριάζει), κάνε μασάζ με αυτό τα μανιτάρια και ψηστα μέχρι να πάρουν χρώμα στις άκρες. Και μια μπυριτσα παγωμένη και είμαστε κομπλέ! :)

Ευχαριστω ολους, αλλα κερδισε η ιδεα του bill, φαινεται η πιο αμεσα υλοποιησιμη! 

Γρηγορη ερωτηση: Οταν λες μειγμα, εχεις να προτεινεις μια προχειρη δοσολογια? Εχω και θυμαρι και μπαλσαμικο :D

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, stormrain said:

Ευχαριστω ολους, αλλα κερδισε η ιδεα του bill, φαινεται η πιο αμεσα υλοποιησιμη! 

Γρηγορη ερωτηση: Οταν λες μειγμα, εχεις να προτεινεις μια προχειρη δοσολογια? Εχω και θυμαρι και μπαλσαμικο :D

Από τη στιγμή που απλά θα τρίψεις τα μανιτάρια με αυτό δεν παίζει ρόλο η δοσολογία. Ρίξε τα υλικά σε ένα βαθύ μπολ τόσο ώστε να φτάσει να πάει παντού σε όλα τα μανιτάρια όταν τα ρίξεις μέσα. Ας πούμε μισό ποτηράκι λάδι, 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο, 2 κουταλιές μπαλσαμικο και τα μπαχαρικά. Όσο περισσοτερο αφήσεις το μειγμα πριν βάλεις τα μανιτάρια, τόσο καλύτερα θα αρωματιστει από το σκόρδο. 

• Thanks 2
Δημοσ.

Εχω παθει πλάκα με τις ιδεες σας. Και ειστε αντρες!!  Παιδιά οσοι ειστε μάγειρες δηλωθειτε θα σας χρειαστω :lol:μια απεγνωσμενη ταπεινη μαγειρισσα. 

• Super Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, Dimi00 said:

Εχω παθει πλάκα με τις ιδεες σας. Και ειστε αντρες!!  Παιδιά οσοι ειστε μάγειρες δηλωθειτε θα σας χρειαστω :lol:μια απεγνωσμενη ταπεινη μαγειρισσα. 

Άμα μας θες σκλάβους στην κουζίνα, δεν ξέρουμε τίποτα. Ούτε καν βραστά αβγά! :P

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, billdanos είπε

Άμα μας θες σκλάβους στην κουζίνα, δεν ξέρουμε τίποτα. Ούτε καν βραστά αβγά! :P

Χαχαχαχαχαχα!! Οοοχι καλέ μου, ετσι μια δυό ιδέες για τις δύσκολες ώρες που δε ξερω τι να μαγειρέψω. Αντε να μου πειτε και κάτι ενα τσακ πιο γκουρμέ να μου πουν μπράβο να χαρω η καημένη :lol:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σας βρήκα δουλειά...

Είμαι άσχετος από μαγειρική και επειδή τώρα τελευταία έχω κάτι θεματάκια πρέπει να μάθω να μαγειρεύω μόνος μου.

Κάποιος διαθέσιμος για να μου κάνει μαθήματα?

• Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, jeanthira7 said:

Σας βρήκα δουλειά...

Είμαι άσχετος από μαγειρική και επειδή τώρα τελευταία έχω κάτι θεματάκια πρέπει να μάθω να μαγειρεύω μόνος μου.

Κάποιος διαθέσιμος για να μου κάνει μαθήματα?

Google Is Your Friend! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...