Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Πάνω που έλεγα να δοκιμάσω του Πετρετζίκη, αφού τα έχεις δοκιμάσει, θα πάω με τον Παρλιάρο. Βλέπω όμως ότι βάζει αρκετή ζάχαρη και πολύ λίγο μέλι, μάλλον θα μειώσω αρκετά τη ζάχαρη και θα βάλω περισσότερο μέλι, όταν τρως κάτι με κυρίαρχο συστατικό το μέλι, δε θες να έχει γεύση ζαχαρόνερου, όπως συνήθως όταν παίρνεις από ζαχαροπλαστεία... Όχι περίμενε! Ειδικά στο σιρόπι κανε ο,τι λέει ακριβώς γιατί αυτό θα επηρεάσει το πόσο θα απορροφήσουν. Μέλι βάλε όσο θες στο τέλος από πάνω μαζί με τα καρύδια κλπ. Και ακόμη πιο σημαντικό είναι να κρυώσει εντελώς το σιρόπι (στην ανάγκη βάλτο και στο ψυγείο) και να ρίξεις μέσα τα μελομακάρονα καυτά (να τσιτσιρισουν). Δεν χρειάζεται να τα αφήσεις μέσα ένα λεπτό που λέει, αρκουν και 30-40 sec. 2
anaximandros Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ξέρει κάποιος πως μπορώ να λιώσω την νουτέλα που μου έχει κάπως παγώσει; Είναι μέσα στο γυάλινο βαζάκι της και έχει κάπως παγώσει, δεν μπορώ να την απλώσω πάνω στο ψωμί. Εαν βάλω το βαζάκι σε προθερμασμένο φούρνο για να λιώσει, μπορεί να σπάσει; (Δεν έχω μικροκύματα)
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Πάνω στο καλοριφέρ. Ή μέσα σε κατσαρόλα με νερό. 1
l337 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ξέρει κάποιος πως μπορώ να λιώσω την νουτέλα που μου έχει κάπως παγώσει; Είναι μέσα στο γυάλινο βαζάκι της και έχει κάπως παγώσει, δεν μπορώ να την απλώσω πάνω στο ψωμί. Εαν βάλω το βαζάκι σε προθερμασμένο φούρνο για να λιώσει, μπορεί να σπάσει; (Δεν έχω μικροκύματα) Βάλε σε μία κατσαρόλα νερό και βάλε την στο μάτι της κουζίνας σε υψηλή (άλλα όχι την πιο υψηλή) θερμοκρασία. Ύστερα βάλε την nutella όρθια μες στην κατσαρόλα και ζέστανε το νερό μέχρι η nutella να έχει την επιθυμητή ρευστότητα. (με κλειστό καπάκι εννοείται, η nutella) (το νερό να καλύπτει το μισό -ή τα 2/3- του ύψους της nutella) 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ξέρει κάποιος πως μπορώ να λιώσω την νουτέλα που μου έχει κάπως παγώσει; Είναι μέσα στο γυάλινο βαζάκι της και έχει κάπως παγώσει, δεν μπορώ να την απλώσω πάνω στο ψωμί. Εαν βάλω το βαζάκι σε προθερμασμένο φούρνο για να λιώσει, μπορεί να σπάσει; (Δεν έχω μικροκύματα) Πετάς τη νουτελα και παίρνεις Μερέντα! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ξέρει κάποιος πως μπορώ να λιώσω την νουτέλα που μου έχει κάπως παγώσει; Είναι μέσα στο γυάλινο βαζάκι της και έχει κάπως παγώσει, δεν μπορώ να την απλώσω πάνω στο ψωμί. Εαν βάλω το βαζάκι σε προθερμασμένο φούρνο για να λιώσει, μπορεί να σπάσει; (Δεν έχω μικροκύματα) Βαλε το βαζακι μεσα σε ενα δοχειο με ζεστο νερο P.S. wait, nuttela? Κυπριος εισαι?
l337 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Πετάς τη νουτελα και παίρνεις Μερέντα! Γίνεσαι κακός, και η μερέντα παγώνει (προσωπικά μου αρέσει περισσότερο η μερέντα αλλά -δυστυχώς- μου φαίνεται πιο γλυκιά)
speedman_26 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Πετάς τη νουτελα και παίρνεις Μερέντα! ουτε καν νουτελα ειναι η καλυτερη με διαφορα 5
rudigarcia222 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 πηραμε μπολικα μελομακαρνα,αυτα τωρα πρπει να μπουν ψυγειο?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 πηραμε μπολικα μελομακαρνα,αυτα τωρα πρπει να μπουν ψυγειο? Νομίζω πως αρκεί να είναι καλά κλεισμένα κάπου και όχι ψυγείο. Επίσης υπάρχουν πολλές συνταγές για να τα αξιοποιήσεις αφού μπαγιατέψουν!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Επίσης υπάρχουν πολλές συνταγές για να τα αξιοποιήσεις αφού μπαγιατέψουν! Σχεδόν άχρηστες, δεν προλαβαίνουν να μπαγιατέψουν... 2
Menelaos83 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Έκανε που λέτε e-shop ο Πετρετζίκης και είπα να μπω να δω. Τα τηγάνια και τα γουδιά μου φαίνονται ή είναι σε πάρα πολύ καλές τιμές; https://akiseshop.com/el/taxonomies/tigania Οντως ειναι σε καλες τιμες και μιας και χρειαζομαι θα τσιμπησω το κατιτις μου και γω. πηραμε μπολικα μελομακαρνα,αυτα τωρα πρπει να μπουν ψυγειο? Μην τολμησεις και τα βαλεις θα κανεις εγκλημα.Οτι φατε τις γιορτες και μετα οταν μπαγιατεψουν υπαρχουν συνταγες πολλες για να τα χρησιμοποιησεις.
Getta Robo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Πετάς τη νουτελα και παίρνεις Μερέντα! Οπως ορθος εχει αναφερθει σε γειτονικο θεμα. και homemade κρεπες με Nutella γιατι δεν υπαρχει τιποτα αλλο εκτος απο αυτο .Κατι μερεντες και τετοια ειναι για την Αφρικη .
anaximandros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Βάλε σε μία κατσαρόλα νερό και βάλε την στο μάτι της κουζίνας σε υψηλή (άλλα όχι την πιο υψηλή) θερμοκρασία. Ύστερα βάλε την nutella όρθια μες στην κατσαρόλα και ζέστανε το νερό μέχρι η nutella να έχει την επιθυμητή ρευστότητα. (με κλειστό καπάκι εννοείται, η nutella) (το νερό να καλύπτει το μισό -ή τα 2/3- του ύψους της nutella) Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Έβαλα καυτό νερό από βραστήρα και μέσα σε 3 λεπτά έγινε ρευστή, ζεστή, μυρωδάτη και φαγώσιμη!
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Όταν λένε κάποιες συνταγές για σιγανό βράσιμο, σε τι θερμοκρασία θα πρέπει να έχω την εστία της κουζίνας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα