therock Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Συνειδητοποιησα πως ολοι μου τη ζωη χρησιμοποιω οτι μαχαιροπηρουνο βρω στη κουζινα. Θελω λοιπομ να αγορασω το πρωτο μου σετ απο κουζινομαχαιρα. Θελω να κοβω ψωμι, κρεας, λαχανικα, και το φαι που θα σερβιρω Τι εχετε να προτεινεται σε οικονομικο-ποιοτικο
therock Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Θα μεινω να κοβω με τα πλαστικα των παρτυ απο οτι φαινεται 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Ειχα παρει δωρο κατι Γιαπωνεζικα, ηταν πολυ ποιοτικα αλλα ηταν παλια και δεν θυμαμαι λεπτομεριες (ειδα οτι δεν σου απαντουσε κανεις και δεν θελω να μελαγχολησεις ψαχνωντας για μαχαιρι).
Liverpool89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Πως φτιαχνω μοσχαράκι κοκκινιστό; ποση ωρα πρεπει να το βρασω;
Toxo <3 lover Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δεν έχει στάνταρ ώρα, Λίβε, μέχρι να μαλακώσει και να δέσει η σάλτσα σου.
Lilith19 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Σοκολατάκια με τρούφα και γκοφρέτα! Υλικά •2 μεγάλα πακέτα γκοφρετες των 175 γραμμαρίων, το ένα με γέμιση πραλινας και το άλλο με γέμιση σοκολάτας. (θα βρείτε διάφορες στο σούπερ, δεν θυμάμαι ποια μαρκα πηρα για τα συγκεκριμένα αλλα δεν παίζει μεγάλο ρόλο, παρ'τε οποίες σας αρεσουν) •2 σοκολατες των 100 γραμμαρίων. Ισχύει το ίδιο όπως και για τις γκοφρετες, εγώ πήρα μια λευκή και μια γάλακτος. Καλό ειναι απλώς, να μην εχουν μεσα μπιρμπιλια γιατι θα βγει πολυ σφιχτό στη συνέχεια το μείγμα που θα φτιαχτεί. •Τρούφα της επιλογής σας! Παρασκευή Θρυμματίζετε το ενα πακέτο γκοφρετες σε ενα μπολ και σε μπεν μαρι λιώνετε τη μια από τις δυο σοκολάτες. Την ρίχνετε λιωμενη στο μπολ και ανακατεύετε. Φτιάχνετε μπαλακια, τα οποία στη συνέχεια τα κυλατε στην τρούφα. Επαναλαμβάνετε ακριβώς το ίδιο με το δεύτερο πακέτο γκοφρετες και σοκολάτα. Τα αφήνετε να κρυώσουν 10 λεπτά, έτοιμα! Όπως καταλάβατε, χωράνε πολλοί πειραματισμοί με διάφορες γεύσεις γκοφρετας σοκολάτας και τρούφας! Μονο οι ποσότητες πρέπει να ειναι σχετικά ακριβείς ώστε να μπορούν να πλαστουν εύκολα και να μην γινουν πολύ σκληρά ή πολύ μαλακά. Τα είχα φτιάξει για παιδάκια κάποια φορά και είχαν ενθουσιαστεί 5
παπι Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Πως φτιαχνω μοσχαράκι κοκκινιστό; ποση ωρα πρεπει να το βρασω; 1 ωρα. Και ετοιμο το λάστιχο. Κοιτα το μοσχαρι ειναι δύσκολο κρεας. Αν θες να δοκιμασεις τοτε πρεπει να του δωσεις χρονο. 1) το μοσχαρακι θα ειναι σε θερμοκρασία δωματίου. 2) θα το κοψεις σε κύβους 3) θα το στεγνώσεις με χαρτι Εφοσον εκανες ολα αυτα το αφήνεις στην άκρη. 4) κοβεις καρότο κρεμμύδι σελερι (battuto) 5) τσιγαριζεις το μοσχαρακι σε δυνατή φωτιά απο ολες τις πλευρές (ουσιαστικα φτιαχνεις κρουστά), αυτη η διαδικασία θελει προσοχή, λιγα λιγα τα κομμάτια για να πεσει η θερμοκρασί 6) εφόσον τελειώσεις με το κρεας και το εχεις βαλςι στη πάντα, ρίχνεις το battuto και ταιγαριζεις μεχρι να μαλακώσει 7) εφοσον μαλακωσεξ το battuto, ριχνεις και το κρεας και ανακατεύεις να παρει άρωμα για 2-3 λεπτα 8) το πνιγείς με κρασι και το αφήνεις να φυγει το μισο 9) εφοσον φυγει το μισο, βαζεις τις ντομάτες μπαχαρικα αλατι, ριχνεις την θερμοκρασία και αφηνεξς να δεσει, κανα 40λεπτο. Μπορείς να βαλεις και ζάχαρη για να σου βγει 100% μαλακό. Ξεχασα, βαζεις και νερο μαζι με ρις ντομάτες, φυσικά απο βραστιρα 1
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Εναλλακτικά το πετάς στην χύτρα και καθαρισες 2
Highlander Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Οσομπούκο μιλανέζε!!! Είναι στα άμεσα σχέδιά μου αυτή η συνταγή.
gsisr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Κάνε την συνταγή του λουκακου! Είναι στο τοπ 3 όσων έχω φτιάξει! Παίζει ρόλο και το κρέας βέβαια
speedman_26 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 αν η μπριζολα μοσχαρισια ειναι σκληρη τι κανουμε για να την μαλακωσουμε πριν την ψησουμε ;
γροσερισοπ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 την πετάμε απευθειας σκουπιδια και ψωνίζουμε απο άλλο χασάπη 1
speedman_26 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 την πετάμε απευθειας σκουπιδια και ψωνίζουμε απο άλλο χασάπη οχι γιατι το φρεσκο ειναι σκληρο παντα το θεμα ειναι τι κολπο κανουν στα μαγειρια και ειναι μαλακο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα