Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Εχουν σφιξει το πραγματα. Πιτακια μονο Χριστουγεννα και Πασχα (στη σουβλα).

Ωραία, θα ποστάρω soon τη συνταγή μου για μακαρονάδα με τρούφα, σκόρδο και στακοβούτυρο, για να με κρεμάσεις στο Σύνταγμα ώστε να συμπληρωθεί το παζλ!  :devil:

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν σου λεω τι επαθα με τρουφα σε μακαροναδα  πριν απο καιρο (more Sir? sure). Θα με περασεις για λαικο.

Για αυτο πιτακια καθε μερα.

• Super Moderators

Δεν σου λεω τι επαθα με τρουφα σε μακαροναδα  πριν απο καιρο (more Sir? sure). Θα με περασεις για λαικο.

Για αυτο πιτακια καθε μερα.

Η τρούφα δεν είναι για χόρταση! Όπως σε κόβω την τσάκισες και μετά σε πήγε ...καροτσάκι ε? :P

Δεν ηξερα οτι την χρεωνουν ετσι. Μιλαμε οταν ειδα τον λογαριασμο μου ηρθε να τσιριξω  :confused:  (ακομα μου ερχεται)

• Super Moderators

Δεν ηξερα οτι την χρεωνουν ετσι. Μιλαμε οταν ειδα τον λογαριασμο μου ηρθε να τσιριξω  :confused:  (ακομα μου ερχεται)

Ε ναι, γιατί αν ήταν και φρέσκια όπως φαντάζομαι αφού στην έκοβαν απο πάνω, οι τιμές πετάνε. Το μικρό παστεριωμένο μπαλάκι στο βαζάκι σε μέγεθος ελιάς που δεν έχει και σχεδόν καμία γεύση, κάνει περίπου 25-30 ευρώ. Οπότε κατάλαβες τι γίνεται με τη φρέσκια. :)

• Super Moderators

4 ατομα με ακριβο κρασι (και 180$ μονο τουφα). Δεν θελω να πω, ντρεπομαι (πραγματικα).

Καλά ήταν μη μιλάς! Που θα ξαναφάς τόση τρούφα μαζεμένη?  :devil: (άρα 400+ άνετα!) 

180$ Τρουφα! Ποσο μ@λ@κ@ς! Και επρεπε να κανω τον ψυχραιμο, οτι και καλα συμβαινουν αυτα στη ζωη μου.

• Super Moderators

180$ Τρουφα! Ποσο μ@λ@κ@ς! Και επρεπε να κανω τον ψυχραιμο, οτι και καλα συμβαινουν αυτα στη ζωη μου.

Anyway, για να γυρίσουμε ontopic, μπορείς να πειραματιστείς με την τρούφα και στο σπίτι σε διάφορες συνταγές με πολύ πιο φυσιολογικό κόστος. Οκ δεν θα είναι φρέσκια αλλά θα έχεις τουλάχιστον τη γεύση! :) 

Περιμενω να κλεισουν τα τραυματα πριν πειραματιστω (10 χρονια και ακομα ποναω). Περαν της πλακας, ειμαι απλος ανθρωπος (και) στο φαγητο. Μου φαινεται ως γευση καπως εξεζητημενη, δυσκολα θα εβρισκα την ισορροπια γευστικα. Τα απλα πραγματα μου αρεσουν. Μπορω και να τα φτιαχνω, οποτε ολα καλα. :rolleyes:

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Πετυχημένα από άποψη γεύσης, όχι τόσο όμως από υφή.

Μάλλον πρέπει να αλλάξω αλεύρι και να βάλω ελάχιστη μαγιά παραπάνω:

IMAG2531.jpg

IMAG2532.jpg

IMAG2534.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...