therock Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Εφτιαξα χθες μια μαριναρα για κοτοπουλο που ειδα σε ενα βιντεο αλλα αντι για τεκιλα που δεν ειχα εβαλα τζακ. Εντονη γευση αλλα ωραια, εβγαλε ομως μια λαδιλα.. Ακομα και οταν αφησα να κρυωσει το κομματι που δεν εφαγε το σκεπασε με χαρτοπετσετα και εβλεπες απο πανω ενα μαυρο-πρασινο υγρο στη χαρτοπετσετα σα βαλβολινη εμοιαζε
frozex Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Ξέρει κανείς καμιά συνταγή για πίτες; στυλ Αραβικές... Λεπτές τις θέλω σαν κρέπα ίσα ίσα να υπάρχει για να τυλίγει το μέσα
Speculoos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Πουλάνε και αποξηραμένα κρανμπερι χωρίς ζάχαρη σε μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα. Έχω την εντύπωση ότι εννοούν χωρίς την προσθήκη έξτρα ζάχαρης γιατί είναι φυσικό κατά την αποξήρανση η αρχική ποσότητα υδατανθράκων να αυξηθεί αφού έχει φύγει όλο το νερό από το κράνμπερι (φίγγι;;;; ) Πάντως η ελληνική απόδοση των διατροφικών στοιχείων πρέπει να μην είναι σωστή, προφανώς εννοεί ότι το κράνμπερι έχει 4% σάκχαρα και όχι ζάχαρη. Λογικά η ζάχαρη δεν πρέπει να υπερβαίνει το 0,5% και το υπόλοιπο να είναι κυρίως γλυκόζη και φρουκτόζη.
Getta Robo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Γιατί τέτοια διαφορά μεταξύ τους; Για να αποξηρανθούν χρειάζονται τόνοι ζάχαρης ή παίζει τπτ άλλο; Ειναι πολυ γρηγοροτερο/φθηνοτερο να τα αποξηρανουν/συντηρήσουν με την ζαχαρη και τον ηλιο, αντι πχ για αφιδατωση σε μηχανηματα. Και ναι τα περισσοτερα "αποξηραμενα" φρουτα του εμποριου, συνηθως εχουν απειρη ζαχαρη. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 To be continued... Πολύ καλό! Το πετάς και στο φούρνο όπως είναι!
archimidis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 ΜΕΓΙΕΣ!!! τιμούλα και site έχουμε? τι διάμετρο είναι? (η κουζίνα σου τι μάρκα είναι?)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 ΜΕΓΙΕΣ!!! τιμούλα και site έχουμε? τι διάμετρο είναι? (η κουζίνα σου τι μάρκα είναι?) Λογικά κάνα 60ευρω? Εντυπωσιακές οι οδηγίες πάντως για την πρώτη χρήση και τη συντήρηση μετά!
Highlander Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Πολύ καλό! Το πετάς και στο φούρνο όπως είναι! Το συγκεκριμένο είναι μεγάλο για το φούρνο. Περιμένω και το 260 (δεν έχει έρθει ακόμη) να δω πως είναι και πιθανόν να πάω και για το 220. ΜΕΓΙΕΣ!!! τιμούλα και site έχουμε? τι διάμετρο είναι? (η κουζίνα σου τι μάρκα είναι?) Ευχαριστώ https://www.amazon.fr/s/ref=nb_sb_noss?__mk_fr_FR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=matfer+poele+ronde+restaurant&rh=i%3Aaps%2Ck%3Amatfer+poele+ronde+restaurant Αυτό είναι 36cm και γενικά είναι μεγάλο και βαρύ. Αν θυμάμαι καλά είναι 14€ τα μεταφορικά. Η εστία είναι υγραερίου και είναι Smeg. Λογικά κάνα 60ευρω? Εντυπωσιακές οι οδηγίες πάντως για την πρώτη χρήση και τη συντήρηση μετά! Νομίζω πως δεν θα αγοράσω πάλι άλλου τύπου τηγάνι. 1
costacurta Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Σήμερα στο σούπερ μάρκετ πέτυχα γλυκοπατάτες. Πώς μαγειρευονται (εννοω με τον πλέον κλασσικό τρόπο όχι τπτ συνταγές) ?? Τηγάνι η φούρνο ίδιο τροπο/χρόνο με τις κανονικές?? Επίσης τρωγονται σαν τις άλλες πχ συνοδευτικό με κρέας ή είναι κάτι σαν εναλλακτικο πρωινό/η γλυκό
..MementoMori.. Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Οπως ακριβως και οι κανονικες. Οτι μπορεις να φτιαξεις με την απλη πατατα, το κανεις και με την γλυκοπατατα. Οι χρονοι διαφερουν, οπως αλλωστε διαφερουν και αναμεσα στις απλες πατατες. Προσωπικα δεν μου αρεσουν, αλλα δοκιμασε να κανεις πουρε ή σουπα. Πηγαινε δοκιμαζοντας, πριν προσθεσεις βουτυρα, αλατια κτλ γιατι η γευση τους δεν εχει καμια σχεση με την απλη πατατα.
archimidis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 συνδυάζετε ωραία και με κολοκύθα για να κάνεις βελουτέ σούπα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Σήμερα στο σούπερ μάρκετ πέτυχα γλυκοπατάτες. Πώς μαγειρευονται (εννοω με τον πλέον κλασσικό τρόπο όχι τπτ συνταγές) ?? Τηγάνι η φούρνο ίδιο τροπο/χρόνο με τις κανονικές?? Επίσης τρωγονται σαν τις άλλες πχ συνοδευτικό με κρέας ή είναι κάτι σαν εναλλακτικο πρωινό/η γλυκό Δεν είναι υπερβολικά γλυκιές και πάνε σχεδόν παντού. Ιδιαίτερα με κάνα φιλέτο σολομού αλλά και με κρεατικά (κάνα ψαρονέφρι ας πούμε). Για μένα η καλύτερη χρήση τους ειναι σαν συνοδευτικός πουρές σε διάφορα πιάτα. https://akispetretzikis.com/el#search/γλυκοπατάτα
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Γλυκοπατατα , σολομος, κριση με ψαρονεφρι. Παλιωσε το κρασι μαυρισε το χαβιαρι. Ζαμπουνη SOS
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Γλυκοπατατα , σολομος, κριση με ψαρονεφρι. Παλιωσε το κρασι μαυρισε το χαβιαρι. Ζαμπουνη SOS 4-5 ευρώ ο σολομός, 2 η γλυκοπατάτα... Φαντάζομαι πως κάθε μέρα κάνεις τα πιτάκια του Ντάνου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα