Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δοκιμασμένη, βγαίνει κανονικά (τη φτιάχνω σε μικρότερο-ψηλότερο τσέρκι για να να μην απλώνει τόσο όσο στη φωτογραφία, σε αυτές τις ποσότητες υλικών που δίνει).

Γενικά, οι συνταγές της Ναϊτζέλα βγαίνουν και δεν είναι κάτι τρομερά εξεζητημένο: μόνο μην πας σε light Philadelphia (που δεν νομίζω να γράφει κάτι τέτοιο), θέλει πλήρες για να βγει σωστό το icing. 

εννοείται πως οχι , δεν τις πειράζω τις συνταγές , καθημερινά μπορεί να τρώω καθαρά γιαυτό που κάνω αλλα όταν τρώω για ευχαρίστηση το κάνω σωστά . Εδώ τον 15Αύγουστο που γιόρταζαν τα αδέρφια μου έφαγα τη μισή τούρτα παγωτό κ ηταν κ βράδυ , το light με μάρανε  :-D  

ωραίο site πάντως, έχει πολλές συνταγές για να δοκιμάσω  B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρωταω τιμη στηθος κοτοπουλο στο κρεοπωελιο του σουπερ μαρκετ μου λενε 8 το κιλο, κοιταω στο ψυγειο μετα συσκευασμενο και λεει 50% δωρο επιπλεον ποσοτητα, και απο 14,5ε ειχε 9 (975γρ). Πως γινεται το συσκευασμενο και σε προσφορα να ειναι πιο ακριβο

Εν τελει αυτο πηρα επειδη θεωρησα πως θα ειχε λιγοτερα κομματια κοκαλο και θα ναι λιγοτερο απαχο απο οτι στο κοβουν συνηθως απο παγκο. Ποια ειναι ομως η γνωμη σας

Δεν συγκρινεται η τιμη, απο ποιοτητα ομως προελευση αγνωστου? Γενικοτερα μια μεση τιμη κιλου ποσο παει να εχω το νου μου να μη κοιταζω αυτες τις δηθεν προσφορες

Υπαρχει περιπτωση η μαριναρα που χρησιμοποιηθηκε σε ωμο κρεας, η το αυγομειγμα που βουτας κοτοπουλο πριν αλευρωσεις να χρησιμοποιηθει επειτα για αλλους σκοπους? Περισσευει παντα μπολικο και με πιανει ψυχαναγκασμος να βλεπω το υπολοιπο να πετιεται

αν το κρέας δεν χοιρινό ή κοτόπουλο (ή κάτι άλλο που δεν τρώγεται ωμό) μπορείς να το ξαναχρησιμοποιήσεις. τώρα για τα αυγά δεν ξέρω αλλά το λογικό είναι πως θα χαλάσουν κιόλας.

Υπαρχει περιπτωση η μαριναρα που χρησιμοποιηθηκε σε ωμο κρεας, η το αυγομειγμα που βουτας κοτοπουλο πριν αλευρωσεις να χρησιμοποιηθει επειτα για αλλους σκοπους? Περισσευει παντα μπολικο και με πιανει ψυχαναγκασμος να βλεπω το υπολοιπο να πετιεται

Όχι βέβαια.

Όχι βέβαια.

την μαρινάδα - άλμη που έχει φτιάξει σήμερα και την χρησιμοποιήσε σήμερα σε μοσχάρι μπορεί να την κρατήσει στο ψυγείο για 2 μέρες και να την ξαναχρησιμοποιήσει (όχι παραπάνω)

Γιατί τέτοια διαφορά μεταξύ τους; Για να αποξηρανθούν χρειάζονται τόνοι ζάχαρης ή παίζει τπτ άλλο;

Πουλάνε και αποξηραμένα κρανμπερι χωρίς ζάχαρη σε μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα.

• Like 2

Αυτή εδώ η συνταγή πως σας φαίνεται;

Γάλα, τυρί, αυγά, κέτσαπ, εγώ δεν θα το δοκίμαζα να το φτιάξω να σου πω την αλήθεια, ο συνδυασμός τυρί κέτσαπ δεν μου άρεσε ποτέ. Η συνταγή χωρίς την κέτσαπ κάτι λέει αλλά, στο βίντεο δεν έχει κόψει κομμάτι και δεν ξέρω κατά πόσο είναι ψημένες οι πατάτες, επίσης το μπέικον εκεί μέσα πρέπει να έχει βράσει, αν θες κράτα το στυλ της συνταγής και αντί για αλλαντικά βάλε κιμά ή μπορείς να φτιάξεις ένα γρήγορο κοκκινιστό αλλά με πηχτή την σάλτσα, να πατήσεις το κρέας να γίνει ίνες και να βάλεις αυτό.

Πουλάνε και αποξηραμένα κρανμπερι χωρίς ζάχαρη σε μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα.

ναι βρήκα ένα, γενικά μου λέει έχω blackberry, cranberry, blueberry αποξηραμένα χωρίς ζάχαρη αλλά δεν ήξερα αν μπορώ να τους εμπιστευτώ, οπότε γίνεται και χωρίς ζάχαρη. okey thanks

btw, καλύτερα για χειροποίητες μπάρες που θα διατηρηθούν στην κατάψυξη, να βάλω αποξηραμένα ή κατεψυγμένα από τα supermarket;

btw, καλύτερα για χειροποίητες μπάρες που θα διατηρηθούν στην κατάψυξη, να βάλω αποξηραμένα ή κατεψυγμένα από τα supermarket;

Αποξηραμένα βάζουν στις μπάρες απο ότι ξέρω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...