athlios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Α, εμεις που δε ξερουμε αγγλικα, δε θα φαμε καστανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 ετσι. ουτε και σοκολατες γαλακτος γιατι θα πεθανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) εφτιαξα μπισκοτα σημερα, κουκις με ασπρη σοκολατα και πορτοκαλι. με βαση αυτη την συνταγη http://allrecipes.co...ies/Detail.aspx εκει που λεει change servings μπορειτε να μετατρεψετε τις μοναδες μετρησης σε γραμμαρια οπως και να αλλαξετε την ποσοτητα, εγω εφτιαξα την ποσοτητα για 20 μπισκοτα. εχου βγει καφετια λογο της μαυρης ζαχαρης κι οχι γιατι καηκαν. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2012 από evabb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Soft cookies βγήκαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Πρεπει να ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος στον πλανητη που εφτιαξε γιουβαρελακια απο iberico... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 ετσι κι ετσι, στο κεντρο ειναι μαλακα, επισης εβαλα την μιση σοκολατα απ οτι λεει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 υπάρχει κάνα κόλπο για να ξεφλουδίσουμε καλά και εύκολα τα κάστανα; Τα ψηνεις και αμεσωσ μετά τα βάζεις σε πλαστική σακούλα την οποία μετα κλεινεις. Κρατα τα έτσι 5 λεπτακια να ιδρωσουν κ εισαι έτοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 sapiocookies βγηκαν. σα μελομακαρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 καμια σχεση. πρωτα δοκιμασε και μετα να εκφερεις γνωμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Το αβαταρ του traganeus απο το κινητο μοιαζει με κλαζμενο τουφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 http://www.badgerset...ts/peeling.html πλάκα μας κάνει αυτός ε; Μου έφυγε το κλαπέτο χθες να καθαρίσω 2 κιλά κάστανα, το αυχενικό μου με έπιασε. Τι έχει κάνει ο μάγκας πριν, απλά τα έβρασε; Τι ακριβώς πα να πει "parboiled" ; Θα δοκιμάσω κι αυτό που λέει ο Κρις για τα ψητά, αλλά πιό πολύ τα βραστά με καίνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 ναι βρασιμο για 3-4 λεπτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 πλάκα μας κάνει αυτός ε; Μου έφυγε το κλαπέτο χθες να καθαρίσω 2 κιλά κάστανα' date=' το αυχενικό μου με έπιασε. Τι έχει κάνει ο μάγκας πριν, απλά τα έβρασε; Τι ακριβώς πα να πει "parboiled" ; Θα δοκιμάσω κι αυτό που λέει ο Κρις για τα ψητά, αλλά πιό πολύ τα βραστά με καίνε.[/quote'] Θα σε κάνω ρηπορτ.. Δεν αναβεις κάρβουνα για κάστανα; Ντροπή.. Και στα βραστα πιάνει πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 τι να ιδρώσουν τα βραστά ρε; Μούσκεμα είναι. Τα βραστά τα έκανα χθες μαρμελάδα, και θέλω να κάνω κι ένα φαγητό με κοτόπουλο και κάστανα. Δεν γίνονται με ψητά αυτά... Αν με κάνεις ρηπόρτ, να σου καούν τα κάστανα ρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Και στα βραστα λογικα θα πιανει. Δεν μας ενδιαφερει να ειναι ιδρωμένα απο εξω αλλα απο μεσα, εννοειται ότι θα τα χαραξεις μεχρι να βρεις τον καρπο ώστε να παράσει η υγρασία εσωτερικα και εννοειται ότι τα βαζεις ζεστα. Καλη επιτυχια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα