Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εφτιαξα μπισκοτα σημερα, κουκις με ασπρη σοκολατα και πορτοκαλι.

 

με βαση αυτη την συνταγη

http://allrecipes.co...ies/Detail.aspx

 

εκει που λεει change servings μπορειτε να μετατρεψετε τις μοναδες μετρησης σε γραμμαρια οπως και να αλλαξετε την ποσοτητα, εγω εφτιαξα την ποσοτητα για 20 μπισκοτα. εχου βγει καφετια λογο της μαυρης ζαχαρης κι οχι γιατι καηκαν.

 

 

p1030917v.jpg

p1030918f.jpg

p1030919b.jpg

p1030922pmv.jpg

Επεξ/σία από evabb
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

υπάρχει κάνα κόλπο για να ξεφλουδίσουμε καλά και εύκολα τα κάστανα;

 

Τα ψηνεις και αμεσωσ μετά τα βάζεις σε πλαστική σακούλα την οποία μετα κλεινεις. Κρατα τα έτσι 5 λεπτακια να ιδρωσουν κ εισαι έτοιμος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

πλάκα μας κάνει αυτός ε; Μου έφυγε το κλαπέτο χθες να καθαρίσω 2 κιλά κάστανα, το αυχενικό μου με έπιασε.

Τι έχει κάνει ο μάγκας πριν, απλά τα έβρασε; Τι ακριβώς πα να πει "parboiled" ;

 

 

Θα δοκιμάσω κι αυτό που λέει ο Κρις για τα ψητά, αλλά πιό πολύ τα βραστά με καίνε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

πλάκα μας κάνει αυτός ε; Μου έφυγε το κλαπέτο χθες να καθαρίσω 2 κιλά κάστανα' date=' το αυχενικό μου με έπιασε.

Τι έχει κάνει ο μάγκας πριν, απλά τα έβρασε; Τι ακριβώς πα να πει "parboiled" ;

 

Θα δοκιμάσω κι αυτό που λέει ο Κρις για τα ψητά, αλλά πιό πολύ τα βραστά με καίνε.[/quote']

 

Θα σε κάνω ρηπορτ.. Δεν αναβεις κάρβουνα για κάστανα; Ντροπή.. Και στα βραστα πιάνει πάντως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι να ιδρώσουν τα βραστά ρε; Μούσκεμα είναι.

 

Τα βραστά τα έκανα χθες μαρμελάδα, και θέλω να κάνω κι ένα φαγητό με κοτόπουλο και κάστανα. Δεν γίνονται με ψητά αυτά... Αν με κάνεις ρηπόρτ, να σου καούν τα κάστανα ρε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και στα βραστα λογικα θα πιανει. Δεν μας ενδιαφερει να ειναι ιδρωμένα απο εξω αλλα απο μεσα, εννοειται ότι θα τα χαραξεις μεχρι να βρεις τον καρπο ώστε να παράσει η υγρασία εσωτερικα και εννοειται ότι τα βαζεις ζεστα. Καλη επιτυχια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...