TriLoBiTe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μια βοήθεια, αγαπημένοι. Φτιάχνω τούρτα σοκολατίνα. Η συνταγή μου λέει στο σιρόπι να βάλω κονιάκ, ωστόσο το μπουκάλι μου είναι άφαντο μέσα στο σπίτι. Για να μην τρέχω στην κάβα, υπάρχει κάτι να το αντικαταστήσει με γευστική επιτυχία; Ή αφού θα πάω στην κάβα, ξέρετε κάτι που θα ταίριαζε ίσως καλύτερα; Γεια σου αγαπημένη! Κανα λικεράκι δεν παίζει? κατά προτίμηση βύσσινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archimidis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Ή ρούμι μαύρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Είχα ρούμι, δεν με εμπνέει όμως. Τελικά έβαλα grand marnier. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 ουισκι στο σπίτι δεν εχεις; βαλε 40ml στη γκανας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Βγήκε λίγο άτσαλη η καημενούλα, αλλά είναι πρώτη φορά που παλεύω με τούρτα, δεν έχω ξανασχοληθεί. Ελπίζω μόνο να τρώγεται γιατί την έκανα με πολλή όρεξη. Υποσημείωση: Το να έχεις περάσει σεβαστό μέρος της ζωής σου σε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής σου δημιουργεί αυταπάτες. Είχα στο μυαλό μου χαρακτηριστικές κινήσεις που έβλεπα πάντα και φαίνονταν εύκολες και απλές αναφορικά με το πώς στήνεται μια τούρτα. Αμ δε! Μόνο στο μυαλό μου ήταν απλά τα πράγματα τελικά. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Με λαδερά και όσπρια προτιμάτε φετα ή Φιλαδέλφεια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Με λαδερά και όσπρια προτιμάτε φετα ή Φιλαδέλφεια ? Πλάκα μας κάνεις? 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Πλάκα μας κάνεις? οχι σοβαρα ετρωγα φετα αλλα χθες δεν βρηκα συτη που θελω και πηρα κρεμα τυρι και ηταν πολυ καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Υπέροχη Toxo! Θέλω συνταγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Χρυσοχέρα. Άντε να την καλοπαντρέψουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 οχι σοβαρα ετρωγα φετα αλλα χθες δεν βρηκα συτη που θελω και πηρα κρεμα τυρι και ηταν πολυ καλο Αυτό είναι λόγος για perm ban. Να μην το ξαναπείς! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Υπέροχη Toxo! Θέλω συνταγή Θα τη δοκιμάσω κι αν μου αρέσει, θα στη δώσω. Το παντεσπάνι είναι πολύ πετυχημένο, ήθελα να το φάω για κεκάκι όταν το έψησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Πρέπει να έχει αναφερθεί ξανά εδώ αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω. Πού μπορώ να βρω στην Αθήνα καλή βανίλια σε λογικές τιμές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Αυτό είναι λόγος για perm ban. Να μην το ξαναπείς! Δεν μπορείς να βάλεις όρια στις γαστρονομικές μου αναζητήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Τελικα πως κανουμε την τελεια μπριζολα? Για μοσχαρισια βλεπω 2 διαφορετικες τεχνικες πχ Ο ενας λεει γυρισμα καθε 30'' ο αλλος μια φορα Ο ενας αλατι απο την αρχη ο αλλος στο τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα