Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Κάτι άλλο τα μισκο που παίρνω τα μακαρόνια νο6 σε Barilla τι νούμερο αντίστιχοι Χάλια τα Barilla χάλια και τα Μισκο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Χάλια τα Barilla Ωπ για δωσε εναλλακτικη γιατι αυτα παιρνω και δεν μου φαινονται ασχημα. Ακομα και τα ολικης τους δλδ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Ολικής ωραίο ζυμαρικό έχει για τα γούστα μου η Μέλισσα. Τέτοια έφαγα το μεσημέρι με ελαφριά σάλτσα ντομάτας και τόνου. Από τα αγαπημένα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μελίσσα φορ εβερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Ωπ για δωσε εναλλακτικη γιατι αυτα παιρνω και δεν μου φαινονται ασχημα. Ακομα και τα ολικης τους δλδ.Από μέλισσα σχετικά καλά τα "χρυσή επιλογή". Από τα αγαπημένα μου είναι τα de cecco. Ψάχνω όμως και σε περίεργα παντοπωλεία διάφορα παραδοσιακά που έχουν ενδιαφέρον (με τσίλι, τρούφα, κλπ). Τα ολικής ειναι συνήθως σκέτη κοροϊδία (όπως και τα προϊόντα "χωρίς γλουτένη"). Το προσωπικό μου κριτήριο είναι ο σταθερός χρόνος βρασμού. Να μη γράφουν πχ 9 έως 12 λεπτά αλλά να λένε ξεκάθαρα "τόσα λεπτά για Αλ ντεντε και τόσα για normal". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Τα χωρίς γλουτένη, πρέπει να είναι χωρίς γλουτένη. Στο λέω που έχω ανιψιά με κοιλιοκάκη. Αν λέει glouten free και δεν είναι, πιθανόν μπορείς να τους πάρεις τα σώβρακα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Τα χωρίς γλουτένη, πρέπει να είναι χωρίς γλουτένη. Στο λέω που έχω ανιψιά με κοιλιοκάκη. Αν λέει glouten free και δεν είναι, πιθανόν μπορείς να τους πάρεις τα σώβρακα. Ναι δεν το έγραψα αναλυτικά. Για κάποιον που έχει πρόβλημα ναι. Αναφέρομαι στην κοροϊδία "φάτε πιο υγιεινά με προϊόντα χωρίς γλουτένη". Η κανονική κοροϊδία είναι στα ολικής αν δεις την αναλογία στα συστατικά τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Τα ολικής ειναι συνήθως σκέτη κοροϊδία (όπως και τα προϊόντα "χωρίς γλουτένη"). Ολικης δεν ειναι απαραιτητο να μην περιεχουν γλουτενη. Το αντιθετο, τα περισσοτερα εχουν καποιο ποσοστο. Τωρα για τα χωρις γλουτενη, οντως κανονικα δεν πρεπει να περιεχουν γλουτενη, αλλα φυσικα μπορει να εχουν αλλα 666 προσθετα που μπορει να τα καθιστουν πολυ χειροτερα. Απαγορευεται να πουλας προιον με σημανση χωρις γλουτενη, ενω περιεχει. Μου ελεγε καταστηματαρχης οπου παιρνω σπιτικα μακαρονια απο δικοκκο σιταρι, πως υπηρχε μικρος παραγωγος πριν λιγα χρονια οπου εφτιαχνε προιοντα χωρις γλουτενη, σε καποια φαση πιστεψε πως ειναι εξυπνος και εβαλε μαλακο σιταρι, πιστευοντας πως δεν θα καταλαβουν την διαφορα. Τελικα καταδικαστηκε μετα απο τις μηνυσεις που εφαγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Έχει μια πολύ καλή σειρά "Cooked" με 4 επεισόδια έως τώρα στο Netflix. Το "air" που έχει να κάνει με ψωμί κλπ έχει πολλές απαντήσεις περί γλουτένης κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Σκέφτομαι αύριο να αγοράσω υλικά για να κάνω ένα ιδιαίτερο ψωμί, Θα ήθελα αν έχετε κάποια εμπειρία να μου πείτε δοσολογίες και ώρες ψησίματος. Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσω είναι: αλεύρι ντίνκελ ολικής, σκληρό χωριάτικο αλεύρι (πολύ μικρή ποσότητα, για την υφή), λιναρόσπορό, ηλιόσπορο, βρώμη, αλάτι, νερό, το σκέφτομαι για αμύγδαλα και μαγιά και τέλος λάδι ίσα ίσα στο σκεύος που θα ψηθεί για να μην κολλήσει. Επίσης σκέφτομαι αν βρω από κάποιν φίλο να βάλω και λίγο σκόνη πρωτείνης. Σκέφτομαι να βάλω από το προηγούμενο βράδυ το αλεύρι, το νερό και την μαγιά μαζί, ώστε να ξινίσει το μύγμα (σαν προζύμι) και την επομένη που θα βάλω το ψωμί να ψηθεί, να αλέσω όλα τα στερεά μαζί να τα βάλω μέσα και να συμπληρώσω έξτρα νερό αν χρειαστεί. Το αφήνω καμιά ώρα μετά την ανάμυξη να ξαναφουσκώσει και το βάζω στον φούρνο. Θα πασπαλήψω με λίγη βρόμη και σουσάμι. Πως σας φαίνεται και σαν ιδέα; Λέτε να πετύχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Σκέφτομαι αύριο να αγοράσω υλικά για να κάνω ένα ιδιαίτερο ψωμί, Θα ήθελα αν έχετε κάποια εμπειρία να μου πείτε δοσολογίες και ώρες ψησίματος. Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσω είναι: αλεύρι ντίνκελ ολικής, σκληρό χωριάτικο αλεύρι (πολύ μικρή ποσότητα, για την υφή), λιναρόσπορό, ηλιόσπορο, βρώμη, αλάτι, νερό, το σκέφτομαι για αμύγδαλα και μαγιά και τέλος λάδι ίσα ίσα στο σκεύος που θα ψηθεί για να μην κολλήσει. Επίσης σκέφτομαι αν βρω από κάποιν φίλο να βάλω και λίγο σκόνη πρωτείνης. Σκέφτομαι να βάλω από το προηγούμενο βράδυ το αλεύρι, το νερό και την μαγιά μαζί, ώστε να ξινίσει το μύγμα (σαν προζύμι) και την επομένη που θα βάλω το ψωμί να ψηθεί, να αλέσω όλα τα στερεά μαζί να τα βάλω μέσα και να συμπληρώσω έξτρα νερό αν χρειαστεί. Το αφήνω καμιά ώρα μετά την ανάμυξη να ξαναφουσκώσει και το βάζω στον φούρνο. Θα πασπαλήψω με λίγη βρόμη και σουσάμι. Πως σας φαίνεται και σαν ιδέα; Λέτε να πετύχει;Για τόσα πολλά και "βαριά" υλικά, μάλλον το αλεύρι ολικής πρέπει να είναι λιγότερο από το κανονικό (το 1/3 περίπου), γιατί δεν θα φουσκώσει σωστά και θα σου βγει τούβλο (αλλά θα είναι νόστιμο σίγουρα). Χρειάζεσαι το σκληρό αλεύρι που θα έχει περισσότερη γλουτένη και είναι η ουσία που επιτρέπει στις φυσαλίδες που δημιουργούνται μέσα στη ζυμη να είναι ελαστικές και να κρατάνε μέσα τον αέρα. Αυτός είναι και ο λόγος που τα ψωμιά χωρίς γλουτένη, έχουν υφή σαν κέικ χωρίς τρύπες μέσα κλπ. Πάντως θέλει υπομονή και αρκετές ώρες για να φουσκώσει σε σχέση με ένα τυπικό απλό λευκό ψωμί. Εγώ όταν δεν βαριέμαι κάνω σχεδόν κάτι παρόμοιο με αυτό που περιγράφεις στον αρτοπαρασκευαστή που έχει σχετικό πρόγραμμα (ολικής με ξηρούς καρπούς, ελιές κλπ) και συνολικά το ετοιμάζει σε 4 ώρες + ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Έχει μια πολύ καλή σειρά "Cooked" με 4 επεισόδια έως τώρα στο Netflix. Το "air" που έχει να κάνει με ψωμί κλπ έχει πολλές απαντήσεις περί γλουτένης κλπ. Δεν γνωριζα την εκπομπη, θα την κοιταξω στη πρωτη ευκαιρια. frozexΕνδιαφερουσα η συνταγη σου, δοκιμασε να προσθεσεις και μια κουταλια μαγειρικη ξανθανη αν θες να δωσεις επιπλεον ογκο στο ψωμι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Χάλια τα Barilla χάλια και τα Μισκο... Ποια παίρνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 frozex Ενδιαφερουσα η συνταγη σου, δοκιμασε να προσθεσεις και μια κουταλια μαγειρικη ξανθανη αν θες να δωσεις επιπλεον ογκο στο ψωμι σου. δεν ξέρω αν έγραψες κάτι λάθος, αλλά αυτό πρώτη φορά το ακούω. Δεν ξέρω τι είναι και πως να το χρησιμοποιήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Το νέο misko μονοπικοιλιακο τι λέει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα