Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Νέα σαλάτα καλοκαιρινή:

Υλικά

- Πατζάρια βρασμένα/ψημένα (υπάρχουν και έτοιμα στα ψυγεία των super market εκεί που είναι τα λαχανικά)

.. 

Λοιπον αν ελειπε το main (?) ingredient παιζει να το δοκιμαζα, αλλα πατζαρια δεν...

Κριμα γιατι ακουγεται ωραια φαση η φραουλα. Με τι θα μπορουσα να το αντικαταστησω το πατζαρι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Λοιπον αν ελειπε το main (?) ingredient παιζει να το δοκιμαζα, αλλα πατζαρια δεν...

Κριμα γιατι ακουγεται ωραια φαση η φραουλα. Με τι θα μπορουσα να το αντικαταστησω το πατζαρι?

Χμ. Δεν θες κάτι έντονο πάντως. Μπορείς να κάνεις και πράσινη σαλάτα πάλι με φράουλες, κατσικίσιο, μπαλσαμικο και κάνα καρύδι ή άλλο ξηρό καρπό.

• Like 2

Απορία είχα πάρει ένα vaeni Rose και είχε ωραίο χρώμα. Σε άσκο ήταν. Σήμερα πήρα ένα οινοχοος ροζέ και βλέπω έχει πιο ανοιχτό χρώμα. Πότε ένα ροζέ είναι καλό με έντονο χρώμα ή όχι;

• Super Moderators

Απορία είχα πάρει ένα vaeni Rose και είχε ωραίο χρώμα. Σε άσκο ήταν. Σήμερα πήρα ένα οινοχοος ροζέ και βλέπω έχει πιο ανοιχτό χρώμα. Πότε ένα ροζέ είναι καλό με έντονο χρώμα ή όχι;

Τίποτα από τα 2. Η ποικιλία και η οινοποίηση δίνουν τα αρώματα και τη γεύση. Υπάρχουν ροζέ έντονα που είναι αηδία και άλλα με χρώμα κρεμμυδί που είναι υπέροχα και το ανάποδο επίσης. :)

Τίποτα από τα 2. Η ποικιλία και η οινοποίηση δίνουν τα αρώματα και τη γεύση. Υπάρχουν ροζέ έντονα που είναι αηδία και άλλα με χρώμα κρεμμυδί που είναι υπέροχα και το ανάποδο επίσης. :)

Έχεις δοκιμάσει άσκο οινοχοος σε ροζέ;

Από κτημα λαφαζανη

• Super Moderators

Έχεις δοκιμάσει άσκο οινοχοος σε ροζέ;

Από κτημα λαφαζανη

Σπάνια πίνω κρασί από ασκό. Συνήθως όταν είμαι σε καμια ταβέρνα μόνο, που το χύμα τους είναι τις περισσότερες φορές σε ασκό.

Δεν θα βρεις εύκολα καλό κρασί σε ασκό και αν τελικά βρεις θα διαπιστώσεις πως η γεύση του δεν θα είναι σταθερη.

Θέλω να φτιάξω μια τούρτα. Δεν ξέρω τι τούρτα, δεν με νοιάζει τόσο η γεύση, αυτή θα τη βρω. Με νοιάζει να έχω σωστές συνταγές για παντεσπάνι και την κρέμα που θα τη γεμίσω. Υπάρχει κάτι να μοιραστείτε;  :)

Σπάνια πίνω κρασί από ασκό. Συνήθως όταν είμαι σε καμια ταβέρνα μόνο, που το χύμα τους είναι τις περισσότερες φορές σε ασκό.

Δεν θα βρεις εύκολα καλό κρασί σε ασκό και αν τελικά βρεις θα διαπιστώσεις πως η γεύση του δεν θα είναι σταθερη.

ΤΑΒΕΡΝΑ έχω και ρωτάω. Δύσκολο να βρεις κάτι καλό. Έχω ακούσει ότι οι ασκοι ζιτσας έχουν καλό κρασί. Αλλά η κάβα που παίρνω δεν έχει. Πριν είχα λημνος αλλά είναι κάπως ακριβά

Θέλω να φτιάξω μια τούρτα. Δεν ξέρω τι τούρτα, δεν με νοιάζει τόσο η γεύση, αυτή θα τη βρω. Με νοιάζει να έχω σωστές συνταγές για παντεσπάνι και την κρέμα που θα τη γεμίσω. Υπάρχει κάτι να μοιραστείτε;  :)

Δοκιμασε με ζαχαρη απο καρυδα, εχει γευση σχεδον σαν καραμελα. Θα παρεις εντελως διαφορετικο αποτελεσμα απο τα συνηθισμένα.

• Super Moderators

ΤΑΒΕΡΝΑ έχω και ρωτάω. Δύσκολο να βρεις κάτι καλό. Έχω ακούσει ότι οι ασκοι ζιτσας έχουν καλό κρασί. Αλλά η κάβα που παίρνω δεν έχει. Πριν είχα λημνος αλλά είναι κάπως ακριβά

Α οκ δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήθελες. Μέχρι τώρα και σύμφωνα με τα δικά μου γούστα, τα καλύτερα κρασιά σε ασκό τα δοκίμασα από εδώ: http://www.winerymonsieurnicolas.gr (πατρίδα βλέπεις...). Βγάζει λευκό, ροζέ και κόκκινο (αυτό ειδικά είναι το καλύτερο και αποτελείται από syrah). Αν θυμάμαι καλά κοστίζουν περιπου 7 ευρώ το ένα και περιέχουν 1,5λιτρα. Και σε αυτά όμως κατά καιρούς οι γεύσεις δεν είναι ιδιες από ασκό σε ασκό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...