Toufas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Διαβασε την πιο καλα και θα δεις οτι δεν λεει αστακος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 ωχ ναι δίκιο έχεις .Το διάβασα μόλις τώρα.Γράφει απομίμιση αστακού -surimi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 και τότε γιατί γράφουνε στη συσκευασία οτι είναι αστακος; ωχ ναι δίκιο έχεις .Το διάβασα μόλις τώρα.Γράφει απομίμιση αστακού -surimi Έφαγες κάτι συνθετικό με υποψία γεύσης αστακού... Θα επρεπε να σε παραξενέψει η τιμή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 ooooh shit μου τρεχουν τα σαλια http://tastykitchen.com/blog/2011/10/scalloped-hasselback-potatoes/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 χοληστερίνη στα 500... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Nc7E3_5QarU 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Τούφα πόσο πάνω από 9000 θα με απέτρεπες να δουλέψω εκτός Ελλάδας σε "ελληνικό" εστιατόριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Ελληνας αφεντικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Τούφα έδωσα παραγγελία στη μαγείρισσα για bigos, τις επομενες μέρες θα πέσουν φωτός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Τις μαγειρισσας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Άμα είναι καλό το μπίγκος θα σε καλέσω στο γάμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Ε, ναι. Δεν λέω κάτι συγκεκριμένο. Έλληνας αφεντικό με διάφορα άτομα προσωπικό ή και "οικογενειακή επιχείρηση" <--- ΜΑΚΡΥΑΑΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Ουτε να το διαβαζω δεν θελω... Γενικα με τους ελληνες μαγαζατορες/σεφ ανω των 40κατι ειχα ενα θεμα και κατι που εγινε οταν ημουν κατω το καλοκαιρι το επιβεβαιωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 υπάρχει κάνα κόλπο για να ξεφλουδίσουμε καλά και εύκολα τα κάστανα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 http://www.badgersett.com/info/chestnuts/peeling.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα