Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα μου αρέσει να μην είναι εντελώς αλοιφή. Οποτε διαλύω το τυρί με το χέρι και πιρούνι. Πιπερια καυερη μαζί με λαδιβστο μουλτι να λιώσει. και ύστερα ανακατευω με το γιαούρτι. Λίγο πάπρικα για το χρωμα επίσης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγω εκανα μια συνταγη που βρηκα απο ιντερνετ εβαλα πιπερια φλωρινης και για να ειναι καυτερο μπουκοβο. τα χτυπησα ολα στο μπλεντερ αλλα εγινε αλοιφη. Σε ενα ειστιατοριο που ειχα παει δεν ηταν ετσι καταλαβαινες το τυρι στο στομα και ηταν πιο πηχτη 

εγω εκανα μια συνταγη που βρηκα απο ιντερνετ εβαλα πιπερια φλωρινης και για να ειναι καυτερο μπουκοβο. τα χτυπησα ολα στο μπλεντερ αλλα εγινε αλοιφη. Σε ενα ειστιατοριο που ειχα παει δεν ηταν ετσι καταλαβαινες το τυρι στο στομα και ηταν πιο πηχτη 

Καλά σε μαγαζιά αυτά τα είδη πολλές φορές είναι ετοιματζίδικα, οπότε δεν μπορείς να τα πετύχεις ακριβώς στο σπίτι.

Τυροκαυτερή που να μην είναι τελείως αλοιφή φτιάχνεις και σπίτι, εντάξει, δεν είναι τόσο δύσκολο. Απλώς δεν τα βάζεις όλα στο μπλέντερ.  :P

Έχω αναλάβει να κάνω για το Σάββατο σουβλάκια (καλαμάκια :Ρ) με λαχανικά, τυριά κλπ. Σε κάποια θα περάσω ντοματίνια με μικρά μοτσαρελάκια, σε άλλα κομμάτια τυρί και λουκάνικο, σε άλλα έλεγα κάνα ψητό λαχανικό. Για πείτε καμιά ιδέα για μερικά ακόμα.

• Super Moderators

Έχω αναλάβει να κάνω για το Σάββατο σουβλάκια (καλαμάκια :Ρ) με λαχανικά, τυριά κλπ. Σε κάποια θα περάσω ντοματίνια με μικρά μοτσαρελάκια, σε άλλα κομμάτια τυρί και λουκάνικο, σε άλλα έλεγα κάνα ψητό λαχανικό. Για πείτε καμιά ιδέα για μερικά ακόμα.

Τα μοτσαρελάκια θα εξαφανιστούν αν τα ψήσεις μαζί με το κρέας. Βάλε κάτι πιο ελαστικό σε τυρί (χαλούμι πχ). :)

Edit: τώρα κατάλαβα πως θα έχεις ξεχωριστά τα ντοματίνια με τη μοτσαρέλα και δεν θα παρεμβάλλονται ανάμεσα στο κρέας... :P

• Like 1

Πρόχειρα πρόχειρα μου 'ρχονται στο κεφάλι: κεφτεδάκια, πατατοκροκέτες, διάφορα τυριά, αγγουράκι, γεμιστές ελιές.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα στους εδώ μάγειρες, θα ήθελα να αγοράσω μερικά κουζινικά είδη όπως τηγανι, κατσαρόλα, "αυγοδάρτη", μαχαίρια και μερικά άλλα. Έχει κανείς να μου προτείνει κανένα καλό site; Μπήκα στο cookshop αλλά μου φάνηκαν αρκετά ακριβά.

• Super Moderators

Καλησπέρα στους εδώ μάγειρες, θα ήθελα να αγοράσω μερικά κουζινικά είδη όπως τηγανι, κατσαρόλα, "αυγοδάρτη", μαχαίρια και μερικά άλλα. Έχει κανείς να μου προτείνει κανένα καλό site; Μπήκα στο cookshop αλλά μου φάνηκαν αρκετά ακριβά.

Δεν πας σε κάνα ΙΚΕΑ?

• Like 2

Ικέα κατσαρόλες και τα μαχαίρια που είχα δει μου φάνηκαν χάλια… τα μαχαίρια που βγάζει ανά διαστήματα προσφορά το lidl καλύτερα είναι.

• Super Moderators

Ικέα κατσαρόλες και τα μαχαίρια που είχα δει μου φάνηκαν χάλια… τα μαχαίρια που βγάζει ανά διαστήματα προσφορά το lidl καλύτερα είναι.

Έχει διαφορετικές ποιότητες πάντως και φυσικά οι τιμές προσαρμόζονται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...