evabb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 συνηθως το προσωπικο ειναι πανω απο 2 ατομα, τωρα στην ελλαδα αυτες οι καταστασεις που περιγραφεις ειναι αρκετα κοινες
γροσερισοπ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Και εγώ έχω εστιατόριο αλλά δύο φαγητά να κάνω τρώω όλοι μέρα γιατί άμα βάλεις μαζί ψώνια καθαριότητα παραγγελία κτλ. Προσωπικό 2 άτομα είμαστε Εργαλεία δηλαδή; καλύτερη οργάνωση, μικρότερο κατάλογο στοχευμένο κλπ.
speedman_26 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 συνηθως το προσωπικο ειναι πανω απο 2 ατομα, τωρα στην ελλαδα αυτες οι καταστασεις που περιγραφεις ειναι αρκετα κοινες είναι λόγο ότι δεν μπορείς να πληρώσεις παραπάνω άτομο λόγο χαμηλεις δουλειά
Soulseeker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα! Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω πεπερόνι ιταλικο ή γενικα;; Στον AB delicatessen εχει αλλα ειναι Ουγκαριας και δεν μου αρεσε 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αν ανέφερες και περιοχή, θα βοηθούσε ώστε να πάρεις μια απάντηση που θα σε καλύψει.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις στα καταστήματα της Ευριπίδου. Στα "Καραμανλίδικα του Φάνη", λ.χ., βρίσκω κατά καιρούς διάφορα εξαιρετικά τυριά και αλλαντικά Ιταλίας, αλλά κυρίως την περίοδο των γιορτών, τον υπόλοιπο χρόνο όλα αυτά τα καταστήματα δουλεύουν κυρίως με ελληνικά προϊόντα (έχουν κάτι Δραμινά λουκάνικα, άλλο πράγμα) αλλά δεν χάνεις τίποτε να ρωτήσεις. Είχα βρει πρόσφατα μια εξαιρετική μορταδέλα, Ιταλική, νομίζω στα Καραμανλίδικα ή αλλιώς στο "Miran". 2
Soulseeker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Ναι τα εχω υπόψιν μου τα παραπανω. Λογο χρονου δεν εχω καταφερει να παω. Ομως ,τυχαια, κανονιζω συντομα για τα "Καραμανλίδικα του Φάνη" οποτε θα ρωτήσω
evabb Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 ταλιατελες/πεννες με σαλτσα ροκφορ και γλυκακι φαβλα με νουτελα (αγοραστη) 6
Fotis13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις στα καταστήματα της Ευριπίδου. Στα "Καραμανλίδικα του Φάνη", λ.χ., βρίσκω κατά καιρούς διάφορα εξαιρετικά τυριά και αλλαντικά Ιταλίας, αλλά κυρίως την περίοδο των γιορτών, τον υπόλοιπο χρόνο όλα αυτά τα καταστήματα δουλεύουν κυρίως με ελληνικά προϊόντα (έχουν κάτι Δραμινά λουκάνικα, άλλο πράγμα) αλλά δεν χάνεις τίποτε να ρωτήσεις. Είχα βρει πρόσφατα μια εξαιρετική μορταδέλα, Ιταλική, νομίζω στα Καραμανλίδικα ή αλλιώς στο "Miran". Στα Καραμανλιδικα ειναι και πολυ καλη περιπτωση να κατσεις για φαγητο .Αν δεν το χεις κανει το προτεινω ανεπιφυλακτα.Και παντα θα παρεις μετα κατι για το σπιτι ,καθως μπορεις να ψωνισεις επι τοπου .
Soulseeker Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Συμφωνω. Ηταν πολυ καλα αλλα δεν αγορασα δυστυχως κατι γιατι γινοταν χαμος ( Σαββατο μεσημερι)
archimidis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Κάνε μία προσπάθεια εδώ BENITO DELICATESSEN. Είναι deli στο παλαιό Φάληρο με πολά ιταλικά προϊόντα.
zio10 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 ταλιατελες/πεννες με σαλτσα ροκφορ Ωραία φαίνονται, αλλά γιατί δύο διαφορετικά ζυμαρικά;
evabb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Ωραία φαίνονται, αλλά γιατί δύο διαφορετικά ζυμαρικά; θελω να απαντησω «για να ρωτας» αλλα θα πω απλα οτι δεν εβγαινε δοση απο το ενα ειδος μονο. 1
zio10 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 θελω να απαντησω «για να ρωτας» αλλα θα πω απλα οτι δεν εβγαινε δοση απο το ενα ειδος μονο. Thanks, αυτό σκέφτηκα. Αλλά μετά λέω δεν μπορεί να είναι αυτό, για κάποιο άλλο λόγο θα το έκανε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα