Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συνηθως το προσωπικο ειναι πανω απο 2 ατομα, τωρα στην ελλαδα αυτες οι καταστασεις που περιγραφεις ειναι αρκετα κοινες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ έχω εστιατόριο αλλά δύο φαγητά να κάνω τρώω όλοι μέρα γιατί άμα βάλεις μαζί ψώνια καθαριότητα παραγγελία κτλ. Προσωπικό 2 άτομα είμαστε

Εργαλεία δηλαδή;

καλύτερη οργάνωση, μικρότερο κατάλογο στοχευμένο κλπ.

Δημοσ.

συνηθως το προσωπικο ειναι πανω απο 2 ατομα, τωρα στην ελλαδα αυτες οι καταστασεις που περιγραφεις ειναι αρκετα κοινες

είναι λόγο ότι δεν μπορείς να πληρώσεις παραπάνω άτομο λόγο χαμηλεις δουλειά
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα!

Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω πεπερόνι ιταλικο ή γενικα;; Στον AB delicatessen εχει αλλα ειναι Ουγκαριας και δεν μου αρεσε

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις στα καταστήματα της Ευριπίδου. Στα "Καραμανλίδικα του Φάνη", λ.χ., βρίσκω κατά καιρούς διάφορα εξαιρετικά τυριά και αλλαντικά Ιταλίας, αλλά κυρίως την περίοδο των γιορτών, τον υπόλοιπο χρόνο όλα αυτά τα καταστήματα δουλεύουν κυρίως με ελληνικά προϊόντα (έχουν κάτι Δραμινά λουκάνικα, άλλο πράγμα) αλλά δεν χάνεις τίποτε να ρωτήσεις.

Είχα βρει πρόσφατα μια εξαιρετική μορταδέλα, Ιταλική, νομίζω στα Καραμανλίδικα ή αλλιώς στο "Miran".

• Like 2
Δημοσ.

Ναι τα εχω υπόψιν μου τα παραπανω. Λογο χρονου δεν εχω καταφερει να παω. Ομως ,τυχαια, κανονιζω συντομα για τα "Καραμανλίδικα του Φάνη" οποτε θα ρωτήσω :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις στα καταστήματα της Ευριπίδου. Στα "Καραμανλίδικα του Φάνη", λ.χ., βρίσκω κατά καιρούς διάφορα εξαιρετικά τυριά και αλλαντικά Ιταλίας, αλλά κυρίως την περίοδο των γιορτών, τον υπόλοιπο χρόνο όλα αυτά τα καταστήματα δουλεύουν κυρίως με ελληνικά προϊόντα (έχουν κάτι Δραμινά λουκάνικα, άλλο πράγμα) αλλά δεν χάνεις τίποτε να ρωτήσεις.

Είχα βρει πρόσφατα μια εξαιρετική μορταδέλα, Ιταλική, νομίζω στα Καραμανλίδικα ή αλλιώς στο "Miran".

Στα Καραμανλιδικα ειναι και πολυ καλη περιπτωση να κατσεις για φαγητο .Αν δεν το χεις κανει το προτεινω ανεπιφυλακτα.Και παντα θα παρεις μετα κατι για το σπιτι ,καθως μπορεις να ψωνισεις επι τοπου .

Δημοσ.

ταλιατελες/πεννες με σαλτσα ροκφορ

Ωραία φαίνονται, αλλά γιατί δύο διαφορετικά ζυμαρικά;

Δημοσ.

Ωραία φαίνονται, αλλά γιατί δύο διαφορετικά ζυμαρικά;

θελω να απαντησω «για να ρωτας» αλλα θα πω απλα οτι δεν εβγαινε δοση απο το ενα ειδος μονο.

• Like 1
Δημοσ.

θελω να απαντησω «για να ρωτας» αλλα θα πω απλα οτι δεν εβγαινε δοση απο το ενα ειδος μονο.

Thanks, αυτό σκέφτηκα. Αλλά μετά λέω δεν μπορεί να είναι αυτό, για κάποιο άλλο λόγο θα το έκανε! :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...