SoFiA11 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 οκ ευχαριστω EDIT Τελικα μια χαρα βγηκαν καλου κακου εριξα και λιγη ζαχαριτσα στην σαλτσα και βγηκαν λουκουμι Εσύ είσαι το άτομο που βούταγε ψωμί στην κόκα κόλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Καλο θερμόμετρο για μπριζόλες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Που τα βρίσκουμε; http://www.demideli.com/3945/2011/12/11/xoirina-spare-ribs/ και πως τα ζηταμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Που τα βρίσκουμε; http://www.demideli.com/3945/2011/12/11/xoirina-spare-ribs/ και πως τα ζηταμε; Χοιρινά παϊδάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Ετσι ενωμένα τα θελω και baby Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Εδώ έχουμε πρόβλημα με το Ribeye, θες να βρεις και spare ribs? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Τo ξερω οτι ζηταω πολλα αλλα λεω μηπως εχει κανενας κανενα κονε, εστω και στη μαυρη αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Ετσι ενωμένα τα θελω και baby Ε, μη ζητήσεις να σου κόψει τη κορτεζίνα σε κομμάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 απορια οι συνταγες που παρουσιαζουν οι μαγειρες στα σαιτ και στο youtube, τηλεοραση ειναι οπως της κανουν στα ειστιατορια τους? γιατι ειναι καπως πολυπλοκες πως προλαβαινουν αμα πλακωσει κοσμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 απορια οι συνταγες που παρουσιαζουν οι μαγειρες στα σαιτ και στο youtube, τηλεοραση ειναι οπως της κανουν στα ειστιατορια τους? γιατι ειναι καπως πολυπλοκες πως προλαβαινουν αμα πλακωσει κοσμος οι μαγειρει και οι βοηθοι τους πηγαινουν στο εστιατοριο πολυ πριν ανοιξει το εστιατοριο ωστε να προετοιμασουν καποια πραγματα. καποια πιατα τα μαγειρευτα που λεμε τα εχουν ηδη ετοιμα απο πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 οι μαγειρει και οι βοηθοι τους πηγαινουν στο εστιατοριο πολυ πριν ανοιξει το εστιατοριο ωστε να προετοιμασουν καποια πραγματα. καποια πιατα τα μαγειρευτα που λεμε τα εχουν ηδη ετοιμα απο πριν. Αν έχουν τα πιάτα πιο πριν έτοιμα δεν χάνουν σε φρεσκάδα; επίσης αν δείχνουν τα πίατα τους στο ίντερνετ τι εμπόδιζει κάποιον άλλον να τα ενσωματώνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Αν έχουν τα πιάτα πιο πριν έτοιμα δεν χάνουν σε φρεσκάδα; επίσης αν δείχνουν τα πίατα τους στο ίντερνετ τι εμπόδιζει κάποιον άλλον να τα ενσωματώνουν προετοιμάζουν φιλε πολλά μα πάρα πολλά πράγματα και δεν τίθεται θέμα φρεσκάδας αλλά πολλές παρασκευες θέλουν πολύ χρόνο. τον εμποδίζει η τεχνική (σωστή) τα επιλεγμένα σωστά υλικά το execution και ότι δεν θα κάνεις λαμπόγιαλο τη κουζίνα σου για αβέβαιο αποτέλεσμα. θα πας εκεί να ευχαριστηθείς τι έχει να σου προσφέρει ο εκατοστέ σεφ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 προετοιμάζουν φιλε πολλά μα πάρα πολλά πράγματα και δεν τίθεται θέμα φρεσκάδας αλλά πολλές παρασκευες θέλουν πολύ χρόνο. τον εμποδίζει η τεχνική (σωστή) τα επιλεγμένα σωστά υλικά το execution και ότι δεν θα κάνεις λαμπόγιαλο τη κουζίνα σου για αβέβαιο αποτέλεσμα. θα πας εκεί να ευχαριστηθείς τι έχει να σου προσφέρει ο εκατοστέ σεφ. Νομίζω η τεχνική με λίγη προσπάθεια την πετυχενεις προετοιμάζουν φιλε πολλά μα πάρα πολλά πράγματα και δεν τίθεται θέμα φρεσκάδας αλλά πολλές παρασκευες θέλουν πολύ χρόνο. τον εμποδίζει η τεχνική (σωστή) τα επιλεγμένα σωστά υλικά το execution και ότι δεν θα κάνεις λαμπόγιαλο τη κουζίνα σου για αβέβαιο αποτέλεσμα. θα πας εκεί να ευχαριστηθείς τι έχει να σου προσφέρει ο εκατοστέ σεφ. Πες ότι κάνεις μακαρόνια με κιμά συνήθως οι δικές τους συνταγές βάζεις μαζί σάλτσα με Μακαρόνια πάνω από 3 μέρες δεν κρατάνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Νομίζω η τεχνική με λίγη προσπάθεια την πετυχενεις Πες ότι κάνεις μακαρόνια με κιμά συνήθως οι δικές τους συνταγές βάζεις μαζί σάλτσα με Μακαρόνια πάνω από 3 μέρες δεν κρατάνε η τεχνική θέλει γνώση και αρκετή ώρα δουλειάς. όπως θέλει και τα κατάληλα εργαλεία που ένα μέσο νοικοκυριό δεν τα έχει. τώρα δεν θα σου σερβίρει κανένα εστιατόριο της προκοπής μακαρόνια με κιμά 3ων ημερών. αν δεις πολλές συνταγές πετυχημένου καλού κιμά (θέλουν και 8 ώρες βράσιμο,) άρα αυτό λέγεται κάπως προετοιμασία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 η τεχνική θέλει γνώση και αρκετή ώρα δουλειάς. όπως θέλει και τα κατάληλα εργαλεία που ένα μέσο νοικοκυριό δεν τα έχει. τώρα δεν θα σου σερβίρει κανένα εστιατόριο της προκοπής μακαρόνια με κιμά 3ων ημερών. αν δεις πολλές συνταγές πετυχημένου καλού κιμά (θέλουν και 8 ώρες βράσιμο,) άρα αυτό λέγεται κάπως προετοιμασία. Και εγώ έχω εστιατόριο αλλά δύο φαγητά να κάνω τρώω όλοι μέρα γιατί άμα βάλεις μαζί ψώνια καθαριότητα παραγγελία κτλ. Προσωπικό 2 άτομα είμαστε Και εγώ έχω εστιατόριο αλλά δύο φαγητά να κάνω τρώω όλοι μέρα γιατί άμα βάλεις μαζί ψώνια καθαριότητα παραγγελία κτλ. Προσωπικό 2 άτομα είμαστε Εργαλεία δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα