Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ ευχαριστω  :-D

 

EDIT 

 

Τελικα μια χαρα βγηκαν καλου κακου εριξα και λιγη ζαχαριτσα στην σαλτσα και βγηκαν λουκουμι  :-D

 

amQbKie.jpg

 

Εσύ είσαι το άτομο που βούταγε ψωμί στην κόκα κόλα;

Δημοσ.

απορια οι συνταγες που παρουσιαζουν οι μαγειρες στα σαιτ και στο youtube, τηλεοραση ειναι οπως της κανουν στα ειστιατορια τους? γιατι ειναι καπως πολυπλοκες πως προλαβαινουν αμα πλακωσει κοσμος 

Δημοσ.

απορια οι συνταγες που παρουσιαζουν οι μαγειρες στα σαιτ και στο youtube, τηλεοραση ειναι οπως της κανουν στα ειστιατορια τους? γιατι ειναι καπως πολυπλοκες πως προλαβαινουν αμα πλακωσει κοσμος 

 

οι μαγειρει και οι βοηθοι τους πηγαινουν στο εστιατοριο πολυ πριν ανοιξει το εστιατοριο ωστε να προετοιμασουν καποια πραγματα. καποια πιατα τα μαγειρευτα που λεμε τα εχουν ηδη ετοιμα απο πριν.

Δημοσ.

οι μαγειρει και οι βοηθοι τους πηγαινουν στο εστιατοριο πολυ πριν ανοιξει το εστιατοριο ωστε να προετοιμασουν καποια πραγματα. καποια πιατα τα μαγειρευτα που λεμε τα εχουν ηδη ετοιμα απο πριν.

Αν έχουν τα πιάτα πιο πριν έτοιμα δεν χάνουν σε φρεσκάδα; επίσης αν δείχνουν τα πίατα τους στο ίντερνετ τι εμπόδιζει κάποιον άλλον να τα ενσωματώνουν

Δημοσ.

Αν έχουν τα πιάτα πιο πριν έτοιμα δεν χάνουν σε φρεσκάδα; επίσης αν δείχνουν τα πίατα τους στο ίντερνετ τι εμπόδιζει κάποιον άλλον να τα ενσωματώνουν

 

προετοιμάζουν φιλε πολλά μα πάρα πολλά πράγματα και δεν τίθεται θέμα φρεσκάδας αλλά πολλές παρασκευες θέλουν πολύ χρόνο.

 

τον εμποδίζει

 

η τεχνική (σωστή)

τα επιλεγμένα σωστά υλικά

το execution

 

και ότι δεν θα κάνεις λαμπόγιαλο τη κουζίνα σου για αβέβαιο αποτέλεσμα.

θα πας εκεί να ευχαριστηθείς τι έχει να σου προσφέρει ο εκατοστέ σεφ. 

  • Like 1
Δημοσ.

προετοιμάζουν φιλε πολλά μα πάρα πολλά πράγματα και δεν τίθεται θέμα φρεσκάδας αλλά πολλές παρασκευες θέλουν πολύ χρόνο.

 

τον εμποδίζει

 

η τεχνική (σωστή)

τα επιλεγμένα σωστά υλικά

το execution

 

και ότι δεν θα κάνεις λαμπόγιαλο τη κουζίνα σου για αβέβαιο αποτέλεσμα.

θα πας εκεί να ευχαριστηθείς τι έχει να σου προσφέρει ο εκατοστέ σεφ.

Νομίζω η τεχνική με λίγη προσπάθεια την πετυχενεις

προετοιμάζουν φιλε πολλά μα πάρα πολλά πράγματα και δεν τίθεται θέμα φρεσκάδας αλλά πολλές παρασκευες θέλουν πολύ χρόνο.

 

τον εμποδίζει

 

η τεχνική (σωστή)

τα επιλεγμένα σωστά υλικά

το execution

 

και ότι δεν θα κάνεις λαμπόγιαλο τη κουζίνα σου για αβέβαιο αποτέλεσμα.

θα πας εκεί να ευχαριστηθείς τι έχει να σου προσφέρει ο εκατοστέ σεφ.

Πες ότι κάνεις μακαρόνια με κιμά συνήθως οι δικές τους συνταγές βάζεις μαζί σάλτσα με Μακαρόνια πάνω από 3 μέρες δεν κρατάνε

Δημοσ.

Νομίζω η τεχνική με λίγη προσπάθεια την πετυχενεις

 

Πες ότι κάνεις μακαρόνια με κιμά συνήθως οι δικές τους συνταγές βάζεις μαζί σάλτσα με Μακαρόνια πάνω από 3 μέρες δεν κρατάνε

 

η τεχνική θέλει γνώση και αρκετή ώρα δουλειάς. όπως θέλει και τα κατάληλα εργαλεία που ένα μέσο νοικοκυριό δεν τα έχει.

τώρα δεν θα σου σερβίρει κανένα εστιατόριο της προκοπής μακαρόνια με κιμά 3ων ημερών.

 

αν δεις πολλές συνταγές πετυχημένου καλού κιμά (θέλουν και 8 ώρες βράσιμο,) άρα αυτό λέγεται κάπως προετοιμασία.

 

 

  • Like 1
Δημοσ.

η τεχνική θέλει γνώση και αρκετή ώρα δουλειάς. όπως θέλει και τα κατάληλα εργαλεία που ένα μέσο νοικοκυριό δεν τα έχει.

τώρα δεν θα σου σερβίρει κανένα εστιατόριο της προκοπής μακαρόνια με κιμά 3ων ημερών.

 

αν δεις πολλές συνταγές πετυχημένου καλού κιμά (θέλουν και 8 ώρες βράσιμο,) άρα αυτό λέγεται κάπως προετοιμασία.

 

 

Και εγώ έχω εστιατόριο αλλά δύο φαγητά να κάνω τρώω όλοι μέρα γιατί άμα βάλεις μαζί ψώνια καθαριότητα παραγγελία κτλ. Προσωπικό 2 άτομα είμαστε

Και εγώ έχω εστιατόριο αλλά δύο φαγητά να κάνω τρώω όλοι μέρα γιατί άμα βάλεις μαζί ψώνια καθαριότητα παραγγελία κτλ. Προσωπικό 2 άτομα είμαστε

Εργαλεία δηλαδή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...