Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 ρε παιδια θα κανω μελιτζανες στον φουρνο πλακι ειχα την εντυπωση οτι ηθελαν ξεπικρισμα η κυρια στο μαναβικο μου ειπε δεν χρειαζεται μονο αν πανε τηγανι θελουν πχ μουσακας, ποια η γνωμη σας ? Οι περισσότερες μελιτζάνες του εμπορίου δεν χρειάζονται τίποτα για ξεπίκρισμα κλπ. Τις μαγειρεύεις όπως θες κατευθείαν χωρίς πρόβλημα. 1
Anorymous Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Οι περισσότερες μελιτζάνες του εμπορίου δεν χρειάζονται τίποτα για ξεπίκρισμα κλπ. Τις μαγειρεύεις όπως θες κατευθείαν χωρίς πρόβλημα. οκ ευχαριστω EDIT Τελικα μια χαρα βγηκαν καλου κακου εριξα και λιγη ζαχαριτσα στην σαλτσα και βγηκαν λουκουμι Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2016 από Anorymous 1
therock Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Τους κιουφτεδες θα τους κανεις πιο λεπτους και κυριως δεν θα τους βαζεις ολους μαζι επειδη πεφτει η θερμοκρασια. Ο σκοπος ειναι να καει απεξω και μεσα να φτασει τους 65° δηλαδη να γινει παστεριωση. Παρε θερμομετρο να μετρας την θερμοκρασια που εχουν μεσα. Θα παιξεις απο 65 μεχρι 90. Ζορικες τιμες ηλπιζα μεχρι 10αρικο http://www.skroutz.gr/c/1597/Diafora-Organa-Metrisis.html?keyphrase=θερμομετρα+τροφιμων
saxos55 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ζορικες τιμες ηλπιζα μεχρι 10αρικο http://www.skroutz.gr/c/1597/Diafora-Organa-Metrisis.html?keyphrase=θερμομετρα+τροφιμων Εγώ είχα πάρει κάποτε αυτό και μετά από πόσα χρόνια δουλεύει ακόμα μια χαρά (και οι θερμοκρασιές που δείχνει είναι σωστές, ελεγμένες με άλλο πιο ακριβό) 2
therock Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Εκανα χτες φακες. Ποσο νερο βαζο ανα ποσοτητα, και ποση σαλτσα τσιγαριζω στο τηγανι με κρεμμυδι? Τα κανα ολα με το ματι και εβγαλα σουπα. Νερο τελειως το ζουμι της. Επισης το πουμαρο τωρα που μεινει πανω απο το μισο τι αλλη συνταγη να κανω να το χρησιμοποιησω μη το πεταξω
Anorymous Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Εκανα χτες φακες. Ποσο νερο βαζο ανα ποσοτητα, και ποση σαλτσα τσιγαριζω στο τηγανι με κρεμμυδι? Τα κανα ολα με το ματι και εβγαλα σουπα. Νερο τελειως το ζουμι της. Επισης το πουμαρο τωρα που μεινει πανω απο το μισο τι αλλη συνταγη να κανω να το χρησιμοποιησω μη το πεταξω εγω την βραζω χυνω το πρωτο νερο και τις σουρωνω, μετα τσιγαριζω κρεμυδι ριχνω φακες και προσθετω οσο υγρο θελω συνηθως ζωμο μαζι με φρασκια ντοματα.
Muchacho Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Τα μανιταρια κονσερβας τρωγονται αψητα?Αυτο το υγρο που συντηρουνται τι ειναι?
Anorymous Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Τα μανιταρια κονσερβας τρωγονται αψητα?Αυτο το υγρο που συντηρουνται τι ειναι? ναι ρε εσυ δεν εχεις φαει ποτε σαντουιτς απεξω με μανιταρια κονσερβα ολα τα σαντουτσαδικα κοσερβα βαζουν, νεο ειναι ζουμι απο τα μανιταρια , αλατι και συντηριτικα 1
παπι Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Τα μανιταρια κονσερβας τρωγονται αψητα?Αυτο το υγρο που συντηρουνται τι ειναι? Και φρεσκα τρως. 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Αυτό το Tasty μου 'χει κάνει μεγάλη ζημιά, ειδικά όταν το βλέπω βράδυ. 1
alimentas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Το ανακαλυψα σημερα και μου αλλαξε την κοσμοθεωρια. Εδω τι σκαρωσανε?????........ 3
Anorymous Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Το ανακαλυψα σημερα και μου αλλαξε την κοσμοθεωρια. Εδω τι σκαρωσανε?????........ επαθα μεγαλη ζημια σουδακια με κρεμα ορεα και σοκολατα 1
Geosim79 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 ετοιμάζω τραπέζι για αύριο βράδυ και ξεκίνησα με το επιδόρπιο....trifle λεμονιού 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα