Toufas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Την επομενη φορα βρασε το κελυφος σε νερο με κρεμμυδι και καροτο και παρε το ζουμι και κανε την σαλτσα. Θα εχεις 1000 φορες πιο νοστιμη σαλτσα.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 ήταν καθαρισμένη η ουρα του αστακού χωρίς κέλυφος
Toufas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 http://www.kontoveros.gr/syntages/wp-content/uploads/2012/03/astakooures-sourimi.png αυτο?
evabb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Στην ελλαδα βαζουν καραγενανη στις κρεμες γαλακτος. ΟΛΕΣ. και ολες ειναι UHT. Η καραγενανη ειναι ωραιο υλικο (hydrocoloid) μπαινει για να δωσει παχυρρευστη υφη στα υγρα. Εδω την βαζουν για να μην βαλουν τα κανονικα λιπαρα... τραγικη κατασταση μιας και μερικες συνταγες θελουν τα λιπαρα τους για να γινουν σωστα. Εδω αγγλια εχει παρα πολλες κατηγοριες κρεμας για ολα τα γουστα μεχρι και 55% λιπαρα. Επισης μακρια απο φυτικες κρεμες γαλακτος. Ειναι υδρογονωμένα ελαια. Αν φοβαστε για λιπαρα και τετοια, διαβαστε λιγο πιο καλα ποια λιπαρα κανουν κακο και ποια οχι. Η κρεμα γαλακτος δεν θα πρεπει να σας φοβιζει. επιστημονικα ξερω τι ειναι οι ουσιες που βαζουν, δεν ηξερα απλα οτι ειναι η συγκεκριμενη. γενικως συμφωνω 100% μαζι σου. επισης το μασκαρπονε κανει και αντι για κρεμα γαλακτος. τα λιπαρα του ομως τα ξερεις. θανατος στις λαιτ μαλακιες. η τρως λιπαρα η φροντιζεις αυτο που θα φας να μην εχει εξ αρχης λιπαρα. γενικα δεν καταλαβενω τους ανθρωπους που λενε οτι αγαπανε το φαγητο αλλα δεν μπορουν να εκτιμησουν την λεπτη γευση ενος βρασμενου μπροκολου ή μιας ελαφριας σαλατας ή ενος φιλετου ψαριου. αυτο το λινκ παιδια με προσοχη, οι καρδιοπαθεις μακρια http://punchfork.com/recipes/cheesecake
freedubus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Πίστευα κάποτε οτι οι Ρωσίδες, το πελμένι και το μπόρς είναι το δώρο του Θεού προς τον μερακλή Άντρα. Τώρα που μυούμαι στην πολωνική κουζίνα, αρχίζω και αναθεωρώ 1
zynif Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Για πείτε καμιά φθινοπρωρινή/χειμωνιάτικη συνταγή βασισμένη είτε σε ρύζι είτε σε ζυμαρικά είτε σε κρέας...
Toufas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 http://www.reddit.co...andheartdisease μην τα φοβαστε τα λιπαρα! αυτα να φοβαστε: http://www.youtube.com/watch?v=v8WA5wcaHp4 Πίστευα κάποτε οτι οι Ρωσίδες, το πελμένι και το μπόρς είναι το δώρο του Θεού προς τον μερακλή Άντρα. Τώρα που μυούμαι στην πολωνική κουζίνα, αρχίζω και αναθεωρώ αχ αχ αχ pierogi... Eχει και borscht στην πολωνια! Να φας και μπιγκοζ
freedubus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 αχ αχ αχ pierogi... Αμα βρείς και κάτω από τα πιερότζι τι είναι...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 http://www.kontovero...res-sourimi.png αυτο? ναι ναι.αυτο ακριβως ηταν
Toufas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 ειναι surimi. http://en.wikipedia.org/wiki/Surimi
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 και τότε γιατί γράφουνε στη συσκευασία οτι είναι αστακος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα