Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την επομενη φορα βρασε το κελυφος σε νερο με κρεμμυδι και καροτο και παρε το ζουμι και κανε την σαλτσα. Θα εχεις 1000 φορες πιο νοστιμη σαλτσα.

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην ελλαδα βαζουν καραγενανη στις κρεμες γαλακτος. ΟΛΕΣ. και ολες ειναι UHT.

Η καραγενανη ειναι ωραιο υλικο (hydrocoloid) μπαινει για να δωσει παχυρρευστη υφη στα υγρα. Εδω την βαζουν για να μην βαλουν τα κανονικα λιπαρα... τραγικη κατασταση μιας και μερικες συνταγες θελουν τα λιπαρα τους για να γινουν σωστα.

Εδω αγγλια εχει παρα πολλες κατηγοριες κρεμας για ολα τα γουστα μεχρι και 55% λιπαρα.

 

Επισης μακρια απο φυτικες κρεμες γαλακτος. Ειναι υδρογονωμένα ελαια. Αν φοβαστε για λιπαρα και τετοια, διαβαστε λιγο πιο καλα ποια λιπαρα κανουν κακο και ποια οχι. Η κρεμα γαλακτος δεν θα πρεπει να σας φοβιζει.

 

 

επιστημονικα ξερω τι ειναι οι ουσιες που βαζουν, δεν ηξερα απλα οτι ειναι η συγκεκριμενη. γενικως συμφωνω 100% μαζι σου. επισης το μασκαρπονε κανει και αντι για κρεμα γαλακτος. τα λιπαρα του ομως τα ξερεις. θανατος στις λαιτ μαλακιες. η τρως λιπαρα η φροντιζεις αυτο που θα φας να μην εχει εξ αρχης λιπαρα. γενικα δεν καταλαβενω τους ανθρωπους που λενε οτι αγαπανε το φαγητο αλλα δεν μπορουν να εκτιμησουν την λεπτη γευση ενος βρασμενου μπροκολου ή μιας ελαφριας σαλατας ή ενος φιλετου ψαριου.

 

αυτο το λινκ παιδια με προσοχη, οι καρδιοπαθεις μακρια http://punchfork.com/recipes/cheesecake

Δημοσ.

Πίστευα κάποτε οτι οι Ρωσίδες, το πελμένι και το μπόρς είναι το δώρο του Θεού προς τον μερακλή Άντρα. Τώρα που μυούμαι στην πολωνική κουζίνα, αρχίζω και αναθεωρώ

post-127753-0-72805500-1350323110_thumb.jpg

  • Like 1
Δημοσ.

Για πείτε καμιά φθινοπρωρινή/χειμωνιάτικη συνταγή βασισμένη είτε σε ρύζι είτε σε ζυμαρικά είτε σε κρέας...

Δημοσ.

http://www.reddit.co...andheartdisease

μην τα φοβαστε τα λιπαρα!

 

 

αυτα να φοβαστε:

http://www.youtube.com/watch?v=v8WA5wcaHp4

 

Πίστευα κάποτε οτι οι Ρωσίδες, το πελμένι και το μπόρς είναι το δώρο του Θεού προς τον μερακλή Άντρα. Τώρα που μυούμαι στην πολωνική κουζίνα, αρχίζω και αναθεωρώ

αχ αχ αχ pierogi...

 

Eχει και borscht στην πολωνια! Να φας και μπιγκοζ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...