Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

13533010_10210294663026328_4802575432447

καλή γραμμη τα dp, η λαβή τους είναι λίγο άβολη για μένα. Εβαλά βέβαια τον "μαχαιρά" να στρογγυλέψει/μικρύνει τη λαβή στο τέλος της. Καλοφόρετο :P

  • Like 1
Δημοσ.

evabb, τη ζήτησες από λάθος άτομο τη sauce καραμέλας..  :P Είχα κάνει πολύ μικρότερη ποσότητα για δοκιμή. Με σωστές αναγωγές φτιάχνεις όση χρειάζεσαι. 

 

Για πείτε! Το καλοκαίρι είναι υπέροχη εποχή για τσουρέκι αφού με τόση ζέστη ο χρόνος για το φούσκωμα είναι σημαντικά μικρότερος. Να τους έβαζα καμιά μαρμελάδα για γέμιση; Το έχει δοκιμάσει κανείς; 

  • Like 1
Δημοσ.

evabb, τη ζήτησες από λάθος άτομο τη sauce καραμέλας..  :P Είχα κάνει πολύ μικρότερη ποσότητα για δοκιμή. Με σωστές αναγωγές φτιάχνεις όση χρειάζεσαι. 

 

Για πείτε! Το καλοκαίρι είναι υπέροχη εποχή για τσουρέκι αφού με τόση ζέστη ο χρόνος για το φούσκωμα είναι σημαντικά μικρότερος. Να τους έβαζα καμιά μαρμελάδα για γέμιση; Το έχει δοκιμάσει κανείς; 

 

ευχαριστω και σορρυ που σε μπερδεψα :-)

Δημοσ.

Θελω γνωμη για ασπραδια σε μικροκυματων. Βολευει γιατι δε θελει λαδια, δε πλενω μετα τηγανια δε θελει. Ευκολο και γρηγορο ξεπεταμα. Ποσες οι πιθανοτητες ομως να ψοφησεις

 

Δημοσ.

Σιγουρα δε παιζει προβλημα με τη ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια να χτυπα στο τερμα το ωμο ασπραδι?

Για ποια ακτινοβολια μιλας;

Ψαξε καλυτερα πως ακριβως λειτουργει ο φουρνος μικροκυμματων και πως ζεσταινεται το φαγητο 

http://ellinikahoaxes.gr/2014/08/24/%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AE/

  • Like 4
Δημοσ.

Για ποια ακτινοβολια μιλας;

Ψαξε καλυτερα πως ακριβως λειτουργει ο φουρνος μικροκυμματων και πως ζεσταινεται το φαγητο 

http://ellinikahoaxes.gr/2014/08/24/%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AE/

 

Κομπλε κατι τετοιο ηθελα και δε το βρισκα. Θελω να σταθω ομως σε 2 σημεια μιας και εγινε κουβεντα

 

 

Όμως   η μικροκυματική ακτινοβολία δεν συσσωρεύεται. Χάνεται σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο αφού κλείσει ο φούρνος. Αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να τον ανοίξουμε.

 

Γιατι δε θα μπορουσαμε να ανοιξουμε το πορτακι του φουρνου αν εμενε μεσα ακτινοβολια τι εννοει εδω

 

 

το ψήσιμο σε ηλεκτρική σχάρα, τα μικροκύματα και ο κλασσικός φούρνος προκαλούν τις μικρότερες απώλειες σε θρεπτικά συστατικά, ενώ οι χύτρες ταχύτητας και το βράσιμο τις μεγαλύτερες. Με άλλα λόγια, το βραστό νερό είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των θρεπτικών συστατικών στις τροφές και όχι τα μικροκύματα.

 

Οντως το βρασιμο που θεωρειται το πιο υγεινο προκαλει τις περισσοτερες απωλειες? Το τελευταιο καιρο παιρνω κοτοπ στηθος σε κυβακια και το βραζω κανα μισαωρο στη μεγαλυτερη αντισταση και το τρωω με ρυζι η μακαρονι. Δλδ τοσο καιρο το κανω λαθος

Δημοσ.

Γιατι ταλαιπωρεις τον εαυτο σου βραζοντας το κοτοπουλο καταρχην, πως τρωγεται αυτο το πραγμα.. :P

  • Super Moderators
Δημοσ.

Γιατι ταλαιπωρεις τον εαυτο σου βραζοντας το κοτοπουλο καταρχην, πως τρωγεται αυτο το πραγμα.. :P

 

Άμα το σωτάρεις μετά σε λίγο βουτυράκι, σώζεται η κατάσταση! :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...