Anorymous Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Γαστρονόμος ο Anorymous! Υπέροχο άρωμα το βούτυρο νουαζέτ. ηθελα να γινω σεφ δυστηχως δεν τα καταφερα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ρε παίδες, καμια εύκολη συνταγή για σώς jack daniels? Μπά, έχει αρκετή φασαρία... http://www.topsecretrecipes.com/TGI-Fridays-Jack-Daniels-Grill-Glaze-Copycat-Recipe.html 2
tehAllantin Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 καλή γραμμη τα dp, η λαβή τους είναι λίγο άβολη για μένα. Εβαλά βέβαια τον "μαχαιρά" να στρογγυλέψει/μικρύνει τη λαβή στο τέλος της. Καλοφόρετο 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 evabb, τη ζήτησες από λάθος άτομο τη sauce καραμέλας.. Είχα κάνει πολύ μικρότερη ποσότητα για δοκιμή. Με σωστές αναγωγές φτιάχνεις όση χρειάζεσαι. Για πείτε! Το καλοκαίρι είναι υπέροχη εποχή για τσουρέκι αφού με τόση ζέστη ο χρόνος για το φούσκωμα είναι σημαντικά μικρότερος. Να τους έβαζα καμιά μαρμελάδα για γέμιση; Το έχει δοκιμάσει κανείς; 1
evabb Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 evabb, τη ζήτησες από λάθος άτομο τη sauce καραμέλας.. Είχα κάνει πολύ μικρότερη ποσότητα για δοκιμή. Με σωστές αναγωγές φτιάχνεις όση χρειάζεσαι. Για πείτε! Το καλοκαίρι είναι υπέροχη εποχή για τσουρέκι αφού με τόση ζέστη ο χρόνος για το φούσκωμα είναι σημαντικά μικρότερος. Να τους έβαζα καμιά μαρμελάδα για γέμιση; Το έχει δοκιμάσει κανείς; ευχαριστω και σορρυ που σε μπερδεψα
therock Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Θελω γνωμη για ασπραδια σε μικροκυματων. Βολευει γιατι δε θελει λαδια, δε πλενω μετα τηγανια δε θελει. Ευκολο και γρηγορο ξεπεταμα. Ποσες οι πιθανοτητες ομως να ψοφησεις
Papakitou Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Απο τι να ψοφησεις; Δεν υπαρχει κανενας κινδυνος οσον αφορα τα μικροκυμματα παντως
therock Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Σιγουρα δε παιζει προβλημα με τη ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια να χτυπα στο τερμα το ωμο ασπραδι?
Papakitou Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Σιγουρα δε παιζει προβλημα με τη ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια να χτυπα στο τερμα το ωμο ασπραδι? Για ποια ακτινοβολια μιλας; Ψαξε καλυτερα πως ακριβως λειτουργει ο φουρνος μικροκυμματων και πως ζεσταινεται το φαγητο http://ellinikahoaxes.gr/2014/08/24/%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AE/ 4
παπι Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Οχι ρε συ, τι προβλημα να εχεις; Απλα δεν τα κανει νοστιμα.
therock Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Για ποια ακτινοβολια μιλας; Ψαξε καλυτερα πως ακριβως λειτουργει ο φουρνος μικροκυμματων και πως ζεσταινεται το φαγητο http://ellinikahoaxes.gr/2014/08/24/%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AE/ Κομπλε κατι τετοιο ηθελα και δε το βρισκα. Θελω να σταθω ομως σε 2 σημεια μιας και εγινε κουβεντα Όμως η μικροκυματική ακτινοβολία δεν συσσωρεύεται. Χάνεται σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο αφού κλείσει ο φούρνος. Αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να τον ανοίξουμε. Γιατι δε θα μπορουσαμε να ανοιξουμε το πορτακι του φουρνου αν εμενε μεσα ακτινοβολια τι εννοει εδω το ψήσιμο σε ηλεκτρική σχάρα, τα μικροκύματα και ο κλασσικός φούρνος προκαλούν τις μικρότερες απώλειες σε θρεπτικά συστατικά, ενώ οι χύτρες ταχύτητας και το βράσιμο τις μεγαλύτερες. Με άλλα λόγια, το βραστό νερό είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των θρεπτικών συστατικών στις τροφές και όχι τα μικροκύματα. Οντως το βρασιμο που θεωρειται το πιο υγεινο προκαλει τις περισσοτερες απωλειες? Το τελευταιο καιρο παιρνω κοτοπ στηθος σε κυβακια και το βραζω κανα μισαωρο στη μεγαλυτερη αντισταση και το τρωω με ρυζι η μακαρονι. Δλδ τοσο καιρο το κανω λαθος
Papakitou Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Γιατι ταλαιπωρεις τον εαυτο σου βραζοντας το κοτοπουλο καταρχην, πως τρωγεται αυτο το πραγμα..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Γιατι ταλαιπωρεις τον εαυτο σου βραζοντας το κοτοπουλο καταρχην, πως τρωγεται αυτο το πραγμα.. Άμα το σωτάρεις μετά σε λίγο βουτυράκι, σώζεται η κατάσταση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα