frozex Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 εγώ χρησιμοποίησα Site: αυτή , είναι ίδιες μόνο που εγώ έβαλα 4,5 αυγά δηλαδή κοντά στα 220-230γρ (από το τελευταίο έβαλα μόνο το κρόκο και το ασπράδι το κράτησα για άλειμμα) θα περιμένω μια μέρα να "αφυδατωθούν" και αύριο θα τα γεμίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Ναι βρε, πάνω κάτω ίδια είναι. Μικρές αποκλίσεις. Είχα διαβάσει κάπου να κάνεις μια μικρή τρύπα στα choux ενώ κρυώνουν δήθεν για να φεύγει ο ατμός από μέσα και να μην πανιάζουν. Το έκανα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είδα μεγάλη διαφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 καμιά ιδέα για σοκολάτα; έκανα Site: αυτή και ήταν πολύ "μπουχτιστική" και όχι αρκετά γευστική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
24LykoS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ναι βρε, πάνω κάτω ίδια είναι. Μικρές αποκλίσεις. Είχα διαβάσει κάπου να κάνεις μια μικρή τρύπα στα choux ενώ κρυώνουν δήθεν για να φεύγει ο ατμός από μέσα και να μην πανιάζουν. Το έκανα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είδα μεγάλη διαφορά. Απλα όταν τα βάλεις φούρνο να ψηθουν δεν τον ξαναανοιγεις ξέρω γιατι θα σου "πέσουν". Η όλη τους δυσκολία είναι στο ψήσιμω ..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 εμένα μου φούσκωσαν και σήμερα που τα γέμισα είδα πως ενώ είχαν ωραία τρύπα, στην μέση είχαν μια λεπτή "μεμβράνη" ζυμαριού (όχι όλα αλλά τα περισσότερα) με αποτέλεσμα να μην πάρει πολύ κρέμα. BTW η κρέμα ζαχαροπλαστικής με την λευκή σοκολάτα στο τέλος αντί για βούτυρο γ...μάει και δέρνει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
24LykoS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Υπάρχει αλλη μια παραλαγγη κρεμας για σου (έφτιαχνε η μανα μου),με : 1 κουτ.βρασμένο (καραμελωμενο ζαχαρουχο) 300γραμμ. βούτυρο λίγο αλάτι Χτυπάμε το βούτυρο να αφρατέψει και προσθετουμε στην συωέχεια το ζαχαρουχο με λίγο αλατι :P ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΣΤΟ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Τελικά το κάρυ πάει απίστευτα με τα όσπρια, έκανα φακοριζο με κάρυ και τα σπάει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Τελικά το κάρυ πάει απίστευτα με τα όσπρια, έκανα φακοριζο με κάρυ και τα σπάει ! Παίζει συνταγή? Ψήθηκα να φτιάξω φακόρυζο αλλά δεν έχω ξανακάνει οπότε λίγο σταδιακά αν μπορείς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Παίζει συνταγή? Ψήθηκα να φτιάξω φακόρυζο αλλά δεν έχω ξανακάνει οπότε λίγο σταδιακά αν μπορείς Φιλε μου δεν εχω συνταγες μαγειρευω εμπειρικα με το ματι, χοντρικα εβαλα 500 γραμ φακιες , 200 γραμμαρια ρυζι εβαλα καρολινα μπορεις και με μπαζματι αλλα δεν ειχα, 2 κυβους κνορ κοτοπουλο, ενα μεγαλο κρεμμυδι μπορεις να βαλεις και κατεψυγμενο για ευκολια, ελαιολαδο 1.5 φλιτσανι του ελληνικου και καρυ οσο γουσταρεις. Εβρασα τις φακες τις σουρωσα στο τρυπητήρι, το ιδιο με το ρυζι, εβαλα το λαδι να καψι τσιγαρισα το κρεμμυδι και σε μια μεγαλη κουπα του καφε εβαλα ζεστο νερο και διελυσα τους κυβους, εκλεισα την φωτια εριξα τον ζωμο μετα ρυζι φακες και καρυ ανακατεψα καλα αλατι οσο τα γουστα σου στο τελος αφησα 5 λεπτακια στην κατσαρολα να δεσουν οι γευσεις και ετοιμο. Υ.γ Και εγω πρωτη φορα εκανα και μου βγηκε, για αλλη μια φορα αποδείχθηκε αν γουσταρεις αυτο που φτιαχνεις και συνταγη να μην εχεις θα βγει καλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Παίζει συνταγή? Ψήθηκα να φτιάξω φακόρυζο αλλά δεν έχω ξανακάνει οπότε λίγο σταδιακά αν μπορείς Θα σου πω πως το φτιάχνω εγώ. Βράζεις πρώτα τη φακή (ψιλή), αλλά όχι πολύ, ώστε να "κρατάει". Αμέσως μετά βράζεις λίγο ρύζι μπασμάτι (επίσης να "κρατάει" κι αυτό). Σε ένα μεγάλο πιάτο ή μπολ ρίχνεις λίγο ελαιόλαδο, λίγη ψιλοκομμένη κόκκινη (ή πράσινη) πιπεριά, λιγο ψιλοκομμένο καρότο, 1-2 ψιλοκομμένες σε κυβάκια φρέσκες ντοματες (χωρίς τα ζουμιά), λίγη λιαστή ντομάτα, πιπεριά φλωρίνης, μία κουταλιά μέλι και λίγο σως μπαλσάμικο. Ρίχνεις ύστερα τις φακές και ανακατέυεις ελαφρά. Ρίχνεις μετά και το μπασμάτι και τα ανακατέυεις όλα πολύ καλά. Μετά μπαίνει στο ψυγείο για αρκετή ώρα να παγώσει και είναι έτοιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Σα γνησιος νουμπας να ρωτησω ορισμενα ακυρα πραγματα -Μαργαρινη, βουτηρο και φυτικα ελαια ποιες οι διαφορες τους στο τηγανι. Διαβαζω επισης πως ολα θεωρουνται επικνδυνα λογω της μεθοδου της υδρογονωσης που απαιτητη για να παοκτησουν τη μορφη τους. http://yourdailynutritionist.blogspot.gr/2012/02/vs.html -Μπορω να παρω καποια μεγαλη μεταλικη επιφανεια, να ανοιξω και τα 4 ματια της εστιας και να την ακουμπησω πανω? Κατι τετοιο ειδα σε εκπομπη μαγειρικης και ψαρωσα Μια τετοια ας πουμε θα εκανε http://gasexpress.gr/accessories/mantemi-psisimatos/plaka-antikolitiki-2-opseon-broil-king.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 το βουτυρο και η μαργαρινη δεν ειναι το ιδιο πραμα. το βουτυρο ειναι φυσικο ζωικο λιπος που εξαγεται απο το γαλα ενω η μαργαρινη ειναι τεχνητο φυτικο λιπος που παρασκευαζεται απο φυτικα ελαια που εχουν υποστει υδρογονωση ωστε να γινουν στερεα και να μοιαζουν με βουτυρο. προφανως και η μαργαρινη θεωρειται ενα φτηνο και ανοστο υποκαταστατο του βουτυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Επισης εδω λεει οτι το βουτηρο ειναι καλυτερο και απο ελαιολαδο για τηγανισμα, αν και στα σχολια μαλλον δεν συμφωνουν http://www.huffingtonpost.gr/2015/11/08/ygeia-ladi-tiganisma_n_8503350.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Ταπεινή μου γνώμη, για τηγάνισμα χρησιμοποιείς εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και προσπαθείς να μην το παρακάνεις με τη θερμοκρασία που θα ανεβάσει. Αν θες να έχεις μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία, τηγανίζεις σε βούτυρο αφού το κάνεις πρώτα κλαριφιέ ώστε να έχει μεγαλύτερη αντοχή στην υψηλή θερμοκρασία του τηγανιού. Το τηγάνισμα από μόνο του δεν είναι ένας υγιεινός τρόπος μαγειρέματος. Πόσο νόημα έχει να ψάχνουμε σε τι είναι χειρότερο να τηγανίζεις, δεν ξέρω. Δεν τρως τηγανητά για να κάνεις υγιεινή διατροφή. Θα με απασχολούσε σε τι είναι πιο γευστικό να τηγανίζεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Αλλο το υγιεινο θα παχυνω, θα βαλω λιπος, θα φαω ξυγκια και σαπιλα, και αλλο το θα πεθανω απο καρκινο που πολλες ερευνες σκανε και ολα τα βγαζουν καρκινογονα Εν παση περιπτωση στο τηγανι απλα σωταρω και τσιγραζω πιο πολυ, οποτε ψαχνω και ενα τροπο να ψηνω κρεας εξω απο τηγανι. Δεν εχω σχαρα για φουρνο, και γενικοτερα επειδη αργει και ο φουρνος τι αλλους τροπος εχω για να μαγειρευω το κρεας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα