Getta Robo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Σε μαγαζια που τα εχουν μεταναστες? Οι αφρικανοι το τρωνε με τα παντα, και οντως εχει τιμη 0.0001 Σε καποια Ασιατικα που πηγα ειναι και παλι με τσιμπιμενες τιμες. Δεν εχω δει ποτε Αφρικανικο καταστημα με ειδη διατροφης, εχεις προσεξει εσυ καποιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Νομιζω ευριπιδου θα βρεις λογικα κατι. Ρωτα για αλευρι για φουφου αν δεν ξερουν στα μαγαζια που πας. Δυστηχως δεν ξερω κατι πιο συγκεκριμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 που σαι ρε τουφα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 πηζω στην δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Επειδη δε βρισκω θεμα το νημα της μαγειρικης για αμπαλους ας ρωτησω εδω και ας καταγραψω μια πρωτη προσπαθεια να ετοιμασω κιμα για μακαρονια *Πηρα χθες 200 γρ κιμα μοσχαρισιο για 2 μεριδες, και ηταν υπερβολικα λιγος τελικα, τουλαχιστον 300 επρεπε να ειχα παρει. Τσιγαρισα πρωτα λιγο κρεμμυδι, μετα το πεταξα και εριξα το κιμα στο τηγανι, προσθεσα λαδι, χαμηλσα φωτια να μη πιτσιλαει, οταν αλλαξε χρωμα εβαλα αλατο πιπερο και εριξα το πουμαρο. Ξανασυμπληρωσα οταν ειδα να το πινει, και συνολικα το αφησα να σιγοψησει για κανα 20 λεπτα ενω ημουν απο πανω και ανακτευα με ξυλινα κουταλα. Δεν εκανα και κατι το ιδιαιτερο απλα επειδη ειμαι σκληροπυρηνικος νουμπας, περιγραφω τη διαδικασια για να ακουσω συμβουλες και αν εκανα κατι λαθος. -Επειδη ηταν τηγανι δεν εβαλα νερο -Γενικα κατεληξε στεγνο παρα τη μετρια φωτιο το αρκετο λαδακι και 60γρ πουμαρο. -Γενικοτερα τι προτιματε, βρασιμο σε κατσαραλο και με νερο, η στο τηγανι με λαδι οπως τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Επειδη δε βρισκω θεμα το νημα της μαγειρικης για αμπαλους ας ρωτησω εδω και ας καταγραψω μια πρωτη προσπαθεια να ετοιμασω κιμα για μακαρονια *Πηρα χθες 200 γρ κιμα μοσχαρισιο για 2 μεριδες, και ηταν υπερβολικα λιγος τελικα, τουλαχιστον 300 επρεπε να ειχα παρει. Τσιγαρισα πρωτα λιγο κρεμμυδι, μετα το πεταξα και εριξα το κιμα στο τηγανι, προσθεσα λαδι, χαμηλσα φωτια να μη πιτσιλαει, οταν αλλαξε χρωμα εβαλα αλατο πιπερο και εριξα το πουμαρο. Ξανασυμπληρωσα οταν ειδα να το πινει, και συνολικα το αφησα να σιγοψησει για κανα 20 λεπτα ενω ημουν απο πανω και ανακτευα με ξυλινα κουταλα. Δεν εκανα και κατι το ιδιαιτερο απλα επειδη ειμαι σκληροπυρηνικος νουμπας, περιγραφω τη διαδικασια για να ακουσω συμβουλες και αν εκανα κατι λαθος. -Επειδη ηταν τηγανι δεν εβαλα νερο -Γενικα κατεληξε στεγνο παρα τη μετρια φωτιο το αρκετο λαδακι και 60γρ πουμαρο. -Γενικοτερα τι προτιματε, βρασιμο σε κατσαραλο και με νερο, η στο τηγανι με λαδι οπως τωρα Το παν είναι να τσιγαρίσεις καλά τον κιμά και όχι να τον βράσεις μέσα σε πολύ λάδι και υγρά. Απο κει και πέρα, βάλε όση σάλτσα θες και αστο να βράζει μέχρι να έχεις την πυκνότητα που θέλεις. Μην προσθέτεις λάδι μετά, ρίξτο απο την αρχή που θα τσιγαρίσεις τ κρεμμύδι για να μη ρίξεις τη θερμοκρασία και άλλο όταν πέσει ο κιμάς. Τα 200γρ μου φαίνονται λίγα για 2 άτομα, θα ξεκινούσα από το διπλάσιο. Αντί για το κλασκό πουμαρό δοκίμασε και την κονσέρβα με την ψιλοκομμένη ντομάτα που έχει πιο πολλά υγρά και βάλε και μια κουταλιά πελτέ για να πετύχεις το χρώμα. Εγώ βάζω κατσαρόλα γιατί με το τηγάνι μετά βλέπεις τι γίνεται γύρω απο αυτό και βρίζεις (ή σε βρίζουν) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Επειδη δε βρισκω θεμα το νημα της μαγειρικης για αμπαλους ας ρωτησω εδω και ας καταγραψω μια πρωτη προσπαθεια να ετοιμασω κιμα για μακαρονια *Πηρα χθες 200 γρ κιμα μοσχαρισιο για 2 μεριδες, και ηταν υπερβολικα λιγος τελικα, τουλαχιστον 300 επρεπε να ειχα παρει. Τσιγαρισα πρωτα λιγο κρεμμυδι, μετα το πεταξα και εριξα το κιμα στο τηγανι, προσθεσα λαδι, χαμηλσα φωτια να μη πιτσιλαει, οταν αλλαξε χρωμα εβαλα αλατο πιπερο και εριξα το πουμαρο. Ξανασυμπληρωσα οταν ειδα να το πινει, και συνολικα το αφησα να σιγοψησει για κανα 20 λεπτα ενω ημουν απο πανω και ανακτευα με ξυλινα κουταλα. Δεν εκανα και κατι το ιδιαιτερο απλα επειδη ειμαι σκληροπυρηνικος νουμπας, περιγραφω τη διαδικασια για να ακουσω συμβουλες και αν εκανα κατι λαθος. -Επειδη ηταν τηγανι δεν εβαλα νερο -Γενικα κατεληξε στεγνο παρα τη μετρια φωτιο το αρκετο λαδακι και 60γρ πουμαρο. -Γενικοτερα τι προτιματε, βρασιμο σε κατσαραλο και με νερο, η στο τηγανι με λαδι οπως τωρα Ό,τι σου έγραψε ο billdanos παρακάτω, με την διαφορά αντί για κονσέρβα ντομάτα και πελτέ ή pumarro να βάλεις φρέσκια ντομάτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ό,τι σου έγραψε ο billdanos παρακάτω, με την διαφορά αντί για κονσέρβα ντομάτα και πελτέ ή pumarro να βάλεις φρέσκια ντομάτα. Ακόμη καλύτερα (αφού τις ξεφλουδίσεις). Απλά σε αυτή την περίπτωση ο πελτές επιβάλλεται μιας και δεν θα πετύχει το κόκκινο χρώμα με τίποτα με τη φρέσκια ντομάτα μόνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Το κρεμμύδι δεν το πετάς Βάζεις μπαχαρικά (π.χ. μπαχάρι, κανέλα, γαρύφαλλο, πάπρικα, μοσχοκάρυδο, ο,τι σου αρέσει τέλος πάντων) Σε κατσαρόλα πάντα για να μην πιτσιλάει Αφού τσιγαρίσεις και ρίξεις ζουμιά, μετά μεσαία θερμοκρασία και μισοσκεπασμένη κατσαρόλα Δεν θέλει πολύ λάδι παρά μόνο αν σου αρέσει η λαδίλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Χρειάζομαι λίγο brainstorming.. Είμαι σε αναζήτηση συνταγής για τούρτα bueno. Δεν θέλω να βάλω μέσα τίποτε έτοιμο. Μετά από αναζήτηση, βρήκα μερικές ωραίες συνταγές. Το πνεύμα είναι να φτιάξω μια πραλίνα φουντουκιού με λευκή σοκολάτα (σαν λευκή νουτέλα) ώστε να την κάνω μους για γέμιση της τούρτας. Σκέφτομαι όμως τι βάση να χρησιμοποιήσω. Μπισκότο; Παντεσπάνι; Έχετε καμιά ωραία ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μπορείς να κάνεις ένα vol au vent για κάτι πιο eccentric, το οποίο θα μιλφειγίζει, γελοιωδώς εύκολο, ασυνήθιστο και ευπαρουσίαστο. Επίσης, σαβαγιάρ ή μιλφέιγ βάση γενικότερα, σαν brainstorming. Αλλιώς Παντεσπάνι για τούρτα ή μπισκότο για πιο ταρτοειδές/τσιζκεικοειδές. το λινκ για vol au vent http://akispetretzikis.com/el/videos/epeisodio-274-steak-sandwich-kai-vol-au-vent-sfoliatas-me-anana-krema-me-maskarpone-kai-saltsa-karamelas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Είναι γελοιωδώς εύκολο αν πάρεις έτοιμη σφολιάτα. Αλλά δεν έχω βρει κάποια που να πλησιάζει από μακριά έστω την βουτυρένια αυθεντική σφολιάτα. Θα με βάλετε να φτιάξω σφολιάτα. 2 days later... Μισή μέρα και μισό κιλό βούτυρο (no, seriously!) μετά. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2016 από Toxo <3 lover 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Χρειάζομαι λίγο brainstorming.. Είμαι σε αναζήτηση συνταγής για τούρτα bueno. Δεν θέλω να βάλω μέσα τίποτε έτοιμο. Μετά από αναζήτηση, βρήκα μερικές ωραίες συνταγές. Το πνεύμα είναι να φτιάξω μια πραλίνα φουντουκιού με λευκή σοκολάτα (σαν λευκή νουτέλα) ώστε να την κάνω μους για γέμιση της τούρτας. Σκέφτομαι όμως τι βάση να χρησιμοποιήσω. Μπισκότο; Παντεσπάνι; Έχετε καμιά ωραία ιδέα; Μπισκοτο > παντεσπανι. Γιατι δεν την συνδιαζεις μαζι με μπανοφι; http://www.funkycook.gr/banoffee-pie/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 καμιά συνταγή για σίγουρη επιτυχία στα "σου"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μπισκοτο > παντεσπανι. Γιατι δεν την συνδιαζεις μαζι με μπανοφι; http://www.funkycook.gr/banoffee-pie/ Από έτοιμο μπισκότο σίγουρα προτιμώ σπιτικό παντεσπάνι. Θα μου πεις μπορούσες να φτιάξεις μια βάση τάρτας. Τελικά προτίμησα τη σφολιάτα. Μπανόφι δεν έχω φάει ποτέ και μάλλον δεν πρόκειται. καμιά συνταγή για σίγουρη επιτυχία στα "σου"; Φτιάχνω πάντα αυτή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα